• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

پیشنهادهای مربوط به محتوای سایت

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع admin
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : پیشنهادهای مربوط به محتوای سایت

درسته، عده‌ای هم هستن که از ایده‌های ساده و تکراری، عکس‌های خوبی می‌گیرن. ولی خیلی از عکس‌های همین مسابقه رو ببینید؛ چند درصدشون «خوب» بودن؟ کیفیت مسابقه نسبت به دوره‌های قبلی بالاتر بود یا پایین‌تر؟
اما خب مسابقه باید به اندازه ی کافی موضوعش جذاب و عامه پسند باشه تا بتونه مخاطب های زیادی رو داشته باشه . :دی
و شرکت توی مسابقه از دوره‌های قبلی کم‌تر بود یا بیشتر؟

به نقل از ارغـوان اس. :
درسته، عده‌ای هم هستن که از ایده‌های ساده و تکراری، عکس‌های خوبی می‌گیرن. ولی خیلی از عکس‌های همین مسابقه رو ببینید؛ چند درصدشون «خوب» بودن؟ کیفیت مسابقه نسبت به دوره‌های قبلی بالاتر بود یا پایین‌تر؟و شرکت توی مسابقه از دوره‌های قبلی کم‌تر بود یا بیشتر؟

به نسبت شرکت کننده‌ها باید سنجید. نسبت به دوره‌های قبل عکسای خوب کمتر بوده ولی نسبت به تعداد عکسا و اگه با خودش بسنجیم چی؟
تو دوره‌های قبلی عکسایی که صرفا «بودن که باشن» بیشتر بودن.
و خب باید عاملای دیگه رو هم در نظر گرفت. مثلا وقت مسابقه. تو زمستون بود و وسط خیلی از درگیریای دانش آموزی و دانشجویی.

به نقل از ارغـوان اس. :
شرکت توی مسابقه از دوره‌های قبلی کم‌تر بود یا بیشتر؟
من فکر نمیکنم شرکتِ کم توی این مسابقه به دلیل کم بودنِ کیفیت بوده باشه راستش. ;D فکر میکنم که بچه ها کلاً استقبالِ آنچنان از مسابقات به عمل نمیارن.البته این فقط حدسم ِ.
مسابقه خوشنویسی که الآن داره برگزار میشه با همون شرایط قبلی ِ.اجازه بدین ببینیم چقدر مخاطب پیدا میکنه.شاید واقعاً بچه ها ذوق ِ شرکت توی مسابقه های هنریُ ندارن زیاد. ;D

فک کنم اگه این که کی قبول شده المپیاد کی نشده رُ با مدیران انجمن هماهنگ کنید که همه تو مباحث عمومی اعلام کنن بهتر و منسجم تر میشه×
با توجه به اینکه نظر سنجی ُ اینام هس

پیشنهاد جاست! :)

• لایک
امتیازات: sayna

من یکی دو سه باری رفتم این انجمنای علوم زیستی و زیر گروهش انجمن ژنتیک، قبلش راستش نرفته بودم و یک انجمن محجور بوده بود برام تقریبا
به هرحال بعد رفتن من به عمق فاجعه پی بردم، خیلی وضعیت نابسمان و بیخودی دارند، بخصوص ژنتیک که اصلن رو به نابودیس؛ مباحثی که احتمالا باید با حجم کاربرانی که توی سایت تجربی هستن اینطور نباشن الان سرشار از چرندیات هستن؛ طرف یک فیلم دیده راجب یک مبحث زیست براش تاپیک زده، و نمیدونه وکه همون انتشارات رو اگه حساب کنیم حجم عظیمی ویدیو آموزشی داره، من هرروز حداقل به یکی دوتا ویدیو فوقالعاده و جذاب میرسم اما نمیشه که براشون تاپیک زد،گفتم بیاین بکنینش یک تاپیک کلی و مهمش کنین کلن برا ویدیو و کتاب و اینا که بالای دوسه بار گزارش کردم اینو و هیچی؛ موارد دیگم داشتیم که باز خوب شد به گزارشش رسیدگی شد مثلا طرف برا مشق زیستش اومده بود تاپیک زده بود مشکل بزرگ و فلان، یا تاپیک های چرت و اسپم و حرف های زیاد و تاپیک های نامرتبط دیگه. ژنتیکش که وضعش خیلی خرابه؛ اسپم پر، تاپیک پاک شده و پت نقطه شده،آموزش های ناقص و ناتکمیل شده و محتوای در کل ناقص و پست پینگلیش و تاپیکای نامرتب یا بی ارزش

خب پیشنهادتون برای بهبود روندش چیه؟ :-??

حالا به وضعیت داغونی دارند که آدمو یاد یک شهر جنگ زده میندازه؛ من دارم این روزا براشون چندتا تا تاپیک رو آماده میکنم اما توی این وضعیتش بنظر بیهودس قبل گفتم اینو به نسترنگارشون گفتم یکاریش کنن، حداقل دیگه به بیچاره برسین که اگه توش تولید محتوا نمیکنید اینطوری اسپم نشه؛ اون داخلی که میشد که بشه رو گفتش که وقت نمیکنه و یسری گزینه های دیگه که راجبش حرف زدم و اینا و بعدشم من به ساینام پیشنهاد دادم بیاد دستش بگیره درستش کنه که قبولش نکرد گفت خودم بشم بهتره. اما در کل میخوام بش برسین و لازمه درست شه و برای درست شدنشم نیاز به ابزار مدیریتی دارم برای جمع جور کردنش چون جدا به یک سی پی آر نیاز داره

یه پیشنهاد دارم اگه بشه فکر کنم خیلی خوبه

این جایی هست که نوشته پاسخ ها , که اگر تو تاپیک هایی که پست دادیم پست جدید میدن بهمون خبر میده

یه جایی هم مشابه باشه برای بانگ هایی که نظر میدیم ... که اگر کسی جدید پست داد بهمون خبر بده ... واقعا لازمه

به نقل از #..!!!...f@himeh...!!!..# :
یه پیشنهاد دارم اگه بشه فکر کنم خیلی خوبه

این جایی هست که نوشته پاسخ ها , که اگر تو تاپیک هایی که پست دادیم پست جدید میدن بهمون خبر میده

یه جایی هم مشابه باشه برای بانگ هایی که نظر میدیم ... که اگر کسی جدید پست داد بهمون خبر بده ... واقعا لازمه
حالا جدا از اینکه این کار شدنی هست یا نه فکر میکنم در اون صورت حجم پیغام های خصوصی به طرز فجیعی افزایش پیدا میکنه و به نظرم خیلی خوشایند نیست. ;D

به نقل از سـحر :
حالا جدا از اینکه این کار شدنی هست یا نه فکر میکنم در اون صورت حجم پیغام های خصوصی به طرز فجیعی افزایش پیدا میکنه و به نظرم خیلی خوشایند نیست. ;D

خب لازم نیست که بفرستنش تو قسمت پیام خصوصی ها ...
میشه اون بالا کنار پاسخ ها یه بخش اضافه کرد

Back
بالا