پیشنهادهای مربوط به مسائل فنی

alemzadeh

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد - تبریز
دانشگاه
دانشگاه هنر تبریز
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی
پاسخ : پیشنهادهای مربوط به مسائل فنی

به جان خودم این سیستم لایک بیشتر شده باعث دعوا
من خودم الان به شخصه اسپم تشکر رو ترجیح میدم :D

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

به نقل از tof :
به جان خودم این سیستم لایک بیشتد شده باعث دعوا

خط اولت به شدت لایک
خط دومت دیسلایک
درمجموع خط اول سنگینتره پستت لایک ! :D

واقعا جو ، جو مزخرفی شده ! اینکه هی بیان بهت بگن "تیمت کیه به هم مثبت میدین ؟؟؟ " ، " یه مثبت ارزش این کارارو نداره " ، " یه مثبت بده تا فلان کارو بکنم " و ...

نمیدونم چیه راه حلش ، نمیگم لایکها حذف بشه ! اما اگه نمایشش زیر آواتار برداشته بشه فکر کنم اهمیتش کمتر شه و این جو کمرنگ تر بشه !
الان رو اعصابه اینجور حرفا :-s :((

lof

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
پلى تكنيك تهران
رشته دانشگاه
مهندسى معدن

به نقل از Dr.Eniac :
واقعا جو ، جو مزخرفی شده ! اینکه هی بیان بهت بگن "تیمت کیه به هم مثبت میدین ؟؟؟ " ، " یه مثبت ارزش این کارارو نداره " ، " یه مثبت بده تا فلان کارو بکنم " و ...

نمیدونم چیه راه حلش ، نمیگم لایکها حذف بشه ! اما اگه نمایشش زیر آواتار برداشته بشه فکر کنم اهمیتش کمتر شه و این جو کمرنگ تر بشه !
الان رو اعصابه اینجور حرفا :-s :((
مار زوکربرگ چی میگفت؟!

"you don't get to 500 million friends without making a few enemies"

خب این جریان همیشه هست!

تو نمیتونی بیشترین لایک رو داشته باشی و این همه دوستار داشته باشی بدون این که یه چند تا حرف مفت و چرت و کمی دیسلایک پشتش نباشه!

هیچوقت به کسی که لایکاش کمه نمیان بگن که شما مافیا این و از این حرفا!

پس مثه همیشه میگم بیخیالی طی کن!

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

شما خودتون رو امتیازتون حساس نباشید کسی چیزی نمیگه بهتون! مثلا تا حالا هیچکس به من نگفته همچین چیزایی رو
ولی خوب وقتی آدم خودش رو امتیازها حساس باشه طبیعتا بقیه فکر می کنن طرف امتیازهاش رو از راه های دیگه به دست آورده یا مافیا داره و...
اما یه کاری اگه انجام بشه فکر کنم خیلی خوبه، این که قابلیت امتیازدهی فقط توی بخش های علمی باشه

نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
بندرعــباس
سال فارغ التحصیلی
1392

باو حالا مگه این چیه؟
من سالی یبار میبینم امتیازام چنده؟:D
فقط تو بخشای علمی؟؟
اونوخ تو بخشای دیگه تشکر رو اسپم کنن ارسال کنن؟؟
فرشید جان تو گفت و شنود نبود یه بنده خدایی:-" (نمیدونم کی:D) اوردش حالا خودش میگه بخشای علمی..

lof

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
پلى تكنيك تهران
رشته دانشگاه
مهندسى معدن

@فرشيد:

با تيكه ي آخر حرفت به شدت مخالفم بقيش لايك!

يعني چي فقط تو بخش علمي باشه؟!

خودتون ميگين سايت جوش خشك شده گند شده بايد شادش كنيم و از اين حرفا

بعد لايك رو از قسمت تفريح و خلاقيت و بقيه چيزا حذف ميكني فقط محدود ميكنيبه بخش علمي سايت؟!!

كاملا مخالفم!

