این آقای @Sepehr :D هم دیگه شورشو در آورده نمی دونم میتونین بانگ های حذف شده رو ببینین یا نه ولی اگه تونستین حتما ببینین.سلام
یکی از کاربرا پستی کاملا توهین آمیز و شروع کننده بحث گذاشت و معمولا بچه های سمپادیایی به این پستا ورای طیف و سلیقه دیس میدن ولی این پست دوتا لایک داشت
![]()
هر دوی این اکانت ها کمتر از یک هفته ایجاد شدن و پستی ندارن و با توجه به ادبیاتشون جنسیتشون هم مخالف چیزیه که میگن ( در واقع قضیه بدتر از صرفا یه سری لایک و دیسلایک برای پستاست و سازنده احتمالا مقادیری از بیماری جنسی هم داره ) و سازنده می تونه به حرف بزن دخترونه دسترسی داشته باشه
پیشنهاد می کنم بعد از بررسی مدیران این دو اکانت و ای پی هاشون مسدود بشه
@Admin2
@a.khakpour77
@mohad_z
چه جالب!سلام
یکی از کاربرا پستی کاملا توهین آمیز و شروع کننده بحث گذاشت و معمولا بچه های سمپادیایی به این پستا ورای طیف و سلیقه دیس میدن ولی این پست دوتا لایک داشت
![]()
هر دوی این اکانت ها کمتر از یک هفته ایجاد شدن و پستی ندارن و با توجه به ادبیاتشون جنسیتشون هم مخالف چیزیه که میگن ( در واقع قضیه بدتر از صرفا یه سری لایک و دیسلایک برای پستاست و سازنده احتمالا مقادیری از بیماری جنسی هم داره ) و سازنده می تونه به حرف بزن دخترونه دسترسی داشته باشه
@Admin2
@a.khakpour77
@mohad_z
این دیگه آخرشه!!!!!!چه جالب!
ادبیاتم میگه دختر نیستم؟!
چه جالب: ))
هر کس که اضافه میشه بهتون بیشتر برگامون میریزه
چون یه پستی 7تا دیس داشته تو گه میخوری که لایکش میکنی غربی گرا؟
ممنون که فرضیه فیک بودنتون رو اثبات کردیدچه جالب!
ادبیاتم میگه دختر نیستم؟!
چه جالب: ))
هر کس که اضافه میشه بهتون بیشتر برگامون میریزه
چون یه پستی 7تا دیس داشته تو گه میخوری که لایکش میکنی غربی گرا؟
ولی من همیشه عاشق نتیجه گیریات بودمممنون که فرضیه فیک بودنتون رو اثبات کردید
به نظر خودمم کلا دیگه شورش دراومده و به زودی اقدام جدیتری میکنیم. یه مدته سایت مدیر کم داره و بعضیا هم سواستفاده میکنن.سلام
![]()
@Admin2
@a.khakpour77
@mohad_z
اینجا شبیه یه جامعه ی بی قانون شده. انگار هیچ نظارتگری نداره و هرکی هرجور دلش بخواد رفتار میکنه کسی هم اقدامی نمیکنه.متاسفانه پاک کنی هم یهجور دیگه میان اینجا تهمت میزنن آزادی بیان گرفتید و به چه حقی و...
و یه عالمه حرف دیگه که جاش اینجا نیست. (:
زمان عضویت یک گفت و گو بین مدیران و عضو جدید تشکیل میشه .من ۲/۳ ساله عضوم سایت فقط ی برهه ی کوتاهی بیشتر از ۴ تا مدیر داشته(((
درسته یکی اسعفا داد بقیه هم که رفت کلا یه جوری شدزمان عضویت یک گفت و گو بین مدیران و عضو جدید تشکیل میشه .
برای من این افراد عضو اون گفت و گو بودند :
admin_ incognito _ shnava _ mohad_z _ esfrwms_ حمیده
![]()
ینی الان من یه اکانت فیک هستم؟ مرسیقضیه این دو اکانت فیک رو لطفا پیگیری کنید تا مشخص بشه صاحبش کی بوده و @hossein9021 نیازی نباشه در راستای مسائل قبلی عقده گشایی کنه و به حساب خودش خیلی زیرپوستی من رو متهم بکنه. (هر چند تجربه نشون داده کسایی که بقیه رو متهم میکنن احتمال اینکه خودشون به مواردی از اون دست گرایش دارن بیشتره)
@_Mahdie_ @هلوو
به نتیجه ای نرسید بررسی فیک بودن یا نبودن این دو تا اکانت!قضیه این دو اکانت فیک رو لطفا پیگیری کنید تا مشخص بشه صاحبش کی بوده و @hossein9021 نیازی نباشه در راستای مسائل قبلی عقده گشایی کنه و به حساب خودش خیلی زیرپوستی من رو متهم بکنه. (هر چند تجربه نشون داده کسایی که بقیه رو متهم میکنن احتمال اینکه خودشون به مواردی از اون دست گرایش دارن بیشتره)
@_Mahdie_ @هلوو
سخت گیری روی ادبیات پست ها رو خیلی بیشتر کردیمتنها پیشنهادم اینه که یکم این مسائل رو جدی بگیرین. فحاشی به شدت داره رواج پیدا میکنه و حتی "فرهنگ سازی" میشه! آینده رو همین جوونا و نوجوونا قراره بسازن. از همین الان بی ادبی و بی توجهی به دیگران رو تو وجودشون نهادینه نکنیم!
آره تعداد مدیرا کمهدر حال حاضر ، چند تا مدیر دائما آنلاین می خوایم ...
نمیشه. خیلی هم موافق نیستم چون زیاد دیدم سایت هایی که اولش محدودیت میگذارند و حس خیلی بدی از این نوع محدودیت ها گرفتم. موضوع فیک ها با گزارش کاربران و یکم نظارت تاحدودی قابل کنترله.نمیشه محدودیت لایک کردن و دیسلایک کردن بذارین ؟ ب شخصه گاهی اکانتهایی میبینم ک لایک و دیسلایک میکنن ک اصن اسمشونم نشنیدم تا حالا و صرفن برای لایک و دیسلایک دادن ب صورت فیک استفاده میشن انگاری . با توجه ب درجه کاربری محدودیت بذارین لطفن . @Admin2 @a.khakpour77
پیشنهاد خوبی بود. انجام شد.منظورم کس خاصی نیست
ولی در کل چون در این مورد زیاد مشکل پیش میاد
هر کاربری که عضو میشه، تو گفت گویی که مدیرا ایجاد میکنن، لینک تاپیک قوانین سایتو بش بدین و بگین موظف رعایت قوانین کلی قوانین هر تاپیکه
مثلا من خودم بعد چند ماه فهمیدم اینجا قانون هم داره و تاپیک قوانینو دیدم!
کارهایی مثل تیکه انداختن و دیس دادن و حمله هم بنظرم بی فایده ست.
البته اگه تا الان این کارو انجام نمیدین.