• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

حماقت هاي جمعي ... !

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Shiva.M
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : حماقت هاي جمعي ... !

آره.
مسئله اینه که آدم بدتر ناراحت میشه.
با خودش میگه خب تو چه میفهمی که چی شده.

کلا تارف چیزه بی خودیه . مثلا این تارف نباید به اقتصاد هم کشیده می شد مثل این تاکسی ها نه هی می گن قابل نداره پولم می گیره . تمامه اقتصادان های بزرگ دنیا می گن اگه دیدی کسی تو پول گرفتن اونم پولی که حقش هست تارف می کنه بدون کاسه ای زیره نیم کاسست

دنیا زندان مومن و بهشت کافر است!
اینکه هر کی بدبخت تره، پیش خدا مقرب تره
هی چی اتفاق می افته، خیره! خدا خواسته!
تعبیر دین به معنی نیرویی که تو را از پیش از مرگ غافل می کنه و تمام تلاش و کوشش تو رو متوجه بعد از مرگ می کنه!
هر کار اشتباهی خواستی بکنی بعد برای حسین اشک وزاری کنی، بنا به فلان روایت همه گناهانت پاک شده!
اینا مثل خوره به جون دین افتاده!

رفتن سر خاک مردگان.

اینکه میگن رفتن سر مزار مردگان بد من قبول نمی کنم . چون همه ی دنیا با هر دین و اعتقادی این کارو می کنن حتی بودایی ها و امثال اونا که مرده هاشون رو می سوزونن. من فکر می کنم نمی تونیم بگیم همه ی دنیا اشتباه می کنن . مگر این که شما به چیزهای دیگری اعتقاد داشته باشید .(مثلا کومونیسم.)

به نقل از رشید شاملی :
رفتن سر خاک مردگان.
رفتن سر خاک چندان بد نیست.. به شرطی که ازش استفاده درست بشه...
متاسفانه مرده پرستی شده این رفتن سر خاک، ولی خود عملش رو من اشکالی باهاش ندارم (من که فکر می کنم حماقتی نباشه، با اینکه خودم چندین ساله نرفتم!)

- چقدر این پدیده ی مد جالبه که قادره برای مدت مدیدی مو یا مدل لباس آدم رو یک مدل نگه داره بدون اینکه اونو خسته کنه !

قضاوت کردن درباره ی زندگی دیگران!

معنای کلمه ی قضاوت دقیقا همین کاریه که مردم می کنن. یعنی بیای بدون در نظر گرفتن هدف و شرایط درست یا غلط بودن عمل یک آدم رو تعیین کنی ولی نقد یعنی اینکه هدف، انگیزه و شرایط زندگی اون فرد رو بسنجی. مردم که نمی تونن نقد کنن، قضاوت هم که خود به خود می کنن! ولی آخه مگه حق قضاوت کردن دارن؟!

چقدر خوب بود وقتی آدما می خواستن کاری رو بکنن اول فکر می کردن اصلا حق انجام دادنشو دارن؟!

ما در کشوری زندگی می کنیم که مردم می تونن از عقاید و یا شیوه ی زندگی تو برای برکناری تو از پست کاریت استفاده کنن! مملکتی که خیلی راحت می شه بدون در نظر گرفتن توان کاری فرد، با زیراب زنی فرد رو خراب کرد. همین عامل سبب شده که مردم نسبت به همدیگه محافظه کارانه زندگی کنن. همشون خیلی جورها زندگی می کنن، خیلی چیزها می بینن، خیلی چیزاها گوش می دن ولی جلوی همدیگه طور دیگه ای وانمود می کنن.

وقتی می گیم آزادی بیان نداریم. نه تنها در دستگاه حکومتی نداریم بلکه بین خودمون هم نداریم. یعنی ما نمی تونیم آدم ها رو همون طور که هستن بپذیریم و خوب بودن رو فقط در یک حالت و تحت یک قالب خلاصه نکنیم که همه در جامعه سعی به نشون دادن خودشون به اون حالت بکنن. حالا این می تونه در همه چیز تبلور داشته باشه. در لباس، طرز فکر، عادت های رفتاری، تفریح یا ...

ما با دست خودمون باعث شدیم تمام مردممون دو شخصیتی بشن. داخل خونه و پیش دوستان نزدیک یک جور، بیرون خونه و پیش مردم جور دیگه.

چقدر جالبه که ما خودمون برای خودمون فشار اجتماعی ایجاد می کنیم !

فک نمی کنم اینا زیاد به کسی صدمه بزنه...
حماقت جمعی یعنی وقتی سرکلاس جامعه شناسی بخوای حرف درست حسابی بزنی همه حالتو بگیرن...چرا؟
میگن مگه از دست ما چه کاری برمیاد؟ما فقط بچه مدرسه ای هستیم...حماقت یعنی همین..."ما هیچ کاری نمیتونیم بکنیم چون هنوز بچه مدرسه ای هستیم.."

Back
بالا