bl0ker
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهید دستغیب شیراز
- شهر
- شیراز
- سال فارغ التحصیلی
- 91
- مدال المپیاد
- برنز المپیاد زیست سال 90
- دانشگاه
- شهید بهشتی
- رشته دانشگاه
- زیست شناسی
پاسخ : پیشنهادهای مربوط به مسائل فنی
من داشتم مدیر کل های فعلی سایت رو می گفتم! خدا رو شکر که تو مدیر نیستی
شما چرا فقط سود + - رو می بینید؟! تو الان خودت داری می گی که + - باعث میشه یه تازه وارد ترغیب بشه به فعالیت خوب .. ایا ستاره این رو باعث نمیشه؟!؟ مثلا فرض کن پنج ستاره یعنی 5 تا + و سه ستاره مثلا یعنی 3 تا + و بعدش اینا جمع بشه بخوره به عنوان امتیاز کل بره توی پروفایلش؟!؟ این همون عملکرد رو با دقت بیشتری نداره؟!
کدومش بهتر روی یه پست ارزش گذاری می کنه؟!؟ بحث تفکیک بهتر و دقیق تره!
پ.ن: بازم می گم: این شکلک (
) یعنی یه چیزی رو می گم اما خیلی جدی نگفتم. این توانایی و کاری هست که هیچ وقت از عهده (دو نقطه دی) بر نمی یاد!!
به نقل از Mohammadreza128 :چرا عزیزم من اگه اکسس این انجمن رو داشتم بت میگفتم که کسی میتونه مجبورت کنه یا نه ؛)
من داشتم مدیر کل های فعلی سایت رو می گفتم! خدا رو شکر که تو مدیر نیستی
به نقل از Mohammadreza128 :در مورد ستاره و لایک ..
ببینید موضوع اینجاس که برای یک پست نیازی نیس برایند گرفت اگه با یه قسمت موافقی با یه قسمت مخالف خب پست میدی در جوابش برای قسمت مخالفت ..
و اینکه خیلی کاربران تازه وارد با استفاده از این ترغیب به فعالیت صحیح و درست میشن (تعداد +ها) که خب باعث میشه شخصیتش عامه پسند کن یعنی طرف دوس داره لایکاش زودبشه ۱۰۰ سعی میکنه به جای اسپم و پستای کم ارزش پست درست و منطقی بده تا + بگیره هم شخصیت فرد عامه پسند و منطقی میشه هم پست ها که ستاره با برایند گیری این فرایند رو تا حدودی خنثی میکنه.
شما چرا فقط سود + - رو می بینید؟! تو الان خودت داری می گی که + - باعث میشه یه تازه وارد ترغیب بشه به فعالیت خوب .. ایا ستاره این رو باعث نمیشه؟!؟ مثلا فرض کن پنج ستاره یعنی 5 تا + و سه ستاره مثلا یعنی 3 تا + و بعدش اینا جمع بشه بخوره به عنوان امتیاز کل بره توی پروفایلش؟!؟ این همون عملکرد رو با دقت بیشتری نداره؟!
کدومش بهتر روی یه پست ارزش گذاری می کنه؟!؟ بحث تفکیک بهتر و دقیق تره!
پ.ن: بازم می گم: این شکلک (