hamidreza96
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- × هاشمی نژاد II
- شهر
- × مشهد
- مدال المپیاد
- × نوچ ، جوونیام میخواستم برم شیمی پشیمون شدم
- دانشگاه
- × هرجا خدا بخواد
پاسخ : بحث وتبادل نظر هوادارن شیرهای لندن
والا تا جائی که یادم میاد ویلاش بوآش گری کیهیلو خرید زوج جان تری کرد و ایوانویچ رو دوباره فرستاد به سمت راست. (دیدی ربط داشته ؟ )
بعدشم اون کودتائی که بوآش کرد و چندتا بازیکن بالای 30 سالو انداخت بیرون (مثل دروگبا ، آنلکا ، فریرا و ...) باعث شد دیگه چلسی رو به جوونگرائی بیاره
بعد یه سوال دیگه ، یعنی ماتا و تری بازیکنای اصلی چلسی محسوب نمیشن که کنار گذاشتنشون جسارت نیست ؟ یا مثلا دنبابا که روی نیمکتم نبود (فکر کنم) بجاش لوکاکو جوون بازی کرد
به نقل از Spammer :ترکيب که 4-2-3-1 ئه ديفالت،حالا تو فاز دفاع فاصله خط ها کم ميشه... بعد زمان بواس که فاجعه بود،دي متيو هم که خيلي کم بود ولي زمان بنيتز تيم قشنگ بازي ميکرد...اين تيمي هم جلو بايرن بود هيچ چيزيش به بواس ربط نداره، زمان بواس فقط ماتا به عنوان يک خريد خوب بود...بعد اينکه اين جوونا که ميگي (هازارد،شورله،اسکار) بازيکناي اصلين، ذخيره هاي اينا هم همين سن و سال رو دارن،ميخوام بگم مورينيو جسارت خاصي به خرج نداد :دي
والا تا جائی که یادم میاد ویلاش بوآش گری کیهیلو خرید زوج جان تری کرد و ایوانویچ رو دوباره فرستاد به سمت راست. (دیدی ربط داشته ؟ )
بعدشم اون کودتائی که بوآش کرد و چندتا بازیکن بالای 30 سالو انداخت بیرون (مثل دروگبا ، آنلکا ، فریرا و ...) باعث شد دیگه چلسی رو به جوونگرائی بیاره
بعد یه سوال دیگه ، یعنی ماتا و تری بازیکنای اصلی چلسی محسوب نمیشن که کنار گذاشتنشون جسارت نیست ؟ یا مثلا دنبابا که روی نیمکتم نبود (فکر کنم) بجاش لوکاکو جوون بازی کرد