کارگاه فرزانگان 2

farzad.e

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1391
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
کارشناسی ارشد معماری و انرژی
پاسخ : کارگاه فرزانگان 2

به نقل از راضيه :
والا اين چيزا تقصير ما ها نيست تقصير مسيولين مثلا ما يه هفته ميشينيم برنامه ميريزيم يه هو يكي پيدا ميشه همشو بهم ميزنه واقعا عقب انداختن كارگاه خيلي مسخره بودبه قول يكي معلوم نيست حلي جزوه عموم حساب هست يا نه!!!! منظورم اينه كه معلوم نيست بتونن تنها بيان يا نه ولي با خونواده هاشون كه كلا مشكي نداره بيان اما تنها نميدونم مسيولين جزو عموم حساب ميكنن يا نه؟؟؟(قصد توهين ندارم ها اينو تو شريف يكي از بچه هاي خود حلي گفت) :)) :)) :)) :D :D :D :))
اگه با مسئولین باشه که حلی جزو عموم حساب نمیشه!
:)) :)) :))
(البته منم تو شریف بودم ! فقط علامه حلی ! :D یادته ؟)اما این جوری خیلی به وجهه سمینارتون ( کارگاهتون!) ضربه میخوره ها!!!!... این قدر بی برنامه بودن اصلا خوب نیست !...

nahid

violet
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1388

به نقل از فرزاد ** :
اگه با مسئولین باشه که حلی جزو عموم حساب نمیشه!
:)) :)) :))
(البته منم تو شریف بودم ! فقط علامه حلی ! :D یادته ؟)اما این جوری خیلی به وجهه سمینارتون ( کارگاهتون!) ضربه میخوره ها!!!!... این قدر بی برنامه بودن اصلا خوب نیست !...
واااای!! چرا اینقدر عجله دارید؟ :D خوب یه ذره صبر کنید معلوم میشه دیگه!! در ضمن مطمئن باشید مدرسه ی شما با یه نامه ی رسمی دعوت میشه, ولی احتمالا مسئولین مدرسه خودتون نمیارن شما رو. :D
اون شریفی هم که راضیه گفت فرق داره با اون شریفی که شما میگی, اون که راضیه میگه مسابقه ی هوافضا هست اون که شما میگی همایش دستاورد های پژوهشی (و از این صحبت ها) هست که آذر پارسال بود. :D (فقط علامه حلی رو یادمه, بعد هم فقط قرزانگان 2, بعدش فقط سمپاد تهران. :D و اون رفیق شما که رفت بالای کولر های کارگاه با یه پرچم سمپاد -روز آخر بعد از اختتامیه- :)) و... یادش به خیر )

در مورد برنامه ریزی!! دقیقا مشکل اینه که همه چیز در حد برنامه است و اجرا شدنش با خداست. :D یعنی معلوم نیست مسئولین کی میخوان بذارن برنامه ها و طرح هامون رو اجرا کنیم. (:|

mamareza

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
آزاد تهران
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

اين جور كه بوش مياد كارگاه بي كارگاه.نه؟

nahid

violet
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1388

به نقل از هيدن زاده :
اين جور كه بوش مياد كارگاه بي كارگاه.نه؟
نه. :D

راضيه

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2 تهران
شهر
تهران
رشته دانشگاه
پزشكي

به نقل از violet :
ما كه خبري نشنيديم از وجود كارگاه ديگه ميخوان كي كارگاه بزارن اگه سال 90 باشه كه ديگه نميشه كارگاه امسال يعني ما امسال كارگاه نداشتيم قبل عيد هم كه فكر نكنم باشه
البته ناهيد بيشتر در جريان كار هاست

parsa_spy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1390
مدال المپیاد
مدال طلای المپیاد کامپیوتر
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
نرم افزار

به نقل از مُحسن..! :
اگه کارگاهتون بخوره به اواخر آبان و آذر به خاطر میان ترم و امتحان و این ها رونق پیدا نمیکنه ها! + تو دی هم امتحان هست و بعد از اون هم المپیاد و عید و ... کلا دیگه وقت نخواهید کرد!

چه ربطی داره ؟ :D سمینار حلی ، و کارگاه فرزانگان 1 هم توی همون زمان ها برگزار می شه ، رونق خوبی هم داره ! :D

• شروع کننده موضوع

parastoo

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2 تهران
شهر
طهران
مدال المپیاد
ریاضی!
دانشگاه
؟!
رشته دانشگاه
معماری! :دال

به نقل از مُحسن..! :
اگه کارگاهتون بخوره به اواخر آبان و آذر به خاطر میان ترم و امتحان و این ها رونق پیدا نمیکنه ها! + تو دی هم امتحان هست و بعد از اون هم المپیاد و عید و ... کلا دیگه وقت نخواهید کرد!
خب یه تغییراتی داره تو مدرسمون اتفاق می افته که ممکنه به خاطرش کلا کنسل شه...

