علیمپو
بچّه سنّی
- نام مرکز سمپاد
- حلی۲
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1396
پاسخ : پیشنهادهای مربوط به مسائل فنی
چت باکس
چت باکس
کاملن موافقم )به نقل از اخوی! :سلام
میگم با وجود تلگرام و اینستاگرام و شبکه های مدرن و سریع این شکلی دیگر وبلاگ و تالار های گفتمان از رونق افتاده اند.
این سایت با قدمت خوبی که داره به نظرم باید یک قدم بلند دیگه برداره و یک نرم افزار اندرویدی ترکیبی از تلگرام و انجمن بسازه
مثلا من می خوام بدونم در فلان شهر چه همایش های علمی قرار توی مدارس تیزهوشانش برگزار بشه توی نرم افزار می رم داخل شهر مورد نظر اخبار همایش ها رو چک می کنم.
یا می خوام مقایسه ای داشته باشم بین مدارس مختلف سمپاد ، یا دنبال فرد خاصی می گردم، یا می خوام یک کار پژوهشی انجام بدم از جاهای مختلف کشور می خوام تیم جمع کنم.
یک بانک اطلاعاتی با قابلیت سرچ و فیلتر میکرو طبقه بندی مثل سایت دیجی کالا.
همچنین یک نرم افزار با امکان ایجاد کانال و گروه های مختلف با امکانات مدیریتی بالا (یعنی تلگرام رو در نظر بگیرید، امکانات مدیریتی و محدود کردن تعداد پست، کاربران و...بیشتر باشه)
بعد این نرم افزار خوراک تبلیغاته ، یعنی در آمد خیلی خوبی ازش میشه در آورد. فکر کنم چندین هزار فارغ التحصیل و دانشجو و دانش آموز داریم. اینها همه نیاز های مختلفی دارند که می تونن رفعش کنن.
مثلا شهرستانی ها معلم المپیاد کم دارند. اگر با این نرم افزار، مثل گوگل، شما به کسانی که قصد تدریس دارند با گرفتن هزینه ای شهرهایی که تعداد زیادی مایل به برگزاری کلاس هستند را به او معرفی می کنید.
کارهایی که با این جامعه بزرگ می شه کرد خیلی متنوع است و درآمد زا به نظرم یک تیم از خود بچه های سایت با تجربه تیم مدیریتی سایت می تونن یک نرم افزار خوب و چشمگیر رو طراحی کنن
فکر کنید یک روز بخواهید یک کار هماهنگ در سطح مدارس سمپاد انجام دهید، کمک جمع کنید، گردهمایی برگزار کنید، گردهمایی های چندهزار نفری که خود اعضا هزینه اش رو میدن.
یا نسبت به یک مساله ای اعتراض کنید.
قدرتی که میشه با ایجاد چنین شبکه ای ایجاد کرد واقعا عالیه.
مدیر این شبکه حتما جزو معروفترین افراد کشوردر سطح IT خواهد شد.
کلا چت باکس خیلی قابل تغییر نیست. راضی باشیدبه نقل از عَلیمپُ :چت باکس
من هم موافقمبه نقل از اخوی! :سلام
میگم با وجود تلگرام و اینستاگرام و شبکه های مدرن و سریع این شکلی دیگر وبلاگ و تالار های گفتمان از رونق افتاده اند.
این سایت با قدمت خوبی که داره به نظرم باید یک قدم بلند دیگه برداره و یک نرم افزار اندرویدی ترکیبی از تلگرام و انجمن بسازه
مثلا من می خوام بدونم در فلان شهر چه همایش های علمی قرار توی مدارس تیزهوشانش برگزار بشه توی نرم افزار می رم داخل شهر مورد نظر اخبار همایش ها رو چک می کنم.
یا می خوام مقایسه ای داشته باشم بین مدارس مختلف سمپاد ، یا دنبال فرد خاصی می گردم، یا می خوام یک کار پژوهشی انجام بدم از جاهای مختلف کشور می خوام تیم جمع کنم.
یک بانک اطلاعاتی با قابلیت سرچ و فیلتر میکرو طبقه بندی مثل سایت دیجی کالا.
همچنین یک نرم افزار با امکان ایجاد کانال و گروه های مختلف با امکانات مدیریتی بالا (یعنی تلگرام رو در نظر بگیرید، امکانات مدیریتی و محدود کردن تعداد پست، کاربران و...بیشتر باشه)
بعد این نرم افزار خوراک تبلیغاته ، یعنی در آمد خیلی خوبی ازش میشه در آورد. فکر کنم چندین هزار فارغ التحصیل و دانشجو و دانش آموز داریم. اینها همه نیاز های مختلفی دارند که می تونن رفعش کنن.
مثلا شهرستانی ها معلم المپیاد کم دارند. اگر با این نرم افزار، مثل گوگل، شما به کسانی که قصد تدریس دارند با گرفتن هزینه ای شهرهایی که تعداد زیادی مایل به برگزاری کلاس هستند را به او معرفی می کنید.
کارهایی که با این جامعه بزرگ می شه کرد خیلی متنوع است و درآمد زا به نظرم یک تیم از خود بچه های سایت با تجربه تیم مدیریتی سایت می تونن یک نرم افزار خوب و چشمگیر رو طراحی کنن
فکر کنید یک روز بخواهید یک کار هماهنگ در سطح مدارس سمپاد انجام دهید، کمک جمع کنید، گردهمایی برگزار کنید، گردهمایی های چندهزار نفری که خود اعضا هزینه اش رو میدن.
