پیشنهادهای مربوط به مسائل فنی

meli

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز کشوری کامپیوتر
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر
پاسخ : پیشنهادهای مربوط به مسائل فنی

به نقل از Samaneh.Z :
چیزی که الان میبینیم خیلی اینه که ملت شب بیدار میمونن تو فروم ( :D ) که لایک بدن برن تو اون صفحه ی آمار ، جز بیشترین لایک دهنده ها !
بعدم که دلیل ازشون خواسته بشه چرا تو یه صفحه از اول تا آخر صفحه رو لایک میکنین، میگن" ما جز بیشترین لایک دهنده هاییم و به کسی توضیح نمیدیم چرا یه چیزیو لایک میکنیم ! " ( اگه از اون اول دلیل میخواستن که این نمیشد وضعمون :D ) من حتی خودم که جز بیشترین لایک کننده هام حاضرم واسه تمام لایکام توضیح بدم !
بعد مثلا میان تو حرف بزن میگن که "آخجون ششمم تو آمار سایت - بیشترین لایک کننده ها " (مدارکم موجوده :D )

سر همین قضیه میخواستم لگم که یا یه محدودیت بذارین واسه لایک کردن ( که از نظر خودم زیاد جالب نیست چون تعداد پستی که بچه ها میخونن فرق داره ... ) یا اینکه کلا اون تیکه ی آمارو بردارین یا کلا پیشنهاد دیگه ای دارین بگین ! :-"
امید است توجه بشه ، ممنون :D
منم موافقم که بیشترین لایک دهنده ها تو آمار سایت نباشن چون واقعا لازم نیست که تو آماره سایت باشه که دیده بشه هر کسی چقدر لایک داده!

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

آخه چرا ؟ :((
بابا لایک که این همه ارزش نداره. عجب گیری کردیم. ~X(

yas21173

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
عمران

به نقل از محمّد :
خب آخه برادر ِ من شما میگی ارزششو نداره ، ایشون میگه ، اوشون میگه!
اما خبر نداری که یک عده ی بسیار کثیری که حتما در جریان قرار گرفتین کماکان تو کف ِ این سیستم و اون آمار ِش َن! :|
به مولا! :-<

من قبلا هم گفتم به این یک عده جایزه ی نفیس ِ بسته های چند صدتایی ِ لایک تقدیم کنیم! :D
با فرستادن ِ پیام ِ کوتاه ِ بدون ِ متن به "300حرف بزن 300 " :-"

AHMADREZA

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی کاشان
شهر
کاشان
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

آقا اگه کسی با بودن توی آمار سایت خوشحال میشه خوب بذارید بشه چرا این لذت رو ازش بگیریم؟ :)
مهم اینه که این بودن دو اون لیست در هیچ کجا هیچ تاثیری نداره.

4245

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
ارومیه
سال فارغ التحصیلی
1392
رشته دانشگاه
مهندسی پزشکی

به نقل از محمّد :

خیلیا فکر میکنن ارزش داره ، بابا یک ساعت وقت بزار بشین از سایر امار و اطلاعات تاپ 40 !! بیشترین امتیاز دهنده و برترین کاربران از لحاظ امتیاز رو

حذف کن ، این شمارش امتیاز هارو هم از زیر اواتار بردار ... هم خودتو راحت هم مارو دیگه ... قبلا که از زیر اواتار برداشتین خوب شده بود !

الان جلو چشمه اصلا حواس پرت میکنه ( حواس بعضیا :D ) ... تو یاهو ی بار بهت گفتم کلا شمارشو بردارین ، گفتی ی مدت بعد اونم برمیداریم !

اما الان که شد مثل قبل ِ قبل ... اصلا مسخرس که شمارش میشه ... لاقل حتما از زیر اواتار بردارین !

Samaneh.Z

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
کرج
مدال المپیاد
مدال نقره‌ی المپیاد نجوم‌و‌اخترفیزیک ..
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

به نقل از محمّد :
لازم به ذکر است ( :D ) وقتی میگیم چرا این اینگلیسیای انجمنا برداشته شده ،؛ میگن زشت کرده بود الان خلوت و زیباتر شده :-" در صورتی که تو رنک تاثیر داشتو اگه مثلا ناقص بود میشد کاملش کرد ! (همینجا پیشنهاد میکنم برگرده لطفا :-" ) اون این همه ارزش داشت ، برداشته شد خب ، الانم میگیم این باعث دعوائه و الکیه و فرهنگ استفاده ش رو خراب میکنه، همین !

