پیشنهادهای مربوط به مسائل فنی

yas21173

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
عمران
پاسخ : پیشنهادهای مربوط به مسائل فنی

خواهش ِ برادرانه دارم ازتون ، جان ِ من گزینه ی دانلود ِ تمام ِ پیغام ها رو هم توی پیغام خصوصی بذارید! :((

N.M

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
طلای دوره ۲۷ المپیاد ادبی
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی

اِ حرفِ پیغام خصوصی شد ! اینُ هی یادم میرفت بگم ! آقـا این سیستمش قاطی نیست ؟ بعضی وقتـا دانلو انتخاب شده ها رو که میزنیم پ.خ ــا تو یه صفه جدید باز میشن و باید کنترل+اس بزنیم که سیو شن ، بعضی وختا همون موقـه دانلود میشن

+بعد یه مسئله ای ! ما که دکمه ی بالا-پایین داریم :-? بغـل شماره صفحه

No1 I ReFLeX I

مهمان

من یه نظر کلی دارم:D یه تغیر کلی:D
چرا SMF هست سیستم سایت؟! وقتی سیستم های رایگانی مثل Mybb پیدا میشه چرا از اونا استفاده نمیکنیم؟! که خیلی هم بیشتر بدرد میخوره:D حداقل یه ادیتور حرفه ای تر نصب کنید!!!

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

مشکل ادیتور چیه؟ ادیتور دیفالت mybb هم از این پیشرفته تر نیست که!
ادیتور اینجا الان استاندارده و نیازهای اصلی رو رفع می کنه

No1 I ReFLeX I

مهمان

به نقل از GCD :
مشکل ادیتور چیه؟ ادیتور دیفالت mybb هم از این پیشرفته تر نیست که!
ادیتور اینجا الان استاندارده و نیازهای اصلی رو رفع می کنه
درسته،ولی من خودم که همیشه یک ادیتور نسبتا پیشرفته ولی سبک رو mybb نصب میکنم، یه چیزی که نیاز های یک کاربر ایرانی رو رفع کنه،بطور کامل!(مثلا نیازی به تگ واسه ویدیو نیست،چون سرعت تو ایران نمیکشه اصلا:D) ولی مثلا اینکه کد ها رو نشون بده موقع پست دادن خیلی وقتا رو اعصاب میره! یا میتونید یه ipboard بندازیم!خیلی خوبه...فقط مسئله پولشه که پس بهتره بیخیال شیم!میتونید از بچه های انجمن کمک بگیرید،یه عده مثل من هم قول میدم خیلی کمک کنیم تا یه vb بیگیریم!یه چیز درست و درمون باید واسه همچین سایتی گرفت! به نظر من بهتره سیستم سایت رو عوض کرد کلا! حداکثر 5-6 ساعت وقت میگیره اگر یک تیم بشینن پاش!(تازه خیلی کمتر!) یه vb میگیریم با کمک همه،یه سایت حسابی میشه!!!حتی قول میدم اگر لازم باشه تمام هزینه رو بر عهده بگیرم،ولی سایت از SMF بیاد بیرون:D

نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
بندرعــباس
سال فارغ التحصیلی
1392

واقعا این کد ها رو نشون میده خیلی چرته بعضی وقتا شدید رو اعصابه.

No1 I ReFLeX I

مهمان

به نقل از Big bang :
واقعا این کد ها رو نشون میده خیلی چرته بعضی وقتا شدید رو اعصابه.
این مشکل راحته حل شدنش!میشه با یدونه ادیتور جدید حل کرد موضوع رو! من کلا میگم باید بیخیال SMF شد:D