آبجي مرضيه

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
دانشگاه
سمنان ---> بهشتی
رشته دانشگاه
پزشكي

به نقل از parastoo :
خب یه تغییراتی داره تو مدرسمون اتفاق می افته که ممکنه به خاطرش کلا کنسل شه...
بنفشرو ميگي؟ :D

panther

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشکی هرمزگان
رشته دانشگاه
پزشکی

هیچ ربطی به بنفشه نداره ها!!!!
قبل اون هم برنامه رو هوا بود(یادمه تابستون که ما گفتیم کارگاه نه خییییییلیییییییی ها داشتن مارو میزدن! حالا ....)

راضيه

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2 تهران
شهر
تهران
رشته دانشگاه
پزشكي

بابا اگه قرار بود كارگاه نباشه حيف اين همه بوم و رنگ نبود كه حروم شد

nahid

violet
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1388

هیچ ربطی به بنفشه نداره, به هیچ کدوم از این چیزایی هم که میگید و فکر میکنید ربطی نداره!

دلیلش اینه که فقط 7 نفر داشتن روی این کارگاه کار میکردن!! ودیگه رسماً پدرشون در اومد و همکاری بچه ها صفر بود. بعد هم همون 7 نفر کم کم ولش کردن!

بعد از اینکه بعضی ها (!!) مداخله ی بی جهت در این کار کردن و تاریخش هم جا به جا شد دیگه هیچ رمقی برای من نمونده بود. این دلیل شخص من بود برای رها کردن کار های کارگاه. بقیه هم دلیل خودشون رو داشتن.

در هر صورت, اگه مسئول چنین کاری ضیا باشه توقع بیشتر از این نمیشه داشت.

panther

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشکی هرمزگان
رشته دانشگاه
پزشکی

پس چرا از اول ساز مخالف با اونایی که مخالف بودن زده شد؟
آخه شما ها که میدونین نمیشه بچه هارو مجبور کرد کار کنن!
ناهید خودت خیلیییییییییی زحمت کشیدی. ولی کسی ارزش قائل شد؟ :(

mamareza

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
آزاد تهران
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

به نقل از violet :
هیچ ربطی به بنفشه نداره, به هیچ کدوم از این چیزایی هم که میگید و فکر میکنید ربطی نداره!

دلیلش اینه که فقط 7 نفر داشتن روی این کارگاه کار میکردن!! ودیگه رسماً پدرشون در اومد و همکاری بچه ها صفر بود. بعد هم همون 7 نفر کم کم ولش کردن!

بعد از اینکه بعضی ها (!!) مداخله ی بی جهت در این کار کردن و تاریخش هم جا به جا شد دیگه هیچ رمقی برای من نمونده بود. این دلیل شخص من بود برای رها کردن کار های کارگاه. بقیه هم دلیل خودشون رو داشتن.

در هر صورت, اگه مسئول چنین کاری ضیا باشه توقع بیشتر از این نمیشه داشت.
اينكه وظيفه فقط به عهده ي 7 نفر باشه ضعف كاره و مسلما اين هفت نفر نمي تونن به زور كاري از بچه ها بخوان.
بايد يه كاري بكنين كه حركت خود جوش بشه و يه ميلي برا اين چيزا بين بچه ها بندازين.يه هدفي رو يزارين كه بچه ها راغب تر بشن.حتي با درست كردن شايعه.
مسلا ما تو نمايشگاه پارسال همه بچه ها برا پروژه هاشون راغب بودن و علتش شايعه ي منحل شدن سمپاد بود.

Samaneh.Z

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
کرج
مدال المپیاد
مدال نقره‌ی المپیاد نجوم‌و‌اخترفیزیک ..
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

اصلا به خودتون حرص ندین :D مال ما هم اسفنده و بهمنه ! شهیدسلطانی هم همین حدودا ! زمانش هر چی باشه خوبه ... :D ما میایم ! :D اگه رامون بدید البته !

• لایک
امتیازات: nahid

nahid

violet
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1388

به نقل از panther :
پس چرا از اول ساز مخالف با اونایی که مخالف بودن زده شد؟
آخه شما ها که میدونین نمیشه بچه هارو مجبور کرد کار کنن!
ناهید خودت خیلیییییییییی زحمت کشیدی. ولی کسی ارزش قائل شد؟ :(
مریم... گیر دادی به اون مخالفته!! در حد بوندس لیگا! :D ول کن دیگه عزیز من! اون مخالف و موافق و اینا تموم شد رفت.
128fs318181.gif

