خب فکر نمیکنم دادن پست بی محتوا توی انجمن های علمی باعث بشه لایک بگیرن.به نقل از پـــوریــا ل. :فکر نمیکنین از یه جهت ممکنه پست های بی محتوی توی انجمن های علمی زیاد بشه؟ سوالات نامربوط جواب های من دراوردی و اینا؟
شرمده،بن شده بودم تا از بگم که اشتباهی بن کردید یه کمی طول کشید و تازه آن بن شدم،برای همین دیر جواب دادم.به نقل از علی ع. :ببین دوست عزیز این تصمیمایی که گرفته میشه معمولا بر اساس تجربه است و بعد از یک مدت زمانی هرکدومش تغییراتی توش اعمال میشه٬ مثلا اول درجه کاربری بر اساس تعداد پست بود فقط بعدش مدت حضور هم توی این قضیه دخیل شد٬ یا مثلا همین سیستم امتیازدهی یک مدت زیر آواتار نشون داده میشد ولی تصمیم گرفتن که برش دارن از زیر آواتار چون روی دادن پستهای بیمحتوا تاثیرگذار بود٬ کلا فعلا تصمیمی که گرفته شده برای این قضیه با توجه به اتفاقات اینه که اینجوری نمایش داده بشه٬ حالا بعد از یک مدت اگه دیدن نتیجه خوبی نداشت تصمیمشونو عوض میکنن و یک تصمیم دیگه میگیرن.
نه قرار نیست تو سایر بخش ها کلا غیر فعال بشه!فعاله فقط با مجموع سایر لایک ها جمع نمیشه!به نقل از ارغوان اس. :آخه ببینید ؛ انجمن علمی رو چی تعریف میکنید ؟ شیمی و فیزیک و ریاضی و زیست و المپیادها ؟ خب خیلیا هستن که علاقهای به اینا ندارن ، و مثلا بیشتر به نقد ادبی ، یا اقتصاد ، یا ادبیات یا هرچیز دیگه علاقه داره و میتونه توش فعالیت مثبت داشتهباشه . به جز چند تا انجمن محدود ، بقیه انجمنا تولید محتوای مفید دارن . نمیشه گفت که فقط انجمنای المپیاد و علوم پایه این جوریَن . برای کسی که تولید محتوای مفید داره هم نشان تولید محتوا هست . دیگه نیازی به لایک و اینا نیست !
برای خیلی مهمه!به همین خاطر هم مجموعش رو از زیر آواتار حذف کردن که از اهمیتش برای بچه ها کم بشه!به نقل از ارغوان اس. :ببین اصلا تعداد لایک چیز مهمی نیست ؛ فقط برای جلوگیری از پستهای "با فلانی موافقم" و "با فلانی مخالفم" بدون هیچ توضیحی ـه !
و تکرار میکنم که بحث علمی و مفید فقط محدود به المپیاد و علوم پایه نمیشه .
به نقل از محمّد :چون تاریخ ها توی دیتابیس سایت ذخیره میشن نمیشه تغییر داد. تا الان همشون میلادی ذخیره شدن. یعنی مثلا ذخیره شده 9-10-2012 بعد خب تاریخ ها تبدیل به شمسی بشن از این بعد 20-12-1390 مییشن و اینها هم قابل تبدیل به همدیگه نیستن به این راحتیا. چون سیستم سایت هم یک سیستم خارجیه و بعدا به فارسی ترجمه شده تصمیم بر این شده که کلا میلادی ذخیره بشن تاریخ ها تا ناهماهنگی پیش نیاد.