یا نسبت به یک مساله ای اعتراض کنید.
قدرتی که میشه با ایجاد چنین شبکه ای ایجاد کرد واقعا عالیه.
مدیر این شبکه حتما جزو معروفترین افراد کشوردر سطح IT خواهد شد.
به نقل از fatemes :بهتر نیست چت باکس یه گوشه مینی مایز باشه یا بشه میوتش کرد؟
ادیتورهای تحت وب کلا خیلی قوی نیستند. خیلی انتظار نداشته باشیدبه نقل از امـیـرحـسـیـن :بنظرم کلاً یه دستی به روی این قسمت نوشتن پستها بکشید امکانات خیلی کم هستند و بخش جدول کشیش که دیگه خیلی بده
حتّی وقتی ما نوع نمایش پستمون رو عوض میکنیم برای قسمت جدول باز هم به ضورت قدیمی نشون داده میشه و حتی اگه جدول رو بکشیم چیزی به عنوان جدول نمیبینیم یعنی اون خطوطی که هر قسمت رو از اون یکی جدا کنه وجود نداره
جدای مسئله جدول امکان تگ کردن کسی برای پست وجود نداره و...
مرسی بابت پاسخ ولی من تو فرومهای قدیمی دیگه عضو هستم و اونجا این امکانات هست اگه میخوای تا بهت آدرس بدم و در مورد امکانات اینطوری صحبت کنیمبه نقل از میم ح میم دال :ادیتورهای تحت وب کلا خیلی قوی نیستند. خیلی انتظار نداشته باشید
تگ اینا هم واقعا کمبودش حس میشه ولی این برنامه نویس های سیستم هنوز اضافه نکردن بهش
متاسفانه سیستم این فروم ، مدت هاست کاری نکرده و تیم برنامه نویسیسش ولش کردن.به نقل از امـیـرحـسـیـن :مرسی بابت پاسخ ولی من تو فرومهای قدیمی دیگه عضو هستم و اونجا این امکانات هست اگه میخوای تا بهت آدرس بدم و در مورد امکانات اینطوری صحبت کنیم
لینکدین کاربرد زیادی نداره واسه یوزرا. نمیارزه اضافه کردنش.به نقل از Blest Girl :پیشنهاد اینکه به آی دی های میتونید علاوه بر تلگرام و فیسبوک و اینا لینکدین رو هم اضافه کنید.
چرا من نمیتونم نقل قول کنم پست هارو، خیلی طول میکشه بعدشم باید رفرش کنم صفحه رو.
تو لیست خوانده شده ها ، سمت چپ ، چک باکس داری؟ اونو بزن و بعدش از پایین خوانده شد رو بزن.به نقل از مُشک :یسوال
توی قسمت نخوانده ها میشه کاری کرد که تاپیکی رو نخوند ولی از لیست پاک کرد؟
من الان بعد مدتی اومدم حدود 10 صفحه نخوانده دارم، مثلا تاپیکای صفحه اول رو چک میکنم بعدمیرم صفحه دوم ممکنه چنتا تاپیک دوباره پست بدن ملت توش باید برگردم صفحه اول کلا خسته کنندس. یچیزی باشه که صفحه اولو بشه چک کردبعد یسری رو بدون باز کردن حذف کرد دیگه نیازی نمیشه به صفحات دیگش سر زد. ممنون
اینکه شخصی نداریم کارش رو انجام بده یه بحثه و اینکه بخواین کار کنیم واسش یا نه یه بحث دیگهبه نقل از میم ح میم دال :متاسفانه سیستم این فروم ، مدت هاست کاری نکرده و تیم برنامه نویسیسش ولش کردن.
----------------------------------------------------------------------
لینکدین کاربرد زیادی نداره واسه یوزرا. نمیارزه اضافه کردنش.
بیشتر از ۱۰ تاست الان و واقعا کافیه. فایده ای نداره وقتی قسمت نخوانده ها و پاسخ ها هستبه نقل از Deep :بهتر نیست لیست آخرین ارسال های فروم، بیشتر از ۱۰ تا بشه؟
برای بلاک کردن میرید تو پروفایلتون. قسمت لیست دوستان. شخص مورد نظر رو در بخش نادیدهگرفتنها وارد میکنید.به نقل از :| :کاش میشد ی حالتی وجود داشت که میشد کسی بلک کرد یا حق پرایویت کردن یکسری پستها مثل حرف بزن موجود بود برای آدم
ممنون :)به نقل از حمیـده :برای بلاک کردن میرید تو پروفایلتون. قسمت لیست دوستان. شخص مورد نظر رو در بخش نادیدهگرفتنها وارد میکنید.
برای اینکه یه سری پستها رو هم نبینید٬ تو پروفایلون قسمت نادیده گرفتن انجمنها وجود داره.
نه متاسفانه تو سیستم جدید نیستتو سیستم قبلی، امکان سرچ کاربرا براساس رشته و دانشگاه و شهر و ... هم وجود داشت. امکانش نیست که دوباره باشه ؟