- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان امین ۱
- شهر
- اصفهان
- سال فارغ التحصیلی
- 1397
- رشته دانشگاه
- بیوتکنولوژی
این مفهوم ازش استنباط نمیشهچرا؟
من بهترینم معنیش این نیست که دیگران ضعیفتر از من هستتد. من بهترین خودم باید باشم.
این مفهوم ازش استنباط نمیشهچرا؟
من بهترینم معنیش این نیست که دیگران ضعیفتر از من هستتد. من بهترین خودم باید باشم.
شما مثل اینکه ح.ب ها رو ندیدین :-`چرا؟
:))))این ذهن ادم چیه که شب امتحان ( هر امتحانی ! ) حاضره هر کاری بکنه جز درس خوندن و سرچ کردن. ذهن من حالا داره میگه این "من بهترینم" چیه اول سایت نوشته شده؟ ایده ی کی بود واقعا؟ بعید میدونم محمد نوشته باشه ولی به هر طریقی " یه جوریه "
میدونم اکثریت اعضای این سایت توی سنی هستن که دارن به بلوغ فکری میرسن و دنبال پیدا کردن جایگاهشون توی دنیا هستن و دارن آروم آروم با پوچی هستیشون کنار میان و نیاز به دلگرمی و احساس ارزشمند بودن دارن، هرچند با گول زدن خودشون، اما توی اون صفحه اولی که باز میشه، قبل از ورود به فروم، اون "من بهترینم" واقعا چیز چرتیه. هیچکس اینجا بهترین نیست، تقریبا هیچکس هیچ جا بهترین نیست. به همین خاطره که انسان ها رقابت ها و مسابقات مختلف رو ساختن تا با یک سری قوانینی که خودشون معرفی کردند و با یک سری دسته بندی ها به گروهی از آدمها احساس "بهترین" بودن بدن.
من چقدر حرف زدم، خلاصه اینکه نذارید این دو کلمه توی ذهنتون بره و هیچوقت فکر نکنید که بخاطر جایی که درس خوندید و شرایط تحصیلی ای که داشتید از بقیه بهترید. شما فقط تونستید توی یک آزمون (که سهمیه هم داره) موفق بشید توی n نفر اول باشید و امکان داشت توی یه آزمون دیگه توی 2n نفر اول هم نباشید. شما زحمت کشیدید، اما این شما رو الزاما از کسی بهتر نمیکنه.
چیزی که ازش برداشت میشه "من بهترین خودمم" نیست، "من یه سمپادیم پس بهترینم" هست :-" و اصلا منظور شما به ذهن اکثریت ما نمیرسه :-" پس اینکه، غلط انداز ننویسید :-" و ویرایش کنید :-"
مشکلم دقیقا با اون "من بهترینمه" هستش ، کی گفته ما بهترینیم ؟ به خاطر یه آزمون ؟ چرا انقدر این جامعهیِ غربالگر شده با سیستمی که قبولش نداریم رو در حد عرش بالا میبریم ؟ هزاران هزار نوجوان و کودک در این کشور وجود دارند که در اثر بی امکاناتی ، جبر و ... تا اخر عمرشون از هوش و استعدادشون خبری ندارن . اون موقع ما بهترینیم ؟ این جمله به جز ایجاد یه حسِ غرورآفرینانه و فخر فروشانه در هنگامِ ورودِ به سایت و وسوسه کردن فرد نوجوان به خیالِ این که اکانتایِ اینجا آدمای بسیار خاصی هستند هیچ سودی نداره . این جا هنوزم آدمهایی وجود دارند که بالغ شدن به سیستم و هزار نوع چیز دیگر با نگاه روشن فکرانه انتقاد میکنند ولی کافیه باهاشون برخورد داشته باشی ، کافیه کمی از نمای نزدیک تر با عقایدِ روزمرهشون و خود واقعیشون مواجه بشی ، میفهمی که چه موجوداتین ! چه حرفهایِ پنهانی دارند که با چهارتا جمله قشنگی که در تاپیکهای به خصوص تایپ میکنند ، این طور به نظر میاد که دارای عقل و شعور کافی هستند . اینجا دقیقاً شبیهِ جامعهای از کل مردم ایرانه، با افکار متفاوت که چند چیزِ به خصوص کلاس داشتن تلقی میشه و فرد نوجوون برای این که در جمع پذیرفته بشه یواش یواش تصمیم میگیره که عقایدش رو عوض کنه . این جمع بهترینه ؟ همینی که روی روانت در حساسترین سنِ ممکن قدمهایِ آهسته و پیوسته برمیداره و تقریبا ازت چیزی میسازه که یواش یواش یادت میره کی بودی و اصلا واسه چی وارد این سایت شدی ! واقعا دلم میخواست به هر نوجوونی که اینجا دستش رو کلمه عضویت میره و کلیک میکنه ، اخطار بدم اینجا هیچ کس هیچ نوع برتریای نداره ، خودت رو حفظ کن . اینجا عینِ یه جامعه واقعی هم یوزرِ بد داره و هم یوزرهایی که میتونند تا ابد تو زندگیت نقش قشنگی ایفا کنند .