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نقل از mohammadreza128 :
باو حالا مگه این چیه؟
من سالی یبار میبینم امتیازام چنده؟:D
فقط تو بخشای علمی؟؟
اونوخ تو بخشای دیگه تشکر رو اسپم کنن ارسال کنن؟؟
فرشید جان تو گفت و شنود نبود یه بنده خدایی:-" (نمیدونم کی:D) اوردش حالا خودش میگه بخشای علمی..
بله هنوز هم میگم! گفت و شنود اجتماعی این سیستم رو نیاز داشت چون کیفیت پستاش در این حد هست، اما بخشی مثل عکس یا شناخت واقعا نیاز داره به این سیستم؟

به نقل از lof :
@فرشيد:
با تيكه ي آخر حرفت به شدت مخالفم بقيش لايك!
يعني چي فقط تو بخش علمي باشه؟!
خودتون ميگين سايت جوش خشك شده گند شده بايد شادش كنيم و از اين حرفا
بعد لايك رو از قسمت تفريح و خلاقيت و بقيه چيزا حذف ميكني فقط محدود ميكنيبه بخش علمي سايت؟!!
كاملا مخالفم!
یعنی شما معتقدی امتیازدهی بخشی از تفریح سایته و اگه در جایی نباشه نمیشه تفریح کرد و جو خشک میشه؟

نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
بندرعــباس
سال فارغ التحصیلی
1392

ببین فرشید جان اگه تو بخشای فان نباشه امتیاز طرف چجوری بخواد اینکه از این پست خوشش اومده رو اعلام کنه؟؟؟

lof

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
پلى تكنيك تهران
رشته دانشگاه
مهندسى معدن

من نميگم تفريحه سايته!!!

دارم ميگم نبايد از تمام سايت حذف بشه و صرفا به بخش ها ي علمي كه تعدادشون كم هم هست اختصاص پيدا كنه!

به هر حال خوش اومدن يا نيومدن از يه مطلب فقط برا بخش هاي علمي نيست!

با برداشتن لايك از بقيه بخش ها مخالفم

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

حتما باید اعلام کنه که من از این پستِ مسخره ی شما خوشم اومد و بهش خندیدم؟
ببین اینجا یه تناقضی به وجود میاد، این که اگه قراره امتیازدهی توی بخش های تفریحی به عنوان "من از این پستِ مسخره ی شما خوشم اومد و بهش خندیدم" استفاده بشه، پس چطور میشه فهمید در پست های علمی و مفید چطور به کار رفته؟ اگه قراره به عنوان "من با پست شما موافق/مخالفم" در بحث های مفید به کار بره، کاربردش توی بخش های سرگرمی چیه؟
و اگه کلا فقط واسه ارزشیابی پست ها به کار میره و نه فرد (هدفی که باید داشته باشه) پس چرا عدد مجموع امتیازها توی تاپ 40!! و پروفایل نشون داده میشه که سرش این مشکلا به وجود بیاد؟

سروش فعلا باباتو ببر بیمارستان، هروقت اومدی ادامه میدیم در یک تاپیک دیگه

N.M

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
طلای دوره ۲۷ المپیاد ادبی
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی

مخالفم ! ببين الان تو خيلي انجمناي غير علميم واقعاً لايك لازمه.مثلاً كتب و مجلات
ميشه يه كاري كرد كه قابليت لايك توي انجمناي پاتوق تر(!)(گفت و شنود و عكس و خلاقيت و..) برداشته بشه كه بازم من مخالفم!:دي اصلاً همين لايك براي جذاب تر شدنشون لازمه خدايي...مثلن تصور كنين تاپيك آقا داماد چيكارن بدون لايك!و حتي تو بعضي تاپيكا وجود امكان لايك ضروريه,مثلاً اتاق شما چه شكليه,
من يه پيشنهادي كه دارم اينه كه قسمتاي مربوط به لايك(بيشترين امتياز+بيشترين امتياز دهنده) از آمار انجمن پاك بشن و لايِ هرشخصيم فقط تو پروفايلش بشه ديد نه هرجا پست داده,زير اسمش :-?

