به نقل از tof :به جان خودم این سیستم لایک بیشتد شده باعث دعوا
من خودم الان به شخصه اسپم تشکر رو ترجیح میدم
مار زوکربرگ چی میگفت؟!به نقل از Dr.Eniac :واقعا جو ، جو مزخرفی شده ! اینکه هی بیان بهت بگن "تیمت کیه به هم مثبت میدین ؟؟؟ " ، " یه مثبت ارزش این کارارو نداره " ، " یه مثبت بده تا فلان کارو بکنم " و ...
نمیدونم چیه راه حلش ، نمیگم لایکها حذف بشه ! اما اگه نمایشش زیر آواتار برداشته بشه فکر کنم اهمیتش کمتر شه و این جو کمرنگ تر بشه !
الان رو اعصابه اینجور حرفا :-s
بله هنوز هم میگم! گفت و شنود اجتماعی این سیستم رو نیاز داشت چون کیفیت پستاش در این حد هست، اما بخشی مثل عکس یا شناخت واقعا نیاز داره به این سیستم؟به نقل از mohammadreza128 :باو حالا مگه این چیه؟
من سالی یبار میبینم امتیازام چنده؟
فقط تو بخشای علمی؟؟
اونوخ تو بخشای دیگه تشکر رو اسپم کنن ارسال کنن؟؟
فرشید جان تو گفت و شنود نبود یه بنده خدایی (نمیدونم کی) اوردش حالا خودش میگه بخشای علمی..
یعنی شما معتقدی امتیازدهی بخشی از تفریح سایته و اگه در جایی نباشه نمیشه تفریح کرد و جو خشک میشه؟به نقل از lof :@فرشيد:
با تيكه ي آخر حرفت به شدت مخالفم بقيش لايك!
يعني چي فقط تو بخش علمي باشه؟!
خودتون ميگين سايت جوش خشك شده گند شده بايد شادش كنيم و از اين حرفا
بعد لايك رو از قسمت تفريح و خلاقيت و بقيه چيزا حذف ميكني فقط محدود ميكنيبه بخش علمي سايت؟!!
كاملا مخالفم!
علی عکس با عکاسی فرق داره! توی عکس واقعا نیازی نیست، هست؟ وقتی همه عکسا از دو حالت خارج نیست؛ یا کپی پیسته و یا چیزایی مثل تاپیک تصویر کارتونی... که در هر صورت هدف اصلیشون فقط تفریحهبه نقل از tof :فرشيد توي عكس كاملا لازمه
مثلا برا مسابقه هاي عكاسي
و توي جاهاي ديگه هم دقيقا از لايك به همون عنواني كه در فيسبوك كاربرد داره يعني من از اين خوشم مياد بايد باشه به نظرم
درجات کاربری بر اساس پست نیستن، تلفیقی از یه سری عوامل مثل مدت زمان حضور و تعداد ارسال (اکه واقعا باشه) که این هم مشکلات بزرگی دارهبه نقل از Amir - Eblis :می تونه رویه بالا رفتن درجه هم عوض شه ، یعنی تنها بر اساس تعداد پست نباشه ( یا تعداد پست تو انجمنای مختلف فرق کنه ) یا ...
به نقل از محمّد :بچه ها چرا این همه سیستم رو پیچیده میکنید؟ واقعا لازم نیست به این همه بحث. بگذاریم ملت آزاد باشند. کاربران خودشون حقیقت رو می بینند !
چیزی که الان میبینیم خیلی اینه که ملت شب بیدار میمونن تو فروم ( ) که لایک بدن برن تو اون صفحه ی آمار ، جز بیشترین لایک دهنده ها !به نقل از tof :به جان خودم این سیستم لایک بیشتر شده باعث دعوا
من خودم الان به شخصه اسپم تشکر رو ترجیح میدم