درسته،ولی من خودم که همیشه یک ادیتور نسبتا پیشرفته ولی سبک رو mybb نصب میکنم، یه چیزی که نیاز های یک کاربر ایرانی رو رفع کنه،بطور کامل!(مثلا نیازی به تگ واسه ویدیو نیست،چون سرعت تو ایران نمیکشه اصلا) ولی مثلا اینکه کد ها رو نشون بده موقع پست دادن خیلی وقتا رو اعصاب میره! یا میتونید یه ipboard بندازیم!خیلی خوبه...فقط مسئله پولشه که پس بهتره بیخیال شیم!میتونید از بچه های انجمن کمک بگیرید،یه عده مثل من هم قول میدم خیلی کمک کنیم تا یه vb بیگیریم!یه چیز درست و درمون باید واسه همچین سایتی گرفت! به نظر من بهتره سیستم سایت رو عوض کرد کلا! حداکثر 5-6 ساعت وقت میگیره اگر یک تیم بشینن پاش!(تازه خیلی کمتر!) یه vb میگیریم با کمک همه،یه سایت حسابی میشه!!!حتی قول میدم اگر لازم باشه تمام هزینه رو بر عهده بگیرم،ولی سایت از SMF بیاد بیرونبه نقل از GCD :مشکل ادیتور چیه؟ ادیتور دیفالت mybb هم از این پیشرفته تر نیست که!
ادیتور اینجا الان استاندارده و نیازهای اصلی رو رفع می کنه
این مشکل راحته حل شدنش!میشه با یدونه ادیتور جدید حل کرد موضوع رو! من کلا میگم باید بیخیال SMF شدبه نقل از Big bang :واقعا این کد ها رو نشون میده خیلی چرته بعضی وقتا شدید رو اعصابه.
اگه منظورتون از این "مشکلات" فقط نشون دادن کدها توی ادیتوره، یه حالتی هست که توی همین ادیتور میشه فعالش کرد و به راحتی با یک دکمه تغییر حالت داد به ادیتوری که دیگه کد نشون نده و مستقیما توی ادیتور عملکرد رو نشون بده مثلا بولد رو بزنی توی همین ادیتور بولد کنه (wysiwyg)به نقل از No1 I ReFLeX I :درسته،ولی من خودم که همیشه یک ادیتور نسبتا پیشرفته ولی سبک رو mybb نصب میکنم، یه چیزی که نیاز های یک کاربر ایرانی رو رفع کنه،بطور کامل!(مثلا نیازی به تگ واسه ویدیو نیست،چون سرعت تو ایران نمیکشه اصلا) ولی مثلا اینکه کد ها رو نشون بده موقع پست دادن خیلی وقتا رو اعصاب میره! یا میتونید یه ipboard بندازیم!خیلی خوبه...فقط مسئله پولشه که پس بهتره بیخیال شیم!میتونید از بچه های انجمن کمک بگیرید،یه عده مثل من هم قول میدم خیلی کمک کنیم تا یه vb بیگیریم!یه چیز درست و درمون باید واسه همچین سایتی گرفت! به نظر من بهتره سیستم سایت رو عوض کرد کلا! حداکثر 5-6 ساعت وقت میگیره اگر یک تیم بشینن پاش!(تازه خیلی کمتر!) یه vb میگیریم با کمک همه،یه سایت حسابی میشه!!!حتی قول میدم اگر لازم باشه تمام هزینه رو بر عهده بگیرم،ولی سایت از SMF بیاد بیرون
به نقل از Karo :میگم اگه امکانش هست تو هر تاپیک یه گزینه فعال کنید که با زدنش هر وقت تو تاپیک ارسالی انجام دادن به صورت Email فرد رو خبر کنه
قضیه ادیتور یه چیز خیلی کوچیکه! من با کد ها مشکل ندارم،کل زندگیم با کد سپری شد ادیتور رو راحت میشه تغیر داد و مشکلی نیست! ولی خدایی شما مثلا smf رو با vb یا mybb و یا حتی با Ipboard یکی میکنین؟! خدایی حداقل vb و Ipboard یک سروگردن از smf بالاترن! آخه cms چیزی نیست که فردا اگه شد vb نتونن بچه ها عادت کنن!کار با اون که راحت تره!کلاس هم داره!واقعا واسه سایت سمپادیا یه همچنین سیستم رایگانی مناسب نیست!!! ???به نقل از GCD :اگه منظورتون از این "مشکلات" فقط نشون دادن کدها توی ادیتوره، یه حالتی هست که توی همین ادیتور میشه فعالش کرد و به راحتی با یک دکمه تغییر حالت داد به ادیتوری که دیگه کد نشون نده و مستقیما توی ادیتور عملکرد رو نشون بده مثلا بولد رو بزنی توی همین ادیتور بولد کنه (wysiwyg)