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نقل از No1 I ReFLeX I :
درسته،ولی من خودم که همیشه یک ادیتور نسبتا پیشرفته ولی سبک رو mybb نصب میکنم، یه چیزی که نیاز های یک کاربر ایرانی رو رفع کنه،بطور کامل!(مثلا نیازی به تگ واسه ویدیو نیست،چون سرعت تو ایران نمیکشه اصلا:D) ولی مثلا اینکه کد ها رو نشون بده موقع پست دادن خیلی وقتا رو اعصاب میره! یا میتونید یه ipboard بندازیم!خیلی خوبه...فقط مسئله پولشه که پس بهتره بیخیال شیم!میتونید از بچه های انجمن کمک بگیرید،یه عده مثل من هم قول میدم خیلی کمک کنیم تا یه vb بیگیریم!یه چیز درست و درمون باید واسه همچین سایتی گرفت! به نظر من بهتره سیستم سایت رو عوض کرد کلا! حداکثر 5-6 ساعت وقت میگیره اگر یک تیم بشینن پاش!(تازه خیلی کمتر!) یه vb میگیریم با کمک همه،یه سایت حسابی میشه!!!حتی قول میدم اگر لازم باشه تمام هزینه رو بر عهده بگیرم،ولی سایت از SMF بیاد بیرون:D
اگه منظورتون از این "مشکلات" فقط نشون دادن کدها توی ادیتوره، یه حالتی هست که توی همین ادیتور میشه فعالش کرد و به راحتی با یک دکمه تغییر حالت داد به ادیتوری که دیگه کد نشون نده و مستقیما توی ادیتور عملکرد رو نشون بده مثلا بولد رو بزنی توی همین ادیتور بولد کنه (wysiwyg)
ولی خوب اون موقعی که فعال بود، خیلی استفاده نمیشد و ترجیح داده شده این باشه (مخصوصا بخاطر لینک دهیا)
البته خوب میشه کلید سویچ بین این سیمپل ادیتور و ویزیویگ رو گذاشت
اما من هنوز نمیدونم چرا باید بریم به vb یا mybb (با عرض معذرت :-&) درحالی که smf تمام نیازهامون رو رفع می کنه، ساده و مجانیه، و مهمتر از همه کاربرا بهش عادت کردن! جدا از این که گیر دادن به smf مد شده و هرکی میاد اولین کاری که می کنه گیر دادن به smfـه، تغییر cms فقط بخاطر تغییر ادیتور خیلی مسخرست! :D
ولی خوب بهتره ادمینا حالت سویچ بین ادیتورها رو فعال کنن اگه مشکلی نداره

• لایک
امتیازات: lof

Karo

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهيد بهشتي
شهر
سنندج
دانشگاه
دانشگاه تبریز
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

میگم اگه امکانش هست تو هر تاپیک یه گزینه فعال کنید که با زدنش هر وقت تو تاپیک ارسالی انجام دادن به صورت Email فرد رو خبر کنه :D

Your feline

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگـان
شهر
شهرستان
سال فارغ التحصیلی
105

به نقل از Karo :
میگم اگه امکانش هست تو هر تاپیک یه گزینه فعال کنید که با زدنش هر وقت تو تاپیک ارسالی انجام دادن به صورت Email فرد رو خبر کنه :D

از با خبر سازی و ارتباط ِ مشخصاتتون می تونید یه همچین گزینه هایی رو فعال کنید. البته نمی دونم ایمیل می کنه یا پ.خ یا چیز دیگ ِ