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

آها همین! منظور منم "پاتوق"ـا بود
گفت و شنود پاتوقه؟ :-w
خلاقیت هم خدایی لازمه
ولی مثلا عکس، یا شناخت، این بخشا واقعا امتیازدهی لازم دارن؟

با این که از قسمت آمار برداشته شه و توی پروفایل و زیر اسمش و کلا عددی که مجموع امتیازهای طرف رو نشون نده هم کاملا موافقم

SOUL KEEPER

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
گنبد کاووس
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

سیستم لایک لازمه ، ولی تقریبا" GCD درست میگه ، اینکه همه جا به هر پستی بشه لایک داد ، یه عده سر همین لایک و امتیازش چه کارا که نمی کنن و بعد فروم ...
به نظر من امتیاز فقط نباید از لایک گرفته شه ، یعنی یه معیارهایی رو میشه تعریف کرد ، که مثلا" شما اگه تو انجمن علمی فلان موضوع رو بیان کردی و 4تا چیز یاد دادی ، انقد امتیاز بگیری ، یا تو فلان انجمن ...
اینکه کاربرا بهم امتیاز بدن ، درسته جذابه ، ولی خیلی مشکلات می تونه به دنبال داشته باشه ، که چون کاربرای اینجا بچه های دبیرستان و راهنمایی هستن این مشکلات خیلی بیشتر دیده میشه و دردسر ساز تر میشه
تیم مدیریت میتونه خودش به کاربرا امتیاز های ویژه بده ، حتما" هم لازم نیست مثه همین اعداد +n ، n- زیر آواتارشون باشه ، می تونه مثلا" یک کاربر به عنوان امتیاز یا پاداش کار مثبت و خوبی که انجام داده یا بحث خوبی که راه انداخته یا چون پیروز فلان بحث شده یا .... ، یک یا جند روز یه امتیازات خاصی داشته باشه که بقیه کاربرا ندارن ، بعدش هم که مدتش تموم شد ، دوباره به حالت کاربر معمولی برگرده
الان این سیستم نوع کاربری ، مثلا" حرفه ای ، خاک انجمن خورده یا ... به نظر من زیاد جالب نیست ، هم تکراری شده ، هم جذابیت خاصی نداره ، یا میشه این رویه رو عوض کرد ، یا میشه به اونایی که خاک انجمن خورده اند یا کاربر فوق حرفه ای اند ( خلاصه درجات بالاتری دارند ) امتیازات خاص داد که بقیه ندارند ، مثلا" شرکت تو بحث های خاص ، دادن پست هایی که بقیه حقش رو ندارن یا ... البته این کار نیازمنده یه مدیریت قویه که به طور واقعی جلوی اسپم و پستایی که جهت بالابردن آمار ، برای رسیدن به اون درجه باشه رو بگیره ، می تونه رویه بالا رفتن درجه هم عوض شه ، یعنی تنها بر اساس تعداد پست نباشه ( یا تعداد پست تو انجمنای مختلف فرق کنه ) یا ...
راهکار هست ، ولی ... ( مدیریت :) )

alemzadeh

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد - تبریز
دانشگاه
دانشگاه هنر تبریز
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی

فرشيد توي عكس كاملا لازمه
مثلا برا مسابقه هاي عكاسي
و توي جاهاي ديگه هم دقيقا از لايك به همون عنواني كه در فيسبوك كاربرد داره يعني من از اين خوشم مياد بايد باشه به نظرم

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نقل از tof :
فرشيد توي عكس كاملا لازمه
مثلا برا مسابقه هاي عكاسي
و توي جاهاي ديگه هم دقيقا از لايك به همون عنواني كه در فيسبوك كاربرد داره يعني من از اين خوشم مياد بايد باشه به نظرم
علی عکس با عکاسی فرق داره! توی عکس واقعا نیازی نیست، هست؟ وقتی همه عکسا از دو حالت خارج نیست؛ یا کپی پیسته و یا چیزایی مثل تاپیک تصویر کارتونی... که در هر صورت هدف اصلیشون فقط تفریحه
توی عکاسی بله باید باشه

