negaar_mgd
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- شهرکرد
- سال فارغ التحصیلی
- 1403
روال انجمن جدید زدن ما اینجوریه که اول یه چندتا تاپیک مربوط به اون موضوع باید باشه تا ببینیم چقدر استقبال میشه بعدش جدا میکنیم انجمن مستقل میزنیم. تو حالا تاپیک بزن یکی دو تا.
تو کدوم انجمن؟ گرافیک خوبه؟روال انجمن جدید زدن ما اینجوریه که اول یه چندتا تاپیک مربوط به اون موضوع باید باشه تا ببینیم چقدر استقبال میشه بعدش جدا میکنیم انجمن مستقل میزنیم. تو حالا تاپیک بزن یکی دو تا.
اگر به اونجا مربوط تره اونجا بزن. حالا اگر مربوط هم نبود بچه ها جابجا میکنن.تو کدوم انجمن؟ گرافیک خوبه؟
تو این مایه ها خوبه : http://www.sampadia.com/forum/data/medal/5_1563731572l.jpgسایز و اندازه بدین من مدال طراحی کنم
دلیلی نداره اینکارو بکنیم.نمیشه کاری کنین کاربرایی که تازه واردن نتونن تاپیک بزنن
@آکیوم:!حرف بزن مدتی بدون دیس لایک بود منتهی خیلی از بچه ها مایل بودن که حتما دیس لایک وجود داشته باشد حتی در حرف بزن ...
این موضوع بیشتر به نظر اکثریت برمیگرده و زیاد قاعده ی خاصی نداره ...
پ.ن: البته بعضی از دوستان از دیس لایک به عنوان لایک ویژه استفاده می کنند ...
دغدغه نیست. بازخورد منفی تاثیر منفی میذاره رو رفتار هر کس. هیچ آدمی نیست که بازخورد دیگران براش بی اهمیت باشه و این بازخورد منفی برای بیان حس و حال و دغدغه و درددل و... تاثیر منفی میذاره.
اگر فلسفه وجودی ح.ب "هرچه میخواهد دل تنگت بگو" باشه، وجود دیسلایک (قضاوت کردن، سنجیدن) ناقضشه.
اگر هم دغدغه کسی با ما فرق داره نباید بهش بگیم آدم چرتیه. کسی که به لایک و دیسلایک خیلی حساسه، آدم چرتی نیست. آدمیه که به دلایلی این حساسیت توش بیشتر شده.
جواب میدیم حوصله کن.کلا نظرمون به چیزتونه یا کلا نظرات به چیزتونه؟!
داریما :/ای کاش ی بخشی هم طراحی میکردین تا هر کسی هم نمونه سوال خوبی داشته باشه به اشتراک بزاره
دوست عزیز تازهوارداگه منظورت منم واقعا برات متاسفم چون مطمئنم ی روزی هم تو عضو ناآگاه سایت بودی . وگرنه (اگه من نیستم) اینو نادیده بگیر .
پیشنهاد خوبیه اگر بشه اضافه میکنم. باید ببینم پلاگینش هست یا نه.واسه پستا گزینه بوکمارک اضافه کنین خوب میشه
و اینکه بشه کسی/کسایی رو هاید کرد
اگر کسی رو تشخیص بدیم حتما اکانتشو میبندیماکانتای فیکچ یه جوری شناسایی کنین بعدم حذفشون کنین
متاسفانه پاک کنی هم یهجور دیگه میان اینجا تهمت میزنن آزادی بیان گرفتید و به چه حقی و...یه زمانی اینجا بچه ها که بحث سیاسی اعتقادی می کردن اقلا مستقیما به هم فحش نمی دادن و میدادن هم فحش ها جنسی نبود ، هر بحثیم بعد یکی دو ساعت نهایت ، اثری ازش نمی موند که یکی دیر میومد تا چند روز تو خماری بود که جریان چیه،
الآن متاسفانه تمام حرمت ها شکسته شده ، اینجا با کامنتای اینستاگرام فرقی نداره و یکی مثل من که شیش هفت ساله به خاطر جو متفاوتش تو بحثا همیشه دلش به یه اینجور فضایی خوش بوده کاملا زده شده از سایت ، اگه براتون راضی نگه داشتن یه سری بچه مهم تر( سن عقلی) از حفظ جو آروم و منطقی سایت تو بحثاست این حرفو رسما اعلام کنید که ما همون بریم کامنتای ملتو زیر پستای اینستا بخونیم .