به نقل از هيدن زاده :
اينكه وظيفه فقط به عهده ي 7 نفر باشه ضعف كاره و مسلما اين هفت نفر نمي تونن به زور كاري از بچه ها بخوان.
بايد يه كاري بكنين كه حركت خود جوش بشه و يه ميلي برا اين چيزا بين بچه ها بندازين.يه هدفي رو يزارين كه بچه ها راغب تر بشن.حتي با درست كردن شايعه.
مسلا ما تو نمايشگاه پارسال همه بچه ها برا پروژه هاشون راغب بودن و علتش شايعه ي منحل شدن سمپاد بود.
:D چشم. :D همین کاری که گفتیو میکنیم. امر دیگه ای؟

در جواب قسمت های آبی: قرار نبود و نیست کسی, کس دیگه ای رو مجبور به کار کنه. کسایی که دوست داشتن اومدن و کسایی که دوست نداشتن نیومدن, بعد هم شد همین که میبینید.

به نقل از سمانه ز. :
اصلا به خودتون حرص ندین :D مال ما هم اسفنده و بهمنه ! شهیدسلطانی هم همین حدودا ! زمانش هر چی باشه خوبه ... :D ما میایم ! :D اگه رامون بدید البته !
خیلییی ممنون! >:D< چه عجب یکی پیدا شد انرژی مثبت بده! ممنون واقعا!

به نقل از مُحسن..! :
در مورد اینکه چرا این حرف رو زدم اینکه فرزانگان دو کارگاهش زیاد تاریخچه نداره!شاید به همین خاطر باید دقیقتر باشه. به هر حال یه کاری کنید دیگه :D
زیاد تاریخچه نداره؟ :-? نه! کلا تاریخچه نداره! 1 کارگاه رو نمیشه روش اسم تاریخچه گذاشت.
در مورد دقیق بودن,
113.gif

در مورد یه کاری. بله باید یه کاری کرد. ولی من خودم اسم کارگاه بیاد دیگه کهیر میزنم. بقیه رو نمیدونم.

panther

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشکی هرمزگان
رشته دانشگاه
پزشکی

:D
عزیزم!
روحیه روحیه عامل پیروزی!
ما میتونیم! باور کن! حالا امسال نشد اردیبهشت.

nahid

violet
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1388

به نقل از panther :
:D
عزیزم!
روحیه روحیه عامل پیروزی!
ما میتونیم! باور کن! حالا امسال نشد اردیبهشت.
مریم تکلیف خودتو روشن کن!! :D مخالف کارگاهی یا موافق؟

panther

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشکی هرمزگان
رشته دانشگاه
پزشکی

اگه مخالف بودم نمیومدم سرگروه زیست شم! :D
فقط گفتم زود بود! حالا هم میگم باید همه تلاشو کردددد

Samaneh.Z

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
کرج
مدال المپیاد
مدال نقره‌ی المپیاد نجوم‌و‌اخترفیزیک ..
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

من با معاونمو حرف زدم ، گفت شما باید دعوتنامه بدید! :D یعنی ما هیچکاری از دستمون برنمیاد! :-"

الان ما جز عمومیم یا دعوتنامه اییم؟

و تاریخش کی شد؟ :-?

راضيه

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2 تهران
شهر
تهران
رشته دانشگاه
پزشكي

بابا همه چي درست بود همه كارا روبه راه داشت ميشد كسايي كه ميخواستن پروژه ارايه بدن خوب اماده بودن به 40 تا خوب هم رسيده بود نماي كلي مدرسه مونده بود كه اونم حل بود كارگاه اول كه برگزار شد نماي مدرسه درست كردنو از 5 6 روز قبل به طور جدي شروع كرديم تقريبا همه تا شب موندن مدرسه هركي يه كاري ميكرد اخرشم خوشگل بود چي شد... چرا يه معلمي بايد از دهنش در ميرفت كه .....گفتن كارگاه ندارن..... يعني همه چي بازي بود.....بچه ها هم بازيچه ي دسته .....
كارگاهو بهم زدن .... بچه هارو خصوصا اونايي كه زحمت كشيدنو عصبي كردن خوب معلومه كه كسي كه اينهمه زحمت كشيد يهو همه چي بهم بريزه يعني بهم بريزنش حالش از همه چي بهم ميخوره
اصلا اخه چوب ميز هم شد دليل حالا سري قبل از ميز معمولي استفاده كرديم مرديم من نميدونم نوع ميز كارگاه مهمه يا ا وجهه ي مدرسه
سري قبل با نصف تعداد امسال كارگاه خوبي داشتيم
اصلا معلوم نيست دقيقا چه خبره من كه توي مدرسم از كاراي بعضيا از برنامه ريزي هاي بعضي ها سر در نميارم
ناهيد تو هم حق داري عصباني باشي خورده توي ذوقت مثل اوناي ديگه كه مثل تو زحمت كشيدن

بالا