No1 I ReFLeX I

مهمان

به نقل از GCD :
اگه منظورتون از این "مشکلات" فقط نشون دادن کدها توی ادیتوره، یه حالتی هست که توی همین ادیتور میشه فعالش کرد و به راحتی با یک دکمه تغییر حالت داد به ادیتوری که دیگه کد نشون نده و مستقیما توی ادیتور عملکرد رو نشون بده مثلا بولد رو بزنی توی همین ادیتور بولد کنه (wysiwyg)
ولی خوب اون موقعی که فعال بود، خیلی استفاده نمیشد و ترجیح داده شده این باشه (مخصوصا بخاطر لینک دهیا)
البته خوب میشه کلید سویچ بین این سیمپل ادیتور و ویزیویگ رو گذاشت
اما من هنوز نمیدونم چرا باید بریم به vb یا mybb (با عرض معذرت :-&) درحالی که smf تمام نیازهامون رو رفع می کنه، ساده و مجانیه، و مهمتر از همه کاربرا بهش عادت کردن! جدا از این که گیر دادن به smf مد شده و هرکی میاد اولین کاری که می کنه گیر دادن به smfـه، تغییر cms فقط بخاطر تغییر ادیتور خیلی مسخرست! :D
ولی خوب بهتره ادمینا حالت سویچ بین ادیتورها رو فعال کنن اگه مشکلی نداره
قضیه ادیتور یه چیز خیلی کوچیکه! من با کد ها مشکل ندارم،کل زندگیم با کد سپری شد:D:D ادیتور رو راحت میشه تغیر داد و مشکلی نیست! ولی خدایی شما مثلا smf رو با vb یا mybb و یا حتی با Ipboard یکی میکنین؟! خدایی حداقل vb و Ipboard یک سروگردن از smf بالاترن! آخه cms چیزی نیست که فردا اگه شد vb نتونن بچه ها عادت کنن!کار با اون که راحت تره!کلاس هم داره!واقعا واسه سایت سمپادیا یه همچنین سیستم رایگانی مناسب نیست!!! ???

نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
بندرعــباس
سال فارغ التحصیلی
1392

قضیه ادیتور یه چیز خیلی کوچیکه! من با کد ها مشکل ندارم،کل زندگیم با کد سپری شد:D:D ادیتور رو راحت میشه تغیر داد و مشکلی نیست! ولی خدایی شما مثلا smf رو با vb یا mybb و یا حتی با Ipboard یکی میکنین؟! خدایی حداقل vb و Ipboard یک سروگردن از smf بالاترن! آخه cms چیزی نیست که فردا اگه شد vb نتونن بچه ها عادت کنن!کار با اون که راحت تره!کلاس هم داره!واقعا واسه سایت سمپادیا یه همچنین سیستم رایگانی مناسب نیست!!! ???
ا
ببخشیدا اما شما همش میای میگی خوبه خب یکم در مورد مزایاش بگو چه مزایایی داره که ای ام اف نداره؟؟
چه امکاناتی اونا رو یه سر و گردن از اس ام اف بالاتر برده؟؟

پ.ن: ما کل زندگمون با کد نبوده:D :D

No1 I ReFLeX I

مهمان

به نقل از Big bang :
ببخشیدا اما شما همش میای میگی خوبه خب یکم در مورد مزایاش بگو چه مزایایی داره که ای ام اف نداره؟؟
چه امکاناتی اونا رو یه سر و گردن از اس ام اف بالاتر برده؟؟

پ.ن: ما کل زندگمون با کد نبوده:D :D
اولا،یه چیزی که هرکسی میدونه،هیچ گرانی بی علت نیست...شما برو چندتا سایت vb ببین:
forum.p30world.com
http://forum.majidonline.com/
و...... (خودت برو کار کن باهاش متوجه میشی!) نمیگم خیلی راحته!نمیگم خیلی خیلی از این بهتره!اما یه سری مزایا داره و نباید انکار کرد!وقتی باهاش کار کنید متوجه میشید!یکی از کمترین مزایاش(که اصلا اصلا مهم نیست) قضیه پی.ام هاش توی پروفایل هست!یا کلی منفعت دیگه که با کارکردن باهاش پی میبرید!مدیریتش خیلی راحت تره! از همه مهم تر کلاس داره!واسه این سایت کلاس داره!

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

ما قصد نداریم در اون حد هزینه کنیم برای سایت که مثلا Vb بخریم براش.

بهترین چیز در smf ، پاسخ و نخوانده هاست که هیچ سیستمی در این حد خوبش رو نداره !

ادیتور هم قابل تحمله.