(اسمایلیا لایک :-" )
به نقل از احمدرضا.ج :
آقا اگه کسی با بودن توی آمار سایت خوشحال میشه خوب بذارید بشه چرا این لذت رو ازش بگیریم؟ :)
مهم اینه که این بودن دو اون لیست در هیچ کجا هیچ تاثیری نداره.
اینکه خوشحال باشن خوبه به خاطر همین گفتم پیشنهاد دیگه ای هست بگین ! :D
تاثیر داره ! باعث میشه ملت هر چی پست میبینن لایک کنن که برن تو آمار ! استفاده ی درست نمیشه ازش !

××با اینکه میگین شمارش لایک برداشته شه، کاملا مخالفم ، این دیگه میتونه انگیزه و خوشحالی بچه ها رو از بین ببره :-"

AHMADREZA

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی کاشان
شهر
کاشان
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

من بحثم اینه که آقا همه ی پست ها رو لایک کنن بعد برن توی آمار دلشون خوش بشه.
این چه ایرادی داره؟مگه بودن توی امار اهمیت داره که ما بخوایم برای این عده حالا برنامه بریزیم و بگیم چه کار کنیم که نشه اینطوری.
خوب اینجوری باشه اگه افراد به این بودن توی امار اهمیت ندن اون فرد خودش خودش رو اصلاح می کنه.

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

اون موقع حالت تشویقی این سیستم هم از بین میره. وقتی کاربری میبینه امتیازهاش بالا رفته و حس میکنه دیگران پست هاش رو میخونن و امتیاز میدن خیلی تشویق خوبی برای فعالیته.

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

اما لایک خوبه در چهارچوب یک پست بررسی بشه نه اینکه ملاکی بشه برای برتری ! ( الان شده )
واسه همین خب از زیر آواتار نمایششو بردارین بزارین هرکس میخواد از تو پروفایلش بخونه ! :(

Samaneh.Z

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
کرج
مدال المپیاد
مدال نقره‌ی المپیاد نجوم‌و‌اخترفیزیک ..
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

به نقل از احمدرضا.ج :
من یحثم اینه که آقا همهی پست ها رو لایک کنن بعد برن توی آمار دلشون خوش بشه.
این چه ایرادی داره؟مگه بودن توی امار اهمیت داره که ما بخوایم برای این عده حالا برنامه بریزیم و بگیم چه کار کنیم که نشه اینطوری.
خوب اینجوری باشه اگه افراد به این بودن توی امار اهمیت ندن اون فرد خودش خودش رو اصلاح می کنه.
شما این ارزشو درونی کنین اگه شد !
وقتی که به همه ی پستا از اول تا آخر صفحه لایک میده یعنی که داره از همه تشکر میکنه مثلا ، اونوقت یه نفرم که یه تاپیک بزنه خیلی خوبم باشه همون یه لایکو میگیره ! در صورتی که اینا باهم برابر نیست ! یه سری چیزا ارزش لایک نداره ، اما لایک میشه به خاطر همین آمار و اینا !!
من خودمم میگم آمار انگیزه ی کاربرا رو میبره بالا ، اما خب شما توضیح بدین واسه دوستان که درست استفاده کنن از لایک مثلا

AHMADREZA

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی کاشان
شهر
کاشان
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

به نقل از Samaneh.Z :
شما این ارزشو درونی کنین اگه شد !
وقتی که به همه ی پستا از اول تا آخر صفحه لایک میده یعنی که داره از همه تشکر میکنه مثلا ، اونوقت یه نفرم که یه تاپیک بزنه خیلی خوبم باشه همون یه لایکو میگیره ! در صورتی که اینا باهم برابر نیست ! یه سری چیزا ارزش لایک نداره ، اما لایک میشه به خاطر همین آمار و اینا !!
من خودمم میگم آمار انگیزه ی کاربرا رو میبره بالا ، اما خب شما توضیح بدین واسه دوستان که درست استفاده کنن از لایک مثلا
من موافق فرهنگ سازی برای استفاده از اینها هستم[nb]با وجود اینکه امید ندارم نتیجه بدهد :)[/nb] اما من می گم فرهنگ سازی برای این کار این نیست که از لیست آمر حذف کنیم یا کنار اسم افراد نباشه.

