shgh.tv
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- شهرکرد
- سال فارغ التحصیلی
- 98
این شکلک :) هم اضافه کنین بنظرم. جاش خالیه
حرف بزن چیزی بیشتر از خاطرات و اتفاقات روزانه یه نفره، هرکسی به نحوی استفاده میکنه.
و خب قبلا دیسلایک رو برداشتن که با اعتراض برش گردوندن.
تولید محتوا هم میتونه کنار حرف بزن وجود داشته باشه.
منم این رو قبلا گفتم ولی کسی توجهی نکردتاپیک مناسب تر از این پیدا نکردم !
چرا هر کاربر جدیدی که میتونه تاپیک بزنه برا خودش ؟!چرا محدودش نمیکنید به کاربران حداقل نیمه فعال به بالاتر ؟
کلی فیک داریم میان تاپیک تبلیغاتی باز میکنن میرن
اون قالب دیگه رفت و اصلا نمیشه برگردوند. انگاری مثلا چراغ پراید رو بخوای وصل بکنی روی پژو پارس. عملی نیست.از حجم ابی بودن قالب کم کنین ...
اون قلم سبزه رو هم برگردونین بی زحمت
توی قالب پیش فرض اینا درستن ولی تو قالب دارک متاسفانه خوشگل دیده نمیشه و باید یکی عکس ها رو درست کنه که فعلا کسی نیست اینکارارو بکنه.من میگم که تو صفحه اصلی فروم عناوین شکلشون به جای این 2 تا چت شبیه دایره هست رو مثل قبل آرم سمپادیا بکنید!
خداییش سمپادیا شبیه پیام رسان شده ها
با تشکر از مدیریت :)
@Admin2
@a.khakpour77
قابلیتش نیست.قبلا رو اسم یکی کلیک می کردی علاوه بر شهرش و اینا جنسیتش میومد ولی الان نیست. میشه دوباره بزارینش؟؟؟
فایده ای نداره واسهیه قابلیت بزارین موسو میبری رو یه کلمه یه پاپ آپ باز شه (از قبل تنظیم بشه) مثل ویکی پدیا
خیلی پراکنده هستند. جابجایی و تفکیکشون واسه خودش پروژه بزرگیهیه سری پست ها هستن،برای کنکوری ها، از سال های دور مثلا از سال ۹۳ که یک عالم آدم های خفن تجارب شون رو نوشتن،شاید کاربرهای جدید یا کسایی که کمتر میان این تاپیک ها و پست ها رو نبینن، میشه اونا رو هم منتقل کنین یا پین کنین که بچه ها بخوننش؟
این انجمن واقعا پتانسیل تبدیل شدن به یه مجموعه ی غنی برای کنکوری ها رو داره
اوه اون موقع باید کلی وقت بگذاریم کلی چیز رو دونه دونه تایید کنیم و کاربران هم ضدحال میخورن.تاپیک مناسب تر از این پیدا نکردم !
چرا هر کاربر جدیدی که میتونه تاپیک بزنه برا خودش ؟!چرا محدودش نمیکنید به کاربران حداقل نیمه فعال به بالاتر ؟
کلی فیک داریم میان تاپیک تبلیغاتی باز میکنن میرن
اون علامت بوکمارک کوچولو بالای پستا واسه همینهکاش میشد بعضی جواب ها رو سیو کرد .
مثل سیو کردن اینستا .
دقیقااینا ایموجی های یاهو اپاند
یکی از جذابیتای سایت همینه
سبحان حرفشو با ایموجی پینوکیو گذاشته. یعنی حرفی که نوشته رو خودش قبول ندارهدقیقا
همین ایموجیای سایت عالین ولی فکر کنم منظور (دراگون فلای) این بود ک در کنار ایموجیای سایت،بشه از ایموجیای خودِ کیبورد هم استفاده کرد
"من این ایموجی های که گذاشتین هیچ کدوم دوست ندارم ."چرا نمیذارین از ایموجی های کیبوردمون استفاده کنیم ؟؟
من این ایموجی های که گذاشتین هیچ کدوم دوست ندارم .
این مشکلت با نیم فاصله حل میشه :* اگه کیبوردت نداره هم میتونی یه نیم فاصله دار بریزیو اینکه خواهشا ایموجی خودساخته رو از ما نگیرین
الان اگه : با * بذارم میشه همون ایموجی های یاهو
:*
چرا؟@Admin2 میشه اون "من بهترینم" صفحهی اول رو حذف کنید؟
هر چند وقتی هم یه ح.ب اعتراضی دربارهش دیده میشه