• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

پیشنهادهای مربوط به محتوای سایت

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع admin
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
خب این جمله جنبه شعاری داشت تا خودبرتربینی. حالا اگر کسی جمله بهتر و قشنگ‌تری تو ذهنش هست بگه جایگزین کنیم.

خب این جمله جنبه شعاری داشت تا خودبرتربینی. حالا اگر کسی جمله بهتر و قشنگ‌تری تو ذهنش هست بگه جایگزین کنیم.
امروز بهترین باش
خودت باش
که بهترینی

«بهانه رندومی برای عضو یک انجمن بودن»

اگر تو تاپیکی بحثی شکل گرفت و به زعم مدیران محترم بی ادبی، هتاکی یا ... داشت، بنظرم بهتره بجای حذف کل بحث، اول یه اخطار بدین که متنمون رو اصلاح کنیم بعد اگر نکردیم پاکش کنید.
البته باز صلاح رو خودتون بهتر میدونید :دی

انگار قبلا یسری تگ های دیگه هم وجود داشته، مثل صاحب گفتگو، دانش آموز، دانش آموخته و..
اگر میشه اونها رو برگردونید چون فعلا فقط کنکوری و مدیر سایت هست، یسری جدید هم اگر میشه اضافه کنید، مثلا رشته، پایه و غیره.

یه چیز دیگه هم اینکه بالای صفحه سایت تعداد صفحات و قابلیت پیمایش بینشون رو قرار بدید پایین صفحه یکم رو مخه.
و اینکه توی صفحه اصلی و جدید ترین بحث ها، اگر میشه وقتی که روی یه بحثی کلیک میکنیم موضوع بحث رو بالا نشون بده و آخرین نظر رو در پایین بجای اینکه صفحه اول بیاد بالا.

انگار قبلا یسری تگ های دیگه هم وجود داشته، مثل صاحب گفتگو، دانش آموز، دانش آموخته و..
اگر میشه اونها رو برگردونید چون فعلا فقط کنکوری و مدیر سایت هست، یسری جدید هم اگر میشه اضافه کنید، مثلا رشته، پایه و غیره.
از سال فارغ التحصیلی همه اینها مشخصه.

یه چیز دیگه هم اینکه بالای صفحه سایت تعداد صفحات و قابلیت پیمایش بینشون رو قرار بدید پایین صفحه یکم رو مخه.
اگر بشه حتما

و اینکه توی صفحه اصلی و جدید ترین بحث ها، اگر میشه وقتی که روی یه بحثی کلیک میکنیم موضوع بحث رو بالا نشون بده و آخرین نظر رو در پایین بجای اینکه صفحه اول بیاد بالا.
وقتی موضوعی ارسال نخوانده داشته باشه کلیک کنی میره رو ارسال نخوانده. در غیر این صورت وارد صفحه اولش میشه که کاملا هم منطقیه. تو وقتی میری داخل یه انجمنی میخوای یه تاپیک رو بخونی طبیعتا انتظار داری وقتی میزنی از صفحه اول بیاد تا بفهمی موضوع چیه نه اینکه از آخر بیاد.

از سال فارغ التحصیلی همه اینها مشخصه.

اگر بشه حتما

وقتی موضوعی ارسال نخوانده داشته باشه کلیک کنی میره رو ارسال نخوانده. در غیر این صورت وارد صفحه اولش میشه که کاملا هم منطقیه. تو وقتی میری داخل یه انجمنی میخوای یه تاپیک رو بخونی طبیعتا انتظار داری وقتی میزنی از صفحه اول بیاد تا بفهمی موضوع چیه نه اینکه از آخر بیاد.
بله از روی سال فارغ التحصیلی مشخصه ولی بیشتر برای سهولت گفتم. هرچند یسری دیگه از تگ ها جنبه فان داره و بیشتر جالبه تا کاربردی.
درباره بحث آخرم هم اینکه بله تا حدی موافقم ولی شاید تاپیک رو قبلا دیدیم و بخوایم آخرین ارسال رو ببینیم تا صفحه اول. زیاد تغییری فکر نکنم ایجاد کنه ولی بازم برای سهولتشه.

بتونیم به جای هایلایت کردن صرفا یک پست؛کل تاپیک رو هایلایت کنیم
مثلا بعضی تاپیک های خاک خورده قدیمی واقعا پست های خیلی خوبی دارن که باید سرفرصت کامل و باتمرکز بخونی
بعضی پست هارا هایلایت میکنم اما چون تعداد هایلایتی ها زیاد است؛میترسم گم بشه

مثلا اگه جوری باشه که تاپیک هارو مثل پیج های مختلف فالو داشته باشیم؛خیلی خوب میشه

و اینکه اگه امکانش هست ایموجی خنده هم به ری اکت ها اضافه بشه
در بعضی پست ها(خصوصا ح.ب)واقعا جای خالیشون حس میشه

بالای هر تاپیک یه گزینه‌ی پیگیری هست که اون رو بزنی، بعدا می‌تونی از قسمتِ پیگیری موضوعات، تاپیک‌هایی که پیگیری می‌کنی رو ببینی. و البته اینجوری پست جدیدی اگه بدن نوتیف میاد که می‌شه از تنظیمات عمومی، نوتیفش رو خاموش کرد .-.
عهههه
مرسی:)

به نظرم جای یه تاریخچه از سایت و مطهری توی سایت کمه
امکان پذیره؟
البته اموزش کار با سايت هم خيلي لازمه من خودم که وارد شدم يه چند روزي چت ميزدم

• لایک
امتیازات: f.hn
نميشه کاري کرد که اين تاپيک به کاربر هاي جديد پيشنهاد بشه؟
چون پيدا کردنش يکمي مشکله
یک پیغام خصوصی هنگام عضویت به صورت سیستمی به کاربر داده میشه.
توی اون هست لینکش فکر میکنم.

اگه میشه لطفا این ری اکشنای اضافی رو بردارید؛ لایک، دبل لایک، دیس لایک و دبل دیس(که باید اضاف بشه) از نظر من بس و کافیه
موافقا:لایک
مخالفا: دیس

Back
بالا