• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کانون هواداران میلان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع settareh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : کانون هواداران میلان

من به شخصه طرفدار میلانم به خاطر دوبازیکنش
1- روبینیو
2-الکساندر پاتو

هر کی هم که گفته میلان طرفدار نداره سخت در اشتباهه.

کی گفته میلان طرفدار نداره؟ ^-^
خودم طرفدار پر و پا قرصشم :x
کسی از حال پاتو خبری نداره؟
این بنده خدا که همش مصدومه... :-?
بالاخره چیکارش میخوان بکنن؟

پاتو کاملا خوب شده و تو المپیک شرکت میکنه

ابراهیموویچ رفت کی جاش میاد

پاتو به این خوبی ;D
کاسانو هم هست به گمونم !
ی ِ مهاجم جوون هم داره میلان ، الشراوی ، من یک ربع از بازیشُ دیدم خیلی خوشم اومد ، آینده ی خیلی روشنی داره !

+ میلان دو تا ستاره ی تاثیر گزارش ُ این فصل از دست داد . زلاتان و تیاگو سیلوا !
برای ِ همین هوادارا خیلی ناراحت بودن !
باشگاه میلان هم برای اینکه بتونه دل هواداراشُ به دست بیاره گفت که در صورت عدم رضایت از ترکیب تیم در فصل جدید می تونن بلیطهای کل فصلی را که خریداری کرده اند را برگردونن و پولشون را پس بگیرند!

به نقل از مـهـدی :
پاتو به این خوبی ;D
کاسانو هم هست به گمونم !
ی ِ مهاجم جوون هم داره میلان ، الشراوی ، من یک ربع از بازیشُ دیدم خیلی خوشم اومد ، آینده ی خیلی روشنی داره !

+ میلان دو تا ستاره ی تاثیر گزارش ُ این فصل از دست داد . زلاتان و تیاگو سیلوا !
برای ِ همین هوادارا خیلی ناراحت بودن !
باشگاه میلان هم برای اینکه بتونه دل هواداراشُ به دست بیاره گفت که در صورت عدم رضایت از ترکیب تیم در فصل جدید می تونن بلیطهای کل