به نقل از Amir - Eblis :
می تونه رویه بالا رفتن درجه هم عوض شه ، یعنی تنها بر اساس تعداد پست نباشه ( یا تعداد پست تو انجمنای مختلف فرق کنه ) یا ...
درجات کاربری بر اساس پست نیستن، تلفیقی از یه سری عوامل مثل مدت زمان حضور و تعداد ارسال (اکه واقعا باشه) که این هم مشکلات بزرگی داره

alemzadeh

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد - تبریز
دانشگاه
دانشگاه هنر تبریز
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی

اين مسئله لايك تقريبا ميشه گف بين ما حل شد همه تقريبا به يه حرف رسيديم بايد منتظر جواب يكي از مديرا باشيم :)
آقا يه مسئله ديگه هم هس كه واقعا رو اعصابه
از اونجايي كه مدت حضور تاثير مستقيم روي درجه كاربري خيليا با استفاده از آتو ريفرش سعي دارن مدت حضورشون رو بالا ببرن و اين واقعا كار مسخره ايه و ظلم در حق كسيه كه واقعا در سايت حضور داشته
فرشيد يه ايده داد من ميزان عملي شدنش رو نميدونم ولي بد نيس بيان شه:
اگه بشه كه يه كدي نوشته بشه كه دقيقا در يك زمان مساوي مثلا راس هر دو دقيقه ريفرش انجام بشه اون زمان حساب نشه چون كسي كه واقعا در سايت حاضره دقيقا تقسيم بندي هاي زماني اي كه يه صفحه رو باز ميكنه يا ريفرش ميكنه برابر نيس

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

بچه ها چرا این همه سیستم رو پیچیده میکنید؟ واقعا لازم نیست به این همه بحث. بگذاریم ملت آزاد باشند. کاربران خودشون حقیقت رو می بینند !

alemzadeh

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد - تبریز
دانشگاه
دانشگاه هنر تبریز
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی

آره ولي بعضي وقتا واقعا آزار دهنده اس

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

به نقل از محمّد :
بچه ها چرا این همه سیستم رو پیچیده میکنید؟ واقعا لازم نیست به این همه بحث. بگذاریم ملت آزاد باشند. کاربران خودشون حقیقت رو می بینند !

آقا مسئله مهمی نیست اما با بعضی کارها ارزش واقعیش از بین میره !
فکر کنم اگه از زیر آواتار نمایششو بردارید خیلی بهتر باشه ، حساسیتی که الان خیلیها دارن از بین میره !
تعداد پستها هم یه همچین حالتی داشت خب ، تا وقتیک ه نشون داده میشد زیر آواتار ملت هی دوس داشتن زیاد پست بدن اما وقتی برداشته شد دیگه از حالت قبلی درومد !

:-??

Samaneh.Z

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
کرج
مدال المپیاد
مدال نقره‌ی المپیاد نجوم‌و‌اخترفیزیک ..
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

به نقل از tof :
به جان خودم این سیستم لایک بیشتر شده باعث دعوا
چیزی که الان میبینیم خیلی اینه که ملت شب بیدار میمونن تو فروم ( :D ) که لایک بدن برن تو اون صفحه ی آمار ، جز بیشترین لایک دهنده ها !
بعدم که دلیل ازشون خواسته بشه چرا تو یه صفحه از اول تا آخر صفحه رو لایک میکنین، میگن" ما جز بیشترین لایک دهنده هاییم و به کسی توضیح نمیدیم چرا یه چیزیو لایک میکنیم ! " ( اگه از اون اول دلیل میخواستن که این نمیشد وضعمون :D ) من حتی خودم که جز بیشترین لایک کننده هام حاضرم واسه تمام لایکام توضیح بدم !
بعد مثلا میان تو حرف بزن میگن که "آخجون ششمم تو آمار سایت - بیشترین لایک کننده ها " (مدارکم موجوده :D ششمم هم مال اون موقع ها بود نه الان :-" )

سر همین قضیه میخواستم لگم که یا یه محدودیت بذارین واسه لایک کردن ( که از نظر خودم زیاد جالب نیست چون تعداد پستی که بچه ها میخونن فرق داره ... ) یا اینکه کلا اون تیکه ی آمارو بردارین یا کلا پیشنهاد دیگه ای دارین بگین ! :-"

امید است توجه بشه ، ممنون :D

بالا