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

1. یکی از کمترین مزایاش(که اصلا اصلا مهم نیست) قضیه پی.ام هاش توی پروفایل هست!
2. مدیریتش خیلی راحت تره!
3. از همه مهم تر کلاس داره! واسه این سایت کلاس داره!
1. این رو برای smf هم میشه فعال کرد با مد، موضوع اینجاست که نیازی نداریم و فعال نیست (قبلا بود البته، ولی به درد نمیخورد)
2. از لحاظ ابزارهای مدیریتی چیزهایی که لازمه برای مدیریت فروم رو smf داره، یعنی نیاز خیلی مبرم به ابزارهای حرفه ای مدیریت حس نمیشه (البته vb واقعا از لحاظ ابزارهای مدیریتی قوی تره، ولی این کافی نیست)
3. احتیاجی به کلاس داشتن و کلاس گذاشتن نیست، هرچند که از وقتی همه فروم های ایرانی vb نال میزارن دیگه کلاسی براش باقی نمونده

محمّد هم به یکی از مهمترین ویژگی های smf اشاره کرد

در کل بحث سر نیازهاست، وقتی نیاز ما با یک فرغون هم رفع میشه، احتیاجی نیست کامیون کمپرسی بخریم!

HHH

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
مدرسه
شهر
کرج

یه سوالی

امکان این هست که بتونیم یه تاپیک رو برای خودمون غیر فعال کنیم؟ :-?

یعنی کلا هی صفحه پاسخ های جدیدمون رو پر نکنه
اگر هست کجاست؟

Karo

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهيد بهشتي
شهر
سنندج
دانشگاه
دانشگاه تبریز
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

به نقل از کوییــ ـ ـن :
از با خبر سازی و ارتباط ِ مشخصاتتون می تونید یه همچین گزینه هایی رو فعال کنید. البته نمی دونم ایمیل می کنه یا پ.خ یا چیز دیگ ِ
من منظورم این بود که همه تاپیک ها مثل انجمن قوانین و اطلاعیه ها گزینه باخبرسازی رو داشته باشه :D

یه نکته دیگه میشه یه جای دیگه واسه نشان ها بزارید ؟ زیاد توی امضا جالب نیست :-?

یه خواهش دیگه
در مورد گزینه ارسال به مدیر اگه میشه یه سوال ایا اطمینان دارید بزاید شاید یکی هواسش نبود اشتباهی ایم گزینه رو زد

• لایک
امتیازات: N.M

MHD.H

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامـه حلـی
شهر
تهران
مدال المپیاد
كامپيوتر ، فيزيك (در حال مطالعه)
دانشگاه
ایشالله صنعتى شریف
رشته دانشگاه
نرم افزار

من یه پیشنهاد دارم
نمیشه یه آپشن اضافه کرد که وقتی ما روی پروفایل یه کاربر کلیک میکنیم بگه که اون کاربر الان داره کدوم انجمن و تاپیک رو مشاهده میکنم

meli

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز کشوری کامپیوتر
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

به نقل از laf :
من یه پیشنهاد دارم
نمیشه یه آپشن اضافه کرد که وقتی ما روی پروفایل یه کاربر کلیک میکنیم بگه که اون کاربر الان داره کدوم انجمن و تاپیک رو مشاهده میکنم
ببخشید ولی چه لزومی داره؟ :-"

lof

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
پلى تكنيك تهران
رشته دانشگاه
مهندسى معدن

به نقل از laf :
من یه پیشنهاد دارم
که چی بشه؟!

این میشه نمونه بارز جاسوسی!!

بدونی یارو کجائه که مثلا چی بشه؟!

قبلا یه جا بود کل افراد آن رو مینوشت دارن چی کار میکنن

حتی مثلا مینوشت "در حال ارسال پیغام خصوصی"

خب خیلی مشکلات پیش اومد و اون رو جمعش کردن

نیازی نیست

بالا