پیشنهادهای مربوط به محتوای سایت

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع admin
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
چیزی که منو آزار میده بحثیه که یه طرف یا هر دو تا چیز زیادی نمی دونن.فک می کنم مطالعه گروهی کتابای غیر داستانی بذاریم.
مطالعه گروهی بزاریم ولی تحلیلش رو ببریم جایی مثل دیسکورد که بشه مثلا یه ساعت تو هفته کنفرانس وویس برگزار کرد . چون اگه بخواد تحلیل و بررسی اش نوشتاری باشه خیلی وقتگیره و من نمیتونم شخصا.

این ک هرکی یه چت روم واسه خودش زده ینی چی؟ :|
خیلی لوسش کردین دیگه
مدیریت لطفا -_-

من قبلا هم گفتم، صرفا جهت تاکید:
آقا خب یه قابلیت وویس دادن بذارید :|

اقا یه چیزی . یه چیزی ک من خیلی حسش می کنم اینه که خود من بشدت ب تاپیک موقت نیاز دارم . می دونین نم دونم گزینه ای هست براش یا نه .. ولی خب مثلا اون تاپیکایی ک خیلی فوریه رو مثلا پین کنیم یا مثلا ی چارت باز کنیم مخصوص تاپیک های موقت فوری
مثلا این همه ملت میان تاپیک جدا می زنن ک مثلا ج این سوال ریاضی چی میشه بعد مدیرا میرن میگن ک تو انجمن باشه و باس حذف شه و اینا .. ولی این شکلی ک ی لیست تاپیک موقت می داشتیم .. من قابلیت پین تاپیک های انجمن های مختلفم خ لازم دارم
متشکر

این کاردک رو کی میدین این چیز چسبیده بهمون رو بکنیم ؟؟؟

لطفا برای سال 99 رنگشو عوض کنین
قرمزش خیلی تو چشمه

بیاین ابیش کنین :-b:-b:-b

نشان کنکوریا طلایی شه لطفا:-"
:قهقهه باشه

چند ماه پیش @Sepehr :D ی پیشنهاد داده بودن ک پیگیری نشد :
" سلام. میشه یه بخش تو فروم باشه هر کنکوری خواست بتونه تاپیک بزنه و ساعت مطالعه و تعداد تستی که زده و... رو ثبت کنه؟ (یه چیزی تو مایه های قفسه کتاب که هر کسی خواست کتابی رو که خونده مینویسه)"
اگه میشه میتونین ی زیر انجمن بزنین برای مشاوره تحصیلی ک توش هر یوزر ی تاپیک مخصوص داشته باشه و ساعت مطالعه و تعداد تستش ابنا رو توش ثبت کنه؟ عنوانشم میتونه "چالش مطالعاتی " یا "کتابخانه سمپادیا" یا "ثبت ساعت مطالعه" یا هر چی باشه (چیز خاصی به ذهنم نرسید.)
و خب اگه مشکلی بود و نتونستین تاپیکا رو مدیریت کنین برای مدیریت زیر انجمنه هم درخواست میدم-_-
ایده ی خوبیه :انگشت تفکر به دندان گزیدن!
حله یه زیر انجمن میزنیم اگه گرفت که خیلی هم خوب اگه نگرفت هم حذفش می کنیم

این کاردک رو کی میدین این چیز چسبیده بهمون رو بکنیم ؟؟؟

لطفا برای سال 99 رنگشو عوض کنین
قرمزش خیلی تو چشمه

بیاین ابیش کنین :-b:-b:-b
بذار جمعه شب بشه همه کنکورا تموم بشه! بعد
آها راستی پیرو همین موضوع یه بستنی میگیرم بعد از کنکور کاردک به دست میشم این لوگو ها رو جدا می کنم :قهقهه شیطانی

نمیشه بزارید خودمون تغییر نام کاربری بدیم؟
مث قبلن
نوپ متاسفانه! به دلیل زیر ساخت های سایت ...
ولی اگه راهی براش پیدا کردم که هم به زیر ساخت های سایت آسیب نزنه و هم اینجوری بشه چرا که نه؟ خیلیم عالی

اقا یه چیزی . یه چیزی ک من خیلی حسش می کنم اینه که خود من بشدت ب تاپیک موقت نیاز دارم . می دونین نم دونم گزینه ای هست براش یا نه .. ولی خب مثلا اون تاپیکایی ک خیلی فوریه رو مثلا پین کنیم یا مثلا ی چارت باز کنیم مخصوص تاپیک های موقت فوری
مثلا این همه ملت میان تاپیک جدا می زنن ک مثلا ج این سوال ریاضی چی میشه بعد مدیرا میرن میگن ک تو انجمن باشه و باس حذف شه و اینا .. ولی این شکلی ک ی لیست تاپیک موقت می داشتیم .. من قابلیت پین تاپیک های انجمن های مختلفم خ لازم دارم
متشکر
پیشنهاد خوبیه ... بذار ببینم تنظیماتش رو می تونم اکی کنم ...

خیلی قشنگ شده

خانم مدیر متشکریم

میشه این کادر مدیر داخلی بنفش باشه :D
کادو روز دختر بنفش کنید @MTHR
@shnava

منم از این کادرا میخوام:/ نمیشه به ما هم کادر افتخاری بدین؟
(حالا این که چه گُلی به سر سایت زدم نمیدونم ولی خب وجودم نعمته!) #زِ_پِ_لِ_ش_ک
خلاصه که سبز یا صولَتی باشه لدفن 8->

نمیشه چت قبلی رو بزارید؟ :|
فعلا باگ اروچت درست نشده! اگه درست بشه چرا که نه ... (مشکل هم از خود افزونه چت هست و چندین مدیر سایت دیگر هم همین موضوع رو مطرح کردند)
نمیشه یه فکری به حال پس زمینه سایت بکنین دارم کور میشم
میشه واضح تر بگی منظورت رو؟ متوجه نشدم : دی

یعنی یه حالت شب بزارین
اولین و تنها شکایت راجع به این هستی. حقیقتا فکر نمیکنم بتونم کاری بکنم. اگه گوشی یا ویندوزت Blue Light Filter داره فعالش کن.

Back
بالا