• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بحث وتبادل نظر هوادارن شیرهای لندن

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع goooogooooli
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : بحث وتبادل نظر هوادارن شیرهای لندن!

آواتارتون رو like میزنم ! :دی

رونی تک ب تک رو خوب رد میکنه , ولی کلا به خاطر فراراش اینقد اومد بالا ! حالا لوئیز نامی اومده چند صحنه مهارش کرده دلیل نمیشه بتونه جلو رونی در بیاد ! و ب نظر من بودن و نبودنش تو مرکز خط دفاع نتیجه بازی رو زیاد تکون نمیداد ! اینا همش بهونس :دی

( تورس کلا فقط تو پیرهن لیورپول تورسه , آبی اصلا ! ( با این حرکتش باورهای منو لگد مال کرد رفت !)

نبودن لوييز باعث شد ايوانوويچ بياد وسط و بوسينگوا که استعداد دفاعي بالايي نداره بازي کنه که نتيجش گل روني با پاس گيگز از همون طرف بود
من خودم مطمئن بودم چلسي بدون لوييز حذفه

به افتخار شيران لندن پس از پيروزي سه بر يک مقابل وست بروم!
آفرين کالو،دروگبا و لمپارد!!!

به اين ميگن تيم!
آرسنالم گرفتيم!!
دو قدم مانده به منچستر...!

بالاخره تورس جونم گل زد! <:-P
تازه پاس گلم داد! ;D

تاتنهام هم با دو گل لمپارد و کالو از ميان برداشته شد!
به اميد باخت منچستر به آرسنال،فردا در امارات و يک قدم نزديک تر شدن به منچستر!

خریدهای احتمالی چلسی شماره 2!!!!

6-روملو لوکاکو: بازیکن 17 ساله اهل بلژیک.مهاجم هست و آقای گل لیگ بلژیکه برای دو سال پیاپی!!!!شباهت زیادی با دروگبا داره و به او لقب New Drogba دادن!!!
تیم های خواهان:رم،منچستریونایتد

7-گرگوری ون در ویل: دفاع راست 23 ساله آژاکس هلند.امیدوارم بتونه ضعف های چلسی در دفاع را راست رو تموم کنه!!! ;D
تیم های خواهان:منچسترسیتی

8-کریستین اریکسن:مهاجم دانمارکی و جوان تیم آژاکس هلند.پدر او اصلی ترین مانعش برای نیامدن به چلسی است!!!!
تیم های خواهان: آث میلان

9-خاویر پاستوره: هافبک پالرمو که همه ی تیم های بزرگ به دنبال او هستند!!!از رئال و بارسا تا منچستریونایتد و رم!!
تیم های خواهان: رئال مادرید،منچستریونایتد،بارسلونا،رم،اینترمیلان،آث میلان

پست های بعدی:فروش های احتمالی چلسی و سرمربیان احتمالی چلسی

الان دقیق باس چی بگم؟! ;D خب من قدیم طرفدارش بودم! یه اشتباه ساده از سوی ستاره اوکراینی باعث شد طرفدا این تیم بشم!! که الان دیگه نه این تیم منه و نه ...! خب دیگه، ولی از اونجائی که 6 سال طرفدارش بودم و از وبلاگ نویسی واسش رفتم و یه سایت زدم "www.bluearmy.ir , www.lionsblue.net" نمیخواد کلیک کنی! 1 سالی میشه پول دامنشو ندادم!

خروج های احتمالی چلسی

1-دیدیر دروگبا: مهاجم قدرتمند چلسی با توجه به حضور فرناندو تورس و البته چند خرید تابستانی،شاید از چلسی جدا شود.
تیم های خواهان: رئال مادرید،مارسی،تاتنهام،فنرباغچه

2و3-فلورن مالودا،نیکلاس آنلکا: دو بازیکن پا به سن گذاشته چلسی که احتمالا در لیست فروش قرار می گیرند.البته هر دوی آنها نا راضی از این انتقال هستند.
تیم های خواهان: هامبورگ

البته لمپارد و تری هم از رئال مادرید پیشنهاد دارند ولی با توجه به تعصب این دو بازیکن به باشگاهشون احتمال خروجشون خیلی خیلی کمه!!!!

تاپیک رفته بود پایین دوباره آوردمش بالا!

مربیان مد نظر چلسی برای فصل بعد

1-گاس هیدینک: به قول طرفداران چلسی گاس کبیر در سال 2009 یه مدت سرمربی چلسی بود که جام حذفی رو گرفت و تا نیمه نهایی چمپیونز لیگ رفتیم(البته اگه یوفا میذاشت بارسا رو 6 بر 1 می بردیم :().گزینه اول چلسی برای فصل بعد هست.
2-هری ردنپ:عملکرد فوق العاده ردنپ با تاتنهام باعث شده چلسی به دنبال این سرمربی باشه.ردنپ به خاطر اختلافاتش با سران باشگاه بیشترین شانس رو برای سرمربیگری چلسی داره
3-مارکو فان باستن:ستاره سال های ابتدایی دهه نود تیم ملی هلند هم مورد نظر رومن آبراموویچ قرارداره.احتمال میدم در صورت مذاکره،قراردادشو با چلسی ببنده.
4-آندره ویلاس بواس:شاگرد مورینیو،فصل خوبی رو با پورتو پشت سر گذاشت و لیگ اروپا+لیگ پرتغال+جام حذفی پرتغال رو در 33 سالگی برای پورتو به ارمغان آورد.مدیر پورتو برای فسخ قرارداد او 15 میلیون دلار خواسته است.

Back
بالا