پیشنهادهای مربوط به محتوای سایت

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع admin
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پیشنهاد افزودن دبل دیس‌لایک.

سلام،
امکانش نیست که این ری‌اکشن خنده شکلش عوض شه؟ خنده چپکی یه نمور رو مخه. خنده صاف چشه مگه؟

😂از اینا؟

تاپیکی رو به دلیل این که ازش خوشتون نمی‌اومد حذف کردید. تحسین‌برانگیزه.

میدونم عملی نمیشه ولی کاش تو لیست کاربران آنلاین فقط اونایی که الان آنلاینن نوشته بشه
طرف ۱۵ دیقه پیش رفته اسمش تو لیست آنلایناس

میشه امکان حرف زدن ناشناس در فروم وجود داشته باشه؟
گاهی اوقات میخوام یک چیزی بنویسم اما میگم اگه بعدا یک آشنا پیدا شد و اینارو بخونه به فنا میرم و از نوشتن منصرف میشم(خوصا اینکه در ح.ب های آرشیو شده امکان ادیت وجود ندارد)

میشه امکان حرف زدن ناشناس در فروم وجود داشته باشه؟
گاهی اوقات میخوام یک چیزی بنویسم اما میگم اگه بعدا یک آشنا پیدا شد و اینارو بخونه به فنا میرم و از نوشتن منصرف میشم(خوصا اینکه در ح.ب های آرشیو شده امکان ادیت وجود ندارد)
اسم و اطلاعات جزئی از خودتون نذارید و هویتتون رو فاش نکنید تا ناشناس باشین :-"
واسه تاپیکای آرشیو شده می‌تونید پستایی که می‌خواین حذف بشه رو گزارش بزنید و حذف کنیم براتون.

کاش یه امکانی بود که می‌شد به طور ناشناس پست گذاشت (شاید فقط تو یه انجمن خاص)که فقط مدیرای اصلی دسترسی به مشخصات صاحب پست داشته باشن برای مسائل قانونی و انضباطی
دوست دارم یه پست بزنم ولی حتی خودم حاضر نیستم با مشخصاتم توش فعالیت کنم.

برا سمپادیا یه کامیونیتی دیسکورد بزنیم

قبلا طرفای 2020-2021 یه سرور دیسکورد برای امانگ آس داشتیم.
تابستون همین امسال هم یه سرور برای D&D زده بودیم.
استقبال چندانی نشد.
صرفا برا یک چیز نباشه کلی

میشه یه انجمن تحت عنوان مهاجرت داشته باشیم کلا؟؟
بعد توش موضوعات اپلای و فرهنگ و سیستم آموزشی و بهداشت و اینا جدا باشن؟؟

سلام.
من تقریبا ۴ سالی هست که عضو سایتم ولی تعداد تاپیک های جدیدی که تو سایت ایجاد شده و مورد استقبال قرار گرفته، از زمانی که من اینجا بودم به شدت کم و انگشت شماره . یکی از دلایلش فکر میکنم به خاطر اسپم درنظر گرفتن تاپیک ها توسط مدیرای داخلی هست که یا میان تاپیک رو میبندن یا حذفش میکنن که خب این بستن و حذف کردن تاپیک یا حتی پست اگه بدون دلیل یا توضیح قانع کننده ای باشه (با توجه به اینکه مخالف قوانین کلی سایت هم نیست) علاوه بر اینکه آدم رو از شرکت در بحث ها دور میکنه ، از زدن تاپیک هایی حتی با ایده جالب و نو هم دیگه ناامید میکنه. من چندتا از آخرین نظراتی که بعضی از سمپادیایی که یه زمانی اینجا خیلی فعالیت داشتن و الان رفتن رو خوندم و تا حدی اوناهم به این موضوع اشاره داشتن. به شخصه به عنوان یکی از اعضای سایت خیلی ممنون میشم تعداد مدیران رو بنا به صلاح دید خودتون کمی از تعداد فعلی بیشتر کنید و همینطور یه اصلاحاتی تو قوانین مدیریت انجام بدید که صرفاً سلیقه شخصی یکی دو مدیر باعث نشه فضای اینجا حالت تدافعی پیدا کنه و جمعیت سمپادیا کمتر بشه.
در آخر هم ممنون از حمایت ها و وقتی که تا الان برای سمپادیا گذاشتید.

Back
بالا