ولی خوب اون موقعی که فعال بود، خیلی استفاده نمیشد و ترجیح داده شده این باشه (مخصوصا بخاطر لینک دهیا)
البته خوب میشه کلید سویچ بین این سیمپل ادیتور و ویزیویگ رو گذاشت
اما من هنوز نمیدونم چرا باید بریم به vb یا mybb (با عرض معذرت :-&) درحالی که smf تمام نیازهامون رو رفع می کنه، ساده و مجانیه، و مهمتر از همه کاربرا بهش عادت کردن! جدا از این که گیر دادن به smf مد شده و هرکی میاد اولین کاری که می کنه گیر دادن به smfـه، تغییر cms فقط بخاطر تغییر ادیتور خیلی مسخرست!
ولی خوب بهتره ادمینا حالت سویچ بین ادیتورها رو فعال کنن اگه مشکلی نداره
ببخشیدا اما شما همش میای میگی خوبه خب یکم در مورد مزایاش بگو چه مزایایی داره که ای ام اف نداره؟؟به نقل از No1 I ReFLeX I :قضیه ادیتور یه چیز خیلی کوچیکه! من با کد ها مشکل ندارم،کل زندگیم با کد سپری شد ادیتور رو راحت میشه تغیر داد و مشکلی نیست! ولی خدایی شما مثلا smf رو با vb یا mybb و یا حتی با Ipboard یکی میکنین؟! خدایی حداقل vb و Ipboard یک سروگردن از smf بالاترن! آخه cms چیزی نیست که فردا اگه شد vb نتونن بچه ها عادت کنن!کار با اون که راحت تره!کلاس هم داره!واقعا واسه سایت سمپادیا یه همچنین سیستم رایگانی مناسب نیست!!! ???
ا
اولا،یه چیزی که هرکسی میدونه،هیچ گرانی بی علت نیست...شما برو چندتا سایت vb ببین:به نقل از Big bang :ببخشیدا اما شما همش میای میگی خوبه خب یکم در مورد مزایاش بگو چه مزایایی داره که ای ام اف نداره؟؟
چه امکاناتی اونا رو یه سر و گردن از اس ام اف بالاتر برده؟؟
پ.ن: ما کل زندگمون با کد نبوده
1. این رو برای smf هم میشه فعال کرد با مد، موضوع اینجاست که نیازی نداریم و فعال نیست (قبلا بود البته، ولی به درد نمیخورد)به نقل از No1 I ReFLeX I :1. یکی از کمترین مزایاش(که اصلا اصلا مهم نیست) قضیه پی.ام هاش توی پروفایل هست!
2. مدیریتش خیلی راحت تره!
3. از همه مهم تر کلاس داره! واسه این سایت کلاس داره!
من منظورم این بود که همه تاپیک ها مثل انجمن قوانین و اطلاعیه ها گزینه باخبرسازی رو داشته باشهبه نقل از کوییــ ـ ـن :از با خبر سازی و ارتباط ِ مشخصاتتون می تونید یه همچین گزینه هایی رو فعال کنید. البته نمی دونم ایمیل می کنه یا پ.خ یا چیز دیگ ِ
ببخشید ولی چه لزومی داره؟به نقل از laf :من یه پیشنهاد دارم
نمیشه یه آپشن اضافه کرد که وقتی ما روی پروفایل یه کاربر کلیک میکنیم بگه که اون کاربر الان داره کدوم انجمن و تاپیک رو مشاهده میکنم
که چی بشه؟!به نقل از laf :من یه پیشنهاد دارم
نمیشه یه آپشن اضافه کرد که وقتی ما روی پروفایل یه کاربر کلیک میکنیم بگه که اون کاربر الان داره کدوم انجمن و تاپیک رو مشاهده میکنم