به نقل از Mirza :سلام ! خوبین ؟
توی :
مشخصات .... تنظیمات .... لیست دوستان و نادیده گرفتن ها .... ( توی صفحه ای که باز میشه ) بجای ویرایش ، نوشتین ویرایس
خب گفتم اطلاع رسانی کنم که درستش کنین![]()
از منو بالا پروفایل رو انتخاب کنید. بعد به تنظیمات > پروفایل برید. اونجا میتونید مشخصاتتون رو ویرایش کنید.به نقل از arefeh-14 :چه جوری میشه مشخصات رو ویرایش کرد؟
به نقل از منتظر؟! :چرا لوگوی سایت تغییر کرد؟
امشب شب اربعینه ....
بعد لوگوی سایت باید تبریک کریسمس باشه؟؟
کریسمس ولادت همون کسی نیست که بشارت به حسین(ع)داد؟؟ همون کسی که که در رکاب پسر حسین(ع) معاشقه میکنه؟؟؟
یادآوریبه نقل از جنا :چیزه میشه یه سر و سامونی به این لیست دوستان بدید؟ الان کاملن دکوری شده هیشکی استفاده نمیکنه ازش!
مثلن وقتی تولد یکی از اعضای لیست هست پ.خ بده و اینایا مثلن بانگ بذاری فقط اعضای لیست دوستان بتونن ببینن!
+ محرم خیلی وقته تموم شدههااین لوگوی سایت رو عوض نمیکنید؟
![]()
سیستم سایت ضعیفه؟به نقل از نسترنّگار :فعلاً سيستم سايت ضعيفه و نميشه مواردى كه جنا و بهراز گفتن رو گذاشت.
خب سیستم سایت ضعیفه یعنی امکاناتش کم و ضعیفه و باید توسعش داد،که خب توسعه دادنش سخته.....هرکسی هم نمیتونه با اس ام اف کار کنه چون یه سیستم رایگانه و حتی پشتیبانی فارسی درست و حسابی ای هم نداره در نتیجه شخصی که بخواد اس ام اف یاد بگیره فقط وقتشو تلف میکنه خب همین شکلی میشه که ..........به نقل از جواد ب. :سیستم سایت ضعیفه؟خیلی کلی و نامفهومه این جواب! همچین فشاری هم به سیستم سایت (!) نمیاره این چیزهایی که خواستن. ولی خب فکر میکنم مد پیشفرض این ها واسه اس ام اف وجود نداشته باشه، کد نویسی احتیاج داره راه اندازیش و ظاهرا آدمش نیست توی سایت.
بله منم منظورم این نبود که شما منکر اربعین هستین.به نقل از NEO :لوگوی سایت خیلی قبل از فرا رسیدن اربعین عوض شد ! چون بعضی اعضای سایت بعد از اتمام محرم خواستار عوض شدنش بودن .
گذشته از اون نبود لوگوی متناسب با اربعین و عاشورا در روز اربعین در صفحه ی اول سایت به این معنی نیست که ما منکر اربعین هستیم :)
به نقل از mohsen45 :هر وقت میام بغل اسم کاربری من کلمه جلاد خودنمایی میکنه!مثل این که قسمتی از نام کاربری یه نفر دیگست که بجای خودش قرار نمی گیره. اصلاح میشه؟
به غیر از آقای مرادی (خیلی ضایه بود بگم پویا) یکیو پیدا کن ، جزو مدیرا ، حتی مدیر کلا ، که بتونه پی اچ پی کد بزنه ، اس ام اف هم نمیخواد ، همون پی چی پی رو بلد باشه بسه.واقعا تو این مورد ضعیفید.به نقل از مهدی صفری :خب سیستم سایت ضعیفه یعنی امکاناتش کم و ضعیفه و باید توسعش داد،که خب توسعه دادنش سخته.....هرکسی هم نمیتونه با اس ام اف کار کنه چون یه سیستم رایگانه و حتی پشتیبانی فارسی درست و حسابی ای هم نداره در نتیجه شخصی که بخواد اس ام اف یاد بگیره فقط وقتشو تلف میکنه خب همین شکلی میشه که ..........
به نقل از ~Dr.Shariati~ :خیلی خوبه که امکانِ ویرایش امضا فراهم بشه
به نقل از پویا م :مد این بانگها، از ریشه ویرایش نداره. ینی مثلا باکس ادیت و ... کلا ایجاد نمیکنه و خلاصه اصن به قسمت کوئریهای دیتابیس نمیرسه. خلاصه امکانش رو نداره. خودمم یه سری زورا زدم که امکان ویرایش و باکسش رو بشه اضافه کرد ولی موفق نشدم چون خیلی از کوئریهایی که smf به دیتابیس میفرسته سر در نیوردم