رد شد این پیشنهاد؟به نقل از FarzadBND :
با این مد کار راحت میشه اما نیازی بهش نیست!میشه فایل sources/subs.php رو به راحتی تغییر داد!دانش فنی بالایی هم نیاز ندارهبه نقل از یه لبخند :) :اگه زمانی خواستین تاپیک سوالات متداول رو بزارین اون بالا توی منو سایت خیلی راحت میشه از این مد استفاده کرد!
به نقل از مهدی صفری :با این مد کار راحت میشه اما نیازی بهش نیست!میشه فایل sources/subs.php رو به راحتی تغییر داد!دانش فنی بالایی هم نیاز نداره
تو خود اس ام اف به طور پیشفرض این امکان هست که موقع انتخاب آواتار از روی کامپیوترت آپلود کنی ولی اینجا به دلیل محدودیت سرور یا یه همچین چیزایی غیر فعالش کردننمیدونم این پیشنهادات رُ قبلن دادن یا نع اگر دادن ُ من باز تکرار کردم بسیار شرمنده ُ عذر میخوام بابت اسپم :-[
امکان آپلود عکس تو همین خود سمپادیا واسه آواتار ها باشه خیلی بهتره ها مثه خیلی از سایت های دیگه اونجا تو پروفایل باشه این امکان که آدم بیاد یه دفه عکس رُ تو همین اینجا آپلود کنه
+
امکان پیش نمایش بانگ هم هست ینی؟ ویرایش میدونم نیس اینم نیس؟
نه دلیل حذف این امکان اپلود برای محدودیت نیستبه نقل از جواد ب. :تو خود اس ام اف به طور پیشفرض این امکان هست که موقع انتخاب آواتار از روی کامپیوترت آپلود کنی ولی اینجا به دلیل محدودیت سرور یا یه همچین چیزایی غیر فعالش کردن
خب نمیشه محدودیت حجمی برای آپلود ها گذاشت؟به نقل از پـــوریــا ツ :نه دلیل حذف این امکان اپلود برای محدودیت نیست
از طریق اپلود میشه به اس ام اف صدمه زد اگر اشتباه نکنم این مشکل یه بار پیش اومده برای سمپادیا
تاپیکی که میخوای توش پست بدی قفله احتمالا ، وقتی تاپیکی قفل باشه نمیشه توش پست داد و طبیعتا قسمت پاسخ رو نمیبینی .به نقل از بنده خدا :آخر بعضي فايل ها قسمت پاسخ نداره ونميشه سوال پرسيد پس چطور بايد سوال بپرسي
ممنون بابت زحمت عکس ها ولی یک مشکلی وجود داره. این عکس های شما حجمش در مقایسه با حجم عکس های فعلی بالاست. سرعت لود رو پایین میاره.به نقل از FarzadBND :
قبلا امکان آپلود فعال بود ولی بچه ها با همین امکان سایت رو هک کردند. ما مشکلی با فعال کردن آپلود نداریم و دلمون میخواد فعالش کنیم ولی وقتی قراره هک بشیم ترجیح میدیم از خیرش بگذریم !به نقل از L@d¥ ¢hêmî$t :نمیدونم این پیشنهادات رُ قبلن دادن یا نع اگر دادن ُ من باز تکرار کردم بسیار شرمنده ُ عذر میخوام بابت اسپم :-[
امکان آپلود عکس تو همین خود سمپادیا واسه آواتار ها باشه خیلی بهتره ها مثه خیلی از سایت های دیگه اونجا تو پروفایل باشه این امکان که آدم بیاد یه دفه عکس رُ تو همین اینجا آپلود کنه
+
امکان پیش نمایش بانگ هم هست ینی؟ ویرایش میدونم نیس اینم نیس؟
دیگه درست کردن این مورد اول واقعا سخته. بیخیالش. مهم نیست که. قراره نیست همه چیز بی عیب و نقص باشه.به نقل از Agha Fariborz :سلام یک انتقاد : توی صفحه سرچ (بفیه صفحات هم احتمالا همینطورین) ، اگه نتایج جستجو کم باشه و height اون از height مرورگر (مال من فایر فاکس) کمتر باشه ، اون عکس آبی بکگراندی که واسه bottom صفحه گذاشتین نمیاد دقیقا زیر صفحه مرورگر ، میاد زیر آخرین نتیجه جستجو .
یک پیشنهاد : Favicon سایت رو متحرک کنین ! (همون تصویر کوچیکی که کنار آدرس URL وبسایت تو مرورگر نشون میده !
مرسی
(امیر)
امن کردنش کار سختی نیست. یکم بی ملاحضه اسکریپت آپلود سنتر رو گذاشتید احتمالابه نقل از محمّد :قبلا امکان آپلود فعال بود ولی بچه ها با همین امکان سایت رو هک کردند. ما مشکلی با فعال کردن آپلود نداریم و دلمون میخواد فعالش کنیم ولی وقتی قراره هک بشیم ترجیح میدیم از خیرش بگذریم !
ذخیرشون کردی؟به نقل از Agha Fariborz :ادمین ها ! من نمیتونم پیام های ارسالیم رو ببینم !!!!!!!!!!! مرورگر : فایر فاکس 16Beta
حجم شل میتونه چند کیلوبایت باشه! محدود کردن حجم کار درستی نیست، راه های بهتری هستبه نقل از (| | \/\/ \-/ |-| :خب نمیشه محدودیت حجمی برای آپلود ها گذاشت؟
اینطوری میشه عکس های png که نسبتا کم حجم هستن رو آپ کرد ولی تا جایی که من
میدونم شل هایی که برای هک و آسیب به SMF بکار میرن حجم بالاتری دارن
به صورت پیشفرض رو اس ام اف هست!کسی اسکریپتشو نصب نکرده!اگه گزارش هم میکردن احتمالا واسه رفعش کمک میکردن!اما خب انگار نکردن.به نقل از Ehem_Ehem :امن کردنش کار سختی نیست. یکم بی ملاحضه اسکریپت آپلود سنتر رو گذاشتید احتمالا
چند وقتیه این مسئله رفته رو اعصابم،این پست شما رو دیدم میخوام یه جواب بگم که صد البته خطابش شما نیست!اینو به خاطر کل پست هایی که در این رابطه بوده میگم نه به خاطر شما:به نقل از شهریار :یعنی خیلی خوبه سمپادیا تو سرچ گوگل پیدا بشه؟؟؟
فکر کنم ضررش بیشتر از نفعش باشه(منظورم کاربر های متفرقه هست)