البته نا گقته نماند که این حساسیتها در زمانی که تلگرام و اینستاگرام و توییتر و ... وجود نداشت بیشتر بود ، ولی اگه این جامعه سمپادی اولین جامعهیِ مجازیای باشه که توش پا گذاشتی، شاید حرفام برات ملموس تر باشند و یا شاید هم من اشتباه کنم به هرحال هیچ چیزِ درستِ مطلقی نیست .
من میتوانم بهترین باشمخب این جمله جنبه شعاری داشت تا خودبرتربینی. حالا اگر کسی جمله بهتر و قشنگتری تو ذهنش هست بگه جایگزین کنیم.
امروز بهترین باشخب این جمله جنبه شعاری داشت تا خودبرتربینی. حالا اگر کسی جمله بهتر و قشنگتری تو ذهنش هست بگه جایگزین کنیم.
با این منم موافقم:) بهترین خودت باشخودت باش
که بهترینی
«بهانه رندومی برای عضو یک انجمن بودن»خب این جمله جنبه شعاری داشت تا خودبرتربینی. حالا اگر کسی جمله بهتر و قشنگتری تو ذهنش هست بگه جایگزین کنیم.
من بهترین خودمام / هستمخب این جمله جنبه شعاری داشت تا خودبرتربینی. حالا اگر کسی جمله بهتر و قشنگتری تو ذهنش هست بگه جایگزین کنیم.
مثل ده ها چیز دیگه که ادامه نیافت. مثل خیریه. مثل نشریه و ...https://www.sampadia.com/forum/threads/2668/post-1331457
به 30,138 نفر رسید =) چرا ادامه ندادین این تاپیک رو؟حس امید میداد
از سال فارغ التحصیلی همه اینها مشخصه.انگار قبلا یسری تگ های دیگه هم وجود داشته، مثل صاحب گفتگو، دانش آموز، دانش آموخته و..
اگر میشه اونها رو برگردونید چون فعلا فقط کنکوری و مدیر سایت هست، یسری جدید هم اگر میشه اضافه کنید، مثلا رشته، پایه و غیره.
اگر بشه حتمایه چیز دیگه هم اینکه بالای صفحه سایت تعداد صفحات و قابلیت پیمایش بینشون رو قرار بدید پایین صفحه یکم رو مخه.
وقتی موضوعی ارسال نخوانده داشته باشه کلیک کنی میره رو ارسال نخوانده. در غیر این صورت وارد صفحه اولش میشه که کاملا هم منطقیه. تو وقتی میری داخل یه انجمنی میخوای یه تاپیک رو بخونی طبیعتا انتظار داری وقتی میزنی از صفحه اول بیاد تا بفهمی موضوع چیه نه اینکه از آخر بیاد.و اینکه توی صفحه اصلی و جدید ترین بحث ها، اگر میشه وقتی که روی یه بحثی کلیک میکنیم موضوع بحث رو بالا نشون بده و آخرین نظر رو در پایین بجای اینکه صفحه اول بیاد بالا.
بله از روی سال فارغ التحصیلی مشخصه ولی بیشتر برای سهولت گفتم. هرچند یسری دیگه از تگ ها جنبه فان داره و بیشتر جالبه تا کاربردی.از سال فارغ التحصیلی همه اینها مشخصه.
اگر بشه حتما
وقتی موضوعی ارسال نخوانده داشته باشه کلیک کنی میره رو ارسال نخوانده. در غیر این صورت وارد صفحه اولش میشه که کاملا هم منطقیه. تو وقتی میری داخل یه انجمنی میخوای یه تاپیک رو بخونی طبیعتا انتظار داری وقتی میزنی از صفحه اول بیاد تا بفهمی موضوع چیه نه اینکه از آخر بیاد.
بالای هر تاپیک یه گزینهی پیگیری هست که اون رو بزنی، بعدا میتونی از قسمتِ پیگیری موضوعات، تاپیکهایی که پیگیری میکنی رو ببینی. و البته اینجوری پست جدیدی اگه بدن نوتیف میاد که میشه از تنظیمات عمومی، نوتیفش رو خاموش کرد .-.بتونیم به جای هایلایت کردن صرفا یک پست؛کل تاپیک رو هایلایت کنیم
مثلا بعضی تاپیک های خاک خورده قدیمی واقعا پست های خیلی خوبی دارن که باید سرفرصت کامل و باتمرکز بخونی
بعضی پست هارا هایلایت میکنم اما چون تعداد هایلایتی ها زیاد است؛میترسم گم بشه
مثلا اگه جوری باشه که تاپیک هارو مثل پیج های مختلف فالو داشته باشیم؛خیلی خوب میشه
عههههبالای هر تاپیک یه گزینهی پیگیری هست که اون رو بزنی، بعدا میتونی از قسمتِ پیگیری موضوعات، تاپیکهایی که پیگیری میکنی رو ببینی. و البته اینجوری پست جدیدی اگه بدن نوتیف میاد که میشه از تنظیمات عمومی، نوتیفش رو خاموش کرد .-.