نرگسیوم
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- شهرِ هرت
- سال فارغ التحصیلی
- 1406
چطوری؟(سطح سواد=کم)باید کوکی های سمپادیا رو پاک کنین
دوباره بیاین
چطوری؟(سطح سواد=کم)باید کوکی های سمپادیا رو پاک کنین
دوباره بیاین
پدرم دراومده مطهری وی پی ان روشن میکنیم سایت ارور میده یا پستا ارسال نمیشن، خاموش میکنی بقیه برنامه های گوشی رو نمیشه استفاده کرد به حرمت سمپادیا یه دور وی پی ان خاموش میکنم میام اینجا و بعد روشن میکنم! ولی با هر بار refresh با وی پی ان سرمو میکوبم به دیوارتجربهتون از وب سایت تو این چند روز که سرور تغییر کرده چطور بوده؟
به خاطر اینه که سرور رو آوردیم داخل ایران و متاسفانه اینترنت ایران با کل دنیا مشکل دارهپدرم دراومده مطهری وی پی ان روشن میکنیم سایت ارور میده یا پستا ارسال نمیشن، خاموش میکنی بقیه برنامه های گوشی رو نمیشه استفاده کرد به حرمت سمپادیا یه دور وی پی ان خاموش میکنم میام اینجا و بعد روشن میکنم! ولی با هر بار refresh با وی پی ان سرمو میکوبم به دیوار
ایده خوبیهسلام
برای اینکه انجمن پسرونه یا دخترونه برای کاربرا باز بشه اون کاربر یه مقدار خاصی امتیاز باید داشته باشه
بنظرم این کار رو روی باز کردن تاپیک ها هم اجرا کنیم بد نیست
مثلا بعد ۵۰ امتیاز به بعد کاربرا بتونن تاپیک بزنن
هم باعث میشه تا اون زمان با قوانین آشنا بشن و اسپم کم میشه
هم تاپیکای نامربوط جمع میشن دیگه طرف تو ده دیقه یه اکانت جدید نمیسازه بیاد تاپیک نامربوط بزنه
اگر پلاگین رایگانش رو پیدا کردیم حتما این ویژگی رو اضافه میکنیم.آقا نمیدونم جای درستی دارم پیشنهاد میدم یا نه،
ولی لطفاً لطفاً یه «نادیده گرفتن تاپیک» رو به سایت اضافه کنید.
خیلی راجع به یوزر جدید نمیشه سخت گرفت. اولش نباید بزنی تو ذوقش. طبیعیه که کسی که تازه اومده با فضا آشنا نیست. ولی خب همه تقریبا بعد یکم فعالیت فضا دستشون میاد. ادمینا و یوزرا هم راهنماییش میکنن.سلام
برای اینکه انجمن پسرونه یا دخترونه برای کاربرا باز بشه اون کاربر یه مقدار خاصی امتیاز باید داشته باشه
بنظرم این کار رو روی باز کردن تاپیک ها هم اجرا کنیم بد نیست
مثلا بعد ۵۰ امتیاز به بعد کاربرا بتونن تاپیک بزنن
هم باعث میشه تا اون زمان با قوانین آشنا بشن و اسپم کم میشه
هم تاپیکای نامربوط جمع میشن دیگه طرف تو ده دیقه یه اکانت جدید نمیسازه بیاد تاپیک نامربوط بزنه
چجوری خصوصی شد؟ من در جریانش نیستم. توضیح بده.اقا
تاپیک لینک ناشناس خصوصی شد ولی پاسخ حرف به من بدون اکانت هم دیده میشه
اونم خصوصی باشه بهتره
درکل برای من برد و باختی نداره من به خاطر شما مدیرا میگم ، چون این حرکت به نظرم خیلی جلوی اسپم رو میگیرهخیلی راجع به یوزر جدید نمیشه سخت گرفت. اولش نباید بزنی تو ذوقش. طبیعیه که کسی که تازه اومده با فضا آشنا نیست. ولی خب همه تقریبا بعد یکم فعالیت فضا دستشون میاد. ادمینا و یوزرا هم راهنماییش میکنن.
منظورم اینه که بدون اکانت دیده نمیشهچجوری خصوصی شد؟ من در جریانش نیستم. توضیح بده.
حل شددرکل برای من برد و باختی نداره من به خاطر شما مدیرا میگم ، چون این حرکت به نظرم خیلی جلوی اسپم رو میگیره
منظورم اینه که بدون اکانت دیده نمیشه
مثل حرف بزن