• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کارگاه فرزانگان 2

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع parastoo
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : کارگاه فرزانگان 2

هیچ ربطی به بنفشه نداره, به هیچ کدوم از این چیزایی هم که میگید و فکر میکنید ربطی نداره!

دلیلش اینه که فقط 7 نفر داشتن روی این کارگاه کار میکردن!! ودیگه رسماً پدرشون در اومد و همکاری بچه ها صفر بود. بعد هم همون 7 نفر کم کم ولش کردن!

بعد از اینکه بعضی ها (!!) مداخله ی بی جهت در این کار کردن و تاریخش هم جا به جا شد دیگه هیچ رمقی برای من نمونده بود. این دلیل شخص من بود برای رها کردن کار های کارگاه. بقیه هم دلیل خودشون رو داشتن.

در هر صورت, اگه مسئول چنین کاری ضیا باشه توقع بیشتر از این نمیشه داشت.

پس چرا از اول ساز مخالف با اونایی که مخالف بودن زده شد؟
آخه شما ها که میدونین نمیشه بچه هارو مجبور کرد کار کنن!
ناهید خودت خیلیییییییییی زحمت کشیدی. ولی کسی ارزش قائل شد؟ :(

به نقل از violet :
هیچ ربطی به بنفشه نداره, به هیچ کدوم از این چیزایی هم که میگید و فکر میکنید ربطی نداره!

دلیلش اینه که فقط 7 نفر داشتن روی این کارگاه کار میکردن!! ودیگه رسماً پدرشون در اومد و همکاری بچه ها صفر بود. بعد هم همون 7 نفر کم کم ولش کردن!

بعد از اینکه بعضی ها (!!) مداخله ی بی جهت در این کار کردن و تاریخش هم جا به جا شد دیگه هیچ رمقی برای من نمونده بود. این دلیل شخص من بود برای رها کردن کار های کارگاه. بقیه هم دلیل خودشون رو داشتن.

در هر صورت, اگه مسئول چنین کاری ضیا باشه توقع بیشتر از این نمیشه داشت.
اينكه وظيفه فقط به عهده ي 7 نفر باشه ضعف كاره و مسلما اين هفت نفر نمي تونن به زور كاري از بچه ها بخوان.
بايد يه كاري بكنين كه حركت خود جوش بشه و يه ميلي برا اين چيزا بين بچه ها بندازين.يه هدفي رو يزارين كه بچه ها راغب تر بشن.حتي با درست كردن شايعه.
مسلا ما تو نمايشگاه پارسال همه بچه ها برا پروژه هاشون راغب بودن و علتش شايعه ي منحل شدن سمپاد بود.

اصلا به خودتون حرص ندین ;D مال ما هم اسفنده و بهمنه ! شهیدسلطانی هم همین حدودا ! زمانش هر چی باشه خوبه ... ;D ما میایم ! ;D اگه رامون بدید البته !

• لایک
امتیازات: nahid

به نقل از panther :
پس چرا از اول ساز مخالف با اونایی که مخالف بودن زده شد؟
آخه شما ها که میدونین نمیشه بچه هارو مجبور کرد کار کنن!
ناهید خودت خیلیییییییییی زحمت کشیدی. ولی کسی ارزش قائل شد؟ :(
مریم... گیر دادی به اون مخالفته!! در حد بوندس لیگا! ;D ول کن دیگه عزیز من! اون مخالف و موافق و اینا تموم شد رفت.
128fs318181.gif

به نقل از هيدن زاده :
اينكه وظيفه فقط به عهده ي 7 نفر باشه ضعف كاره و مسلما اين هفت نفر نمي تونن به زور كاري از بچه ها بخوان.
بايد يه كاري بكنين كه حركت خود جوش بشه و يه ميلي برا اين چيزا بين بچه ها بندازين.يه هدفي رو يزارين كه بچه ها راغب تر بشن.حتي با درست كردن شايعه.
مسلا ما تو نمايشگاه پارسال همه بچه ها برا پروژه هاشون راغب بودن و علتش شايعه ي منحل شدن سمپاد بود.
;D چشم. ;D همین کاری که گفتیو میکنیم. امر دیگه ای؟

در جواب قسمت های آبی: قرار نبود و نیست کسی, کس دیگه ای رو مجبور به کار کنه. کسایی که دوست داشتن اومدن و کسایی که دوست نداشتن نیومدن, بعد هم شد همین که میبینید.