Kinder

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی عمران/جامعه‌شناسی

به نقل از محمّد :

برای شما ارزشی نداره !

به نقل از احمدرضا.ج :
من یحثم اینه که آقا همهی پست ها رو لایک کنن بعد برن توی آمار دلشون خوش بشه.

وقتی دوستان هرچیزی رو که میبینند لایک میکنن، به نفس لایک لطمه وارد میشه !
یعنی لایکی که از یک خواننده به ارسال علمی و فکری ای که شایسته هست داده میشه، با لایکی که به یکی از ارسال های بی محتوای حرف بزن که از دید دوستدار تاپ 40 داده میشه، حکم ظاهری برابری داره !
این یعنی به این سیستم و حق امتیازدهی توهین میشه !

درضمن، بعضی دوستان فکر میکنن که اگه کامنت ملت رو لایک کنن، ملت هم ترغیب میشن که ارزش بیشتری برای ارسال اون ها قائل بشن و لایک کنن ! در حالی که اصلاً اینطور نیست !!!
کسی که قیمت لایکش رو تا حد هر 600 صفحه ی حرف بزن پایین میاره، خودبخود ارزش امتیازدهی اون فرد کم تر میشه !
یعنی عملاً اینکه اون فرد کامنت شما رو لایک کنه، به عادت تبدیل میشه !

حتی اگر شمارش لایک ها و نمایش در زیر اسم ها برداشته نشه، حذف آمار شامل خواسته ی عموم کاربراست !

armitaa

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
شیراز

از زیر آواتارم برداشته نشه مهم نیست اما به نظرم همون باید از آمار سایت برداشته شه تا لایک دادنا الکی و بچه بازی نباشه! تا اگه کسی هم قراره پستی رو لایک/دیسلایک کنه فقط واسه همون پست باشه نه رفتن اسمش تو آماره سایت...

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

من به این نتیجه رسیدم که احمدرضا درست میگه! بیخیال... بزار دلشون با این چیزا خوش باشه، حداقل به امید این هم که شده فعالیت می کنن :D

میتونیم یه موج یوزری راه بندازیم، که کلا سیستم +- برای پست های مفید رو بزریم کنار و اگه پستی به نظرمون علمی و مفید بود با پ.خ از طرف تشکر کنیم! این چند خاصیت داره: اول این که ارتباطات و دوستی ها رو زیاد می کنه، دو این که ارزش یک پ.خ خیلی از + بیشتره و سوم این که دیگه اعتبار افراد با امتیازهاشون سنجیده نمیشه (اونجوری که الان بعضیا فکر می کنن)

اینجوری میل به فعالیت مفید میره بالا و اختلاف طبقاتی که الان بین یوزر به اصطلاح قدیمی و یوزر به اصطلاح جدید ایجاد شده کم میشه

امتیازدهی رو هم بزاریم واسه بچه ها باهاش بازی کنن :D

نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
بندرعــباس
سال فارغ التحصیلی
1392

فرشید جان طرف روزانه به ۲۰ نفر لایک میداده اونم لایک واقعی نه لایک الکی بعد چجوری پ.خ بزنه؟؟؟
به ۲۰ نفر اقا دستت درد نکنه پستت عالی بود حال کردیم !!!! یه جوری نی؟؟

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نقل از mohammadreza128 :
فرشید جان طرف روزانه به ۲۰ نفر لایک میداده اونم لایک واقعی نه لایک الکی بعد چجوری پ.خ بزنه؟؟؟
به ۲۰ نفر اقا دستت درد نکنه پستت عالی بود حال کردیم !!!! یه جوری نی؟؟
نه! چرا یه جوری باشه؟ پ.خ زدن کار سختیه؟
خوب وقتی ××× از سیستم امتیازدهی استفاده های بچه گانه می کنید ما راه دیگه ای داریم؟
اگه به نظر کسی پست یوزر X واقعا مفید بود، ارزش یک پ.خ نداره خدایی؟
آدم میشینه 3 ساعت یه پستو میخونه با نظرای جدید آشنا میشه چیز جدید یاد میگیره، بعد یه پ.خ 1 دقیقه ای نزنه؟ بی انصافیه

