شما خودت کار های انتقال دیتابیس رو انجام میدی دیگه؟ کاره سختی نیست که اصلا؟ نه ؟!به نقل از raminramz :سلام
متاسفانه سیستم انجمن ساز این سایت اصلا خوب نیست
از نظر امکانات انعطاف پذیری و ...
[-(
به نظر من به انجمن ساز ویبولتین یا مای بی بی انتقال داده بشه خلی بهتره
بیشتر از ۴ ساله که این فروم داره با اس ام اف کار میکنه، همه نیاز های کاربران و مدیرانش رو هم برطرف کرده. واقعا چه دلیلی داره که زحمت و دردسر تبدیل دیتابیس رو به جون بخریم تا بریم روی یک سیستم دیگه؟ در ضمن وی بولتین نرم افزار آزاد نیست، باید لایسنس کرد و ما پول نداریم. پول سرور اختصاصی هم نداریم، همین هاست فعلی جواب گو همه نیاز های سایت هست.به نقل از raminramz :متاسفانه اطلاعات شما در این زمینه خبلی پایینه
معلومه
اگه ویبولتین بد بود انجمن های بزرگی چون پی سی ورلد و پرشین تولز استفاده نمیکردن دوست عزیز
این انجمن همه نخبه هستن یکی پیدا نمیشه sql بلد باشه دیتابیس رو تبدیل کنه؟؟
سرور اختصاصی نیازی نیست مگه چقدر بازدید داره اینجا یک وی پی اس یا وی دی اس 50 100 تومانی هم جواب میده
انجمن من رو ه ک کنی بهت یه مبلغی جایزه میدم هر چی زود تر مبلغ بیشتر
آشیانه هم ویبولتینه بفرما ه ک کن
نزن این حرف رو
نال شده ها معمولا ه ک میشن خرجش 100 تومانه (لایسنس نامحدود)![]()
به نقل از محمّد :Vb خیلی هم خوبه و خیلی امکانات زیادی داره ولی فعلا ما پولش رو نداریم لایسنسش رو بخریم. ضرورت زیادی هم نداره. هاست هم فعلا خوبه و راضی ایم. وقت و انرژی انتقال تبدیل سایت رو هم نداریم. اونقدر که وقت و هزینه باید صرفش بشه ارزش نداره. سمپادیا هم یک فروم اختصاصیه و جوری نیست که جذب مخاطب خیلی براش مهم باشه چون در هر صورت فقط مال سمپادی هاست و دیگران اجازه عضویت ندارن.
مرسی از پیشنهاد هات ، دوستان هم ذکر کردن ، من یکم تند گفتم ، ببخشید.به نقل از ramiiiiiin :چند تا پیشنهاد
برای این سایت آپلودسنتر نصب کنید خوبه
2 تا خطر هم این سایت رو تهدید میکنه به نظرم از خطرات احتمالی پیشگیری کنید
یکی این که
اینجا بحث هایی میشه که موجب شیلتر شدن میشه
دیگری هم
روی این سروری که قرار دارید یک سایت همسایه باگ sql داره راحت میشه به سرور روت شد و سمپادی هارو دیفیس کرد و تو zone-h ثبت کرد
ثبتش افتخار بزرگیه حیف زدن تارگت ایرانی جرمه :)
اگه راضی باشید میتونم هدر سایت رو عوض کنم به عنوان تست نفوذ اگه هم راضی نیستید که هیچی
برای رفع مشکل به مدیر سرور اطلاع بدید