- مدیر کل
- #2,221
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1389
آره چت رو باز کن روی چرخ دنده بزن و تیک disable chat رو بزن.سلام، راهی هست که کلا چت رومو غیرفعال کنم؟
آره چت رو باز کن روی چرخ دنده بزن و تیک disable chat رو بزن.سلام، راهی هست که کلا چت رومو غیرفعال کنم؟
هرمدیر دسترسی به یک سری انجمن خاص داره به جز مدیر داخلی و مدیر کلاگه میشد ببینیم کدوم مدیر پستو حذف کرده خیلی خوب میشد
(البته ممکنه دعوا شه خب، ولی منظور من این بعدش نبود.. ی سری دلایل جالبه.. میخوام ببینم این حجم از خلاقیت از کی نشات میگیره)
خیلی مرسیهرمدیر دسترسی به یک سری انجمن خاص داره به جز مدیر داخلی و مدیر کل
با شناخت اینکه هر مدیر مسول کدوم انجمنه میتونی بفهمی چه کسی حذف کرده
اینکه چه کسی مدیر کدوم انجمن هست هم توی تاپیک مدیر گزینی مشخصه
الان شما به چه انجمنی دسترسی داری؟هرمدیر دسترسی به یک سری انجمن خاص داره به جز مدیر داخلی و مدیر کل
با شناخت اینکه هر مدیر مسول کدوم انجمنه میتونی بفهمی چه کسی حذف کرده
اینکه چه کسی مدیر کدوم انجمن هست هم توی تاپیک مدیر گزینی مشخصه
مراقب باش ندزدنت با این نبوغتانجمن هایی که مسئولشه
با مدیر انجمنی که توش تاپیک داری میتونی صحبت بکنیاجازه بدین تاپیک هایی که خودمون راه میندازیم رو پاک کنیم
من خیلی خیلی خیلی زیاد لازمم میشه
ولی اینم اجرایی نیستنمیشه قبل اینکه هر نفر بخواد تاپیک بزنه یه مدیر مثل Becoming اونو تایید کنه که بعد بیاد تو صفحه سمپادیا؟؟؟
که هم از تاپیک تکراری جلوگیری بشه همون اول
و هم اینکه بعضی سایتا میان تبلیغ میکنن تو سایت یه تاپیک میزنن همون اول و جلوی این تاپیک ها هم گرفته میشه
ویکی پدیا خیلی بزرگترهولی اینم اجرایی نیست
مثلا توی ویکیپدیا که هر دقیقه هزار تا تغیر ایجاد میشه
فیلتر محتوا با هیچ ادمینی نیست
با کاربراست ( سمپادیا فعلی )
طبیعتا Becoming هم علاف نیست هی ببینه چی درسته چی غلطه
از کجا معلوم شاید وقتی تاپیک زدن آزاد بشه شاید خیلیا بریزن تاپیک اسپم درست کنن اون موقع چی ؟ویکی پدیا خیلی بزرگتره
بعد هم نهایت دو یا سه تا تاپیک نهایتا در روز ایجاد میشه نه 7000 تا
همون وقت رو برای اون دو یا سه تا تاپیک جدید میزارن دیگه
اینم میشهبهترش اینه قابلیت ساخت تاپیک رو بردارن بعد برای زدن تاپیک برن همه تو بانگ ادمینا بگن مثلا
اینطوری اگه اسپم هم بشه خود کاربرا گزارش میدن
روال اینه شما با مدیرداخلی یا اگر مدیر انجمن رو میشناسی مطرح کنیبهترش اینه قابلیت ساخت تاپیک رو بردارن بعد برای زدن تاپیک برن همه تو بانگ ادمینا بگن مثلا
اینطوری اگه اسپم هم بشه خود کاربرا گزارش میدن
میشه اینکارو کرد ولی اینکارو نمیکنیم. تعداد تاپیکهای اسپم و بی ربط اینا خیلی کمه. بعدشم بعضی جاها خودمون اجازه میدیم تاپیک تکراری باشه. تاپیک تکراری هم فوقش ادغام میشه تو تاپیک قبلی. خیلی کنترل این ماجراها سخت نیست. معمولا هم بیشتر از چند ساعت باقی نمیمونه یه پست بی ربط.نمیشه قبل اینکه هر نفر بخواد تاپیک بزنه یه مدیر مثل Becoming اونو تایید کنه که بعد بیاد تو صفحه سمپادیا؟؟؟
که هم از تاپیک تکراری جلوگیری بشه همون اول
و هم اینکه بعضی سایتا میان تبلیغ میکنن تو سایت یه تاپیک میزنن همون اول و جلوی این تاپیک ها هم گرفته میشه
از کجا میدونی اجرا نشدهسلام؛
یکی از نیازهای این سایت اینه که بعضی از تاپیکا و حتی بعضی از پستها دارای محدودیت سنی بشن.
مثلا یه سری از تاپیک ها فقط برای کاربرایی که +18 هستن نشون داده بشه و به بعضی از پست ها هم خودمون بتونیم مثل ردیت بصورت دستی تگ NSFW بدیم. به هر حال خودتون تصمیم بگیرید.
اگر هم خواستید اجراش کنید لطفا دو سال صبر کنید من هیجده سالم بشه بعدش عملیش کنین. ممنون