× پستم صفحه قبل فسیل شد:

من به این نتیجه رسیدم که احمدرضا درست میگه! بیخیال... بزار دلشون با این چیزا خوش باشه، حداقل به امید این هم که شده فعالیت می کنن :D

میتونیم یه موج یوزری راه بندازیم، که کلا سیستم +- برای پست های مفید رو بزریم کنار و اگه پستی به نظرمون علمی و مفید بود با پ.خ از طرف تشکر کنیم! این چند خاصیت داره: اول این که ارتباطات و دوستی ها رو زیاد می کنه، دو این که ارزش یک پ.خ خیلی از + بیشتره و سوم این که دیگه اعتبار افراد با امتیازهاشون سنجیده نمیشه (اونجوری که الان بعضیا فکر می کنن)

اینجوری میل به فعالیت مفید میره بالا و اختلاف طبقاتی که الان بین یوزر به اصطلاح قدیمی و یوزر به اصطلاح جدید ایجاد شده کم میشه

امتیازدهی رو هم بزاریم واسه بچه ها باهاش بازی کنن :D

meli

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز کشوری کامپیوتر
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

من با قسمت اول پستتون که با احمد رضا موافقین و بزاریم امتیازا بمون موافقم!

اون یه مدت که امتیازا نبود واقعا سایت فاجعه شده بود...

ولی با این قسمت که میگین با پ.خ بگین یه ذره مخالفم...

با این وضع همش باید در حال پ.خ گرفتن و پ.خ دادن باشیم...!

4245

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
ارومیه
سال فارغ التحصیلی
1392
رشته دانشگاه
مهندسی پزشکی

به نقل از meli :
من با قسمت اول پستتون که با احمد رضا موافقین و بزاریم امتیازا بمون موافقم!

اون یه مدت که امتیازا نبود واقعا سایت فاجعه شده بود...

ولی با این قسمت که میگین با پ.خ بگین یه ذره مخالفم...

با این وضع همش باید در حال پ.خ گرفتن و پ.خ دادن باشیم...!

فاجعه شده بود یعنی چی ؟! سایت داش فیلتر میشد ؟! یا رو سرمون داش خراب میشد ؟! انگیزه پست دادن نبود ؟! :rolleyes: یا چی ؟!

:)) بابا فرشید لاقل به فکر خودت باش ! روزی شونصد تا لایک میخوری ! اونوخ روزی شونصد بارم باید صندوقتو خالی کنی !

اقا شمارش میگین بشه ، بشه ! هر کاری میکنین لاقل از زیر اواتار برش دارین بزارین اهمیتش کمتر شه ...

به خدا به اندازه این که تو سمپاد کدوم شهر داریم تحصیل میکنیم اهمیت نداره که کنار اون زیر اواتار باشه ... :D

lof

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
پلى تكنيك تهران
رشته دانشگاه
مهندسى معدن

خب نظرات رو خوندم همشو

نتیجه کلی اینکه بیشتر کسایی که اینجا پست دادن با برداشتن آمار لایک ها در انجمن موافقن

ولی عده ی این افراد محدود هست

پس نیاز به یه نظرسنجی عمومی هست

تا معلوم بشه عموم کاربرا با چی موافقن

ویرایش: از بس خستم همه چی و غلط غلوط نوشتم ببخشید

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نقل از مُحسن :
یادمه تو یکی از میتینگا قرار بود یه بلایی سر امتیازا بیارن، دقیق یادم نیست چی بود، دوستان یاری کنند! ولی کلا من هم با اون تشکر نوشتاری موافقم اما نه به صورت پ.خ.. بزارید یه ایده مطرح کنم، میشه یه ماژول به صورت Ajax یا حالا هر شکلی طراحی کرد که با زدن یه دکمه کنار پست افراد نمایش داده بشه، توی اون بشه یه جمله نوشت و ارسال کرد، طرف اون رو توی یه صندوق به خصوص دریافت کنه! اینطوری بهتر هست! :-?
آخه این کارا حوصله میخواد و ماشالا آقا بذرکار چیزی که نداره حوصلست، وگرنه دولپمنت اینجا از فیثبوک هم قوی تر بود :D

بالا