اینی که من میخوام بگم پیشنهاد نیست . زنگ خطره ( حالا اسمش رو هرچی میخواید بزارید)
گویا مدیر یا مدیرانی (؟) اجازه ایجاد تاپیکی به نام
کل کل رو در انجمن ورزش دادن که به محلی برای اسپم دادن تبدیل شده .
من به شدت با تاپیک هایی از این قبیل که صراحتا اجازه اسپم دادن تا حد توهین رو به بقیه کاربرا میده مخالفم . (برای اطلااعات بیشتر به پست اول این تاپیک رجوع کنید )
استدلال یکی از مدیران انجمن برای ایجاد این تاپیک :
درباره جمله آخر هیچ حرفی نمیزنم ولی چندتا نکته هست که باید یادآوری کنم :
1. من نه استقلالی هستم و نه پرسپولیسی
2.انجمن ورزش اصلا نخوابیده که بخواید با اینجور تاپیک ها کاربر جذب کنید . بحث در این انجمن مثل همیشه جریان داره
3. این نوع بحث ها روی محتوای تاپیک های دیگه هم اثر معکوس میزاره . به عنوان مثال صفحه اخر تاپیک
تیم بارسا که بعد از ایجاد تاپیک کل کل درش پست داده شد رو میتونید با صفحه قبلیش مقایسه کنید و به تفاوت نوع بحث پی ببرید
4. در ضمن مگه ما بارها روی تولید محتوا و کیفیت بحث ها اینجا بحث نکردیم ؟ مگه ما تا حالا صد دفعه سیتی رو مسخره نکردیم که از لحاظ کیفیت بحث ها چقدر از ما عقب ترن ؟ پس چرا میایم تاپیکی ایجاد میکنیم که از اولش مشخصه آخرش چی میشه ؟
من به عنوان یکی از کاربرای قدیمی انجمن ورزش باید بگم که بزارید انجمن روال عادی خودش رو طی کنه و از ایجاد این نوع اسپم دونی ها که جز به راه انداختن بحث های الکی و زیاد کردن صفحات تاپیک سود دیگه ای نداره خودداری کنید
در آخر هم باید بگم که تا کل پست های این تاپیک رو نخوندین و به درستی کیفیت بحث ها رو درش درک نکردین دربارش اظهار نظر نکنید .
با تشکر از وقتی که واسه خوندن حرفام گذاشتین