• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بحث وتبادل نظر هوادارن شیرهای لندن

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع goooogooooli
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : بحث وتبادل نظر هوادارن شیرهای لندن

به نقل از REZA73 :
آبراموویچ چ فکری میکنه که میخواد لمپارد رو پر بده؟ :((
مگه میخواد بره لمپارد؟!
کجا ؟!!

به نقل از مـهـدی :
مگه میخواد بره لمپارد؟!
کجا ؟!!
والا یک بحثی هست که میگن چلسی نمیخواد قرارداد لمپارد رو که تابستون تموم میشه تمدید کنه؛ولی خب بعد از بازیهای خوب لمپارد بعد از مصدومیت مثل اینکه میخوان قرارداد رو تمدید کنن. چند بازی دیگه هم لمپارد رکورد بابی تامبلینگ رو میزنه و بهترین گلزن تاریخ چلسی میشه. 8-^

دیروز یه خبری شنیدم در مورد پیشنهاد چلسی 10 میلیون پوند+ لوییز یا ماتا در ازای رونی :)) یعنی این شایعه واقعا خنده دار بود البته توی سایت اسکای این خبر رو نوشته بود که بعد عوضش کردن ;D مگه مسئولای چلسی مغز خر خوردن که لوییز یا ماتا(از مفید ترین بازیکنای تیم) رو بدن منچستر تازه یه پولی هم بدن بعد رونی رو بگیرن ؟ :))
البته جدا از این شایعه به نظر من با یه پیشنهاد معقول خریدن رونی میتونه خرید خیلی خوبی باشه برای چلسی . چون رونی اولا خیلی توی لیگ انگلیس تجربه داره . دوما رقیب بزرگ چلسی (منچستر) رو خیلی خوب میشناسه . ضمن اینکه منچستر خیلی هم بهش نیازی نداره . اگه قرار باشه اولویت دوم باشه و نیمکت نشین بشه که از فرم خارج میشه در ضمن باید به این نکته توجه کرد که تیم ملی انگلیس به رونی نیاز داره و نباید باشگاه کاری کنه که داغون بشه و رو فرم نباشه .
یه صحبت دیگه هست از اینکه دروگبا برگرده به چلسی . مورینیو داره تلاش می کنه که این اتفاق بیافته . البته من زیاد خودم نظری روی این قضیه ندارم چون چلسی الان دمبابا و تورس و لوکاکو رو هم داره و حضور دروگبا میتونه جلوی این بازیکنا رو بگیره تا حدی و ممکنه اون اتفاقی که برای تورس افتاد برای بقیه این بازیکنا هم بیافته .

به شخصه اگه رونی واقعا مصدوم باشه و پیش فصل رو بخواد از دست بده، از اومدنش استقبال نمیکنم!

بله خوب الان وضعیت مصدومیت رونی ظاهرا خیلی مشخص نیست و اگر واقعا مصدوم باشه ومدتی رو فرم نباشه ممکنه بیاد چلسی هم بازدهی لازم رو نداشته باشه .
ولی اگر اینطور نباشه و مشکلی نداشته باشه خیلی گزینه ی خوبی هست برای چلسی . یه صحبتایی در مورد خرید هیگواین و سوارز هم هست البته در حد شایعه .
من شخصا اصلا نظر مثبتی به اومدن این دو بازیکن ندارم و فکر هم نمی کنم باشگاه بخره اونارو .

ناپولی با رئال به توافق رسیده واس هیگواین.(منبع نامعتبر) ینی فک نمیکنم گزینه ی چلسی باشه. سوارز هم به نظر نمیرسه گزینه چلسی باشه،همون رونی فعلن تنها گزینه ی چلسی ه

مورینیو گقته بوده یا رونی یا هیچکس ! به نظرم لوکاکو تنها عیبش کم بودن تجربه ش هست و اگرنه خودش گزینه خوبیه برای حمله.

آره اینو منم شنیدم که مورینیو گفته تنها مهاجمی که چلسی می خواد بخره رونی هست . و من فکر می کنم اگر مورینیو اصرار داشته باشه به خرید رونی چلسی می تونه بخرتش .
اگر دروگبا رو بیارن به عنوان مربی مهاجم ها خیلی عالی میشه . لوکاکو میتونه کنار دروگبا تجربه پیدا کنه و شاید دروگبای بعدی بشه .

عجب جشنواره گلی دیروز بود ;D چلسی 8-1 ستارگان مالزی . گل های بازی رو هم ادن هازارد( 21 از روي نقطه پنالتي) دمبابا(32) راميرس(30 و 57) جان تري(46) تراوره(51) لوکاکو(52 و 62) زدن .
با اعتماد به نفس خوب بازیکن ها وارد بازی های لیگ بشن خوبه .

زور داره به قرعان !
تیمت کارت بارون بشه، اخراجی بدی، گل برتری رو هم بزنی ولی 10 ثانیه مونده به پایان 120 دیقه گل بخوری!
بازی خیلی قشنگی بود در کل ولی حیف :-<

Back
بالا