به نقل از سمانه ز. :
اصلا به خودتون حرص ندین ;D مال ما هم اسفنده و بهمنه ! شهیدسلطانی هم همین حدودا ! زمانش هر چی باشه خوبه ... ;D ما میایم ! ;D اگه رامون بدید البته !
خیلییی ممنون! >:D< چه عجب یکی پیدا شد انرژی مثبت بده! ممنون واقعا!

به نقل از مُحسن..! :
در مورد اینکه چرا این حرف رو زدم اینکه فرزانگان دو کارگاهش زیاد تاریخچه نداره!شاید به همین خاطر باید دقیقتر باشه. به هر حال یه کاری کنید دیگه ;D
زیاد تاریخچه نداره؟ :-? نه! کلا تاریخچه نداره! 1 کارگاه رو نمیشه روش اسم تاریخچه گذاشت.
در مورد دقیق بودن,
113.gif

در مورد یه کاری. بله باید یه کاری کرد. ولی من خودم اسم کارگاه بیاد دیگه کهیر میزنم. بقیه رو نمیدونم.

;D
عزیزم!
روحیه روحیه عامل پیروزی!
ما میتونیم! باور کن! حالا امسال نشد اردیبهشت.

به نقل از panther :
;D
عزیزم!
روحیه روحیه عامل پیروزی!
ما میتونیم! باور کن! حالا امسال نشد اردیبهشت.
مریم تکلیف خودتو روشن کن!! ;D مخالف کارگاهی یا موافق؟

اگه مخالف بودم نمیومدم سرگروه زیست شم! ;D
فقط گفتم زود بود! حالا هم میگم باید همه تلاشو کردددد

من با معاونمو حرف زدم ، گفت شما باید دعوتنامه بدید! ;D یعنی ما هیچکاری از دستمون برنمیاد! :-"

الان ما جز عمومیم یا دعوتنامه اییم؟

و تاریخش کی شد؟ :-?

بابا همه چي درست بود همه كارا روبه راه داشت ميشد كسايي كه ميخواستن پروژه ارايه بدن خوب اماده بودن به 40 تا خوب هم رسيده بود نماي كلي مدرسه مونده بود كه اونم حل بود كارگاه اول كه برگزار شد نماي مدرسه درست كردنو از 5 6 روز قبل به طور جدي شروع كرديم تقريبا همه تا شب موندن مدرسه هركي يه كاري ميكرد اخرشم خوشگل بود چي شد... چرا يه معلمي بايد از دهنش در ميرفت كه .....گفتن كارگاه ندارن..... يعني همه چي بازي بود.....بچه ها هم بازيچه ي دسته .....
كارگاهو بهم زدن .... بچه هارو خصوصا اونايي كه زحمت كشيدنو عصبي كردن خوب معلومه كه كسي كه اينهمه زحمت كشيد يهو همه چي بهم بريزه يعني بهم بريزنش حالش از همه چي بهم ميخوره
اصلا اخه چوب ميز هم شد دليل حالا سري قبل از ميز معمولي استفاده كرديم مرديم من نميدونم نوع ميز كارگاه مهمه يا ا وجهه ي مدرسه
سري قبل با نصف تعداد امسال كارگاه خوبي داشتيم
اصلا معلوم نيست دقيقا چه خبره من كه توي مدرسم از كاراي بعضيا از برنامه ريزي هاي بعضي ها سر در نميارم
ناهيد تو هم حق داري عصباني باشي خورده توي ذوقت مثل اوناي ديگه كه مثل تو زحمت كشيدن

Back
بالا