پیشنهادهای مربوط به محتوای سایت

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع admin
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • لایک
امتیازات: f.hn
نميشه کاري کرد که اين تاپيک به کاربر هاي جديد پيشنهاد بشه؟
چون پيدا کردنش يکمي مشکله
یک پیغام خصوصی هنگام عضویت به صورت سیستمی به کاربر داده میشه.
توی اون هست لینکش فکر میکنم.

اگه میشه لطفا این ری اکشنای اضافی رو بردارید؛ لایک، دبل لایک، دیس لایک و دبل دیس(که باید اضاف بشه) از نظر من بس و کافیه
موافقا:لایک
مخالفا: دیس

لایک، دابل لایک، دیسلایک
فوقش در ابتدا پوکرفیس، سپس همون سموم چشم قلبی و ناراحت و خنده.
عصبانی و اون یاروئه چی ان دیگه؟ =‌))
+ خنده‌ش چپ نباشه لطفا :))

الان امتیاز این ایموجیا چطوریه؟
دیسلایک و عصبانی منفی
متعجب گمونم خنثی
بقیه مثبت
------
آقا، ملت اصلا برای ابراز عواطف واقعیشون این چیزا رو نمی‌خوان. چیزی که من می‌بینم اینه که دوستان، جهت مسخرگی و آزار و اذیت روانی از اینا استفاده می‌کنن -__-
عواطف که با لایک و دیسلایک جمع‌بندی می‌شه بخدا.

سلام

توی این شرایط همه نیاز به خنده دارن. توی سایت هم کم نیستن کسایی که میتونن طنز بنویسن. من از مدیر خوبمون کارن درخواست کردم یک جور مسابقه طنزپردازی برگزار کنن.
در این مسابقه داوطلبان با یه موضوع آزاد(یا پیشنهاد مدیر. حالا هرکدوم) یه متن طنز مینویسن و توی تاپیک میذارن.
برنده هم میتونه با داوری مشخص بشه، اما خودم نظرم روی اینه که بر اساس لایک ها/خنده هایی که پست یک شخص تا یه زمان خاص میگیره، برنده مشخص بشه.
این مسابقه میتونه حتی دوره ای برگزار بشه
فواید این مسابقه:
به سایت هیجان میده
تمرین طنزپردازیه
روحیه ها میره بالا
یذره خنده خوبه.

@Karenn

موافقین: لایک
مخالفین: دیسلایک

تو قسمت اعضا، امکان نمایش پیرترین اعضای سایت رو هم فعال کنید :-<

آیکون دابل لایک یکم عجیبه
لطفا اگه تونستید بهتر کنید یا اگر بشه من یدونه png میسازم که بزارید.
ریکشن ها هم از نظر بنده اضافی نیستن و کاملا بجان. عین فیسبوک تاحدی

موضوع سیاست کلا حذف شده؟ یعنی نمیشه موقتا باز بشه، که آدم مطلبی رو ازش برداره و بعد دوباره دسترسی بهش از بین بره؟

میشه تو نوتیف ها وقتی به پستمون ری اکت میشه یا نقل قول میشه بتونیم با نگه داشتن نشان گر رو لینک پست، یکمی شو نشون بده مث وقتی که روی ایدی یکی نگه میداریم مشخصاتشو نشون میده

آها نمی‌دونستم، پس بخاطر همین انقدر دیس لایک و عصبانیت دادید ؟ :)
بخاطر اینکه پوکرفیس بارها گفته شده و مدیریت مخالفت کرده و مشخصه که نمی‌شه بعلاوه «تموم شد؟ خیلی تاثیرگذار بود» الکی گفتن و مسخره‌بازی پستت رو صددرصدی کرد و عصابی شدم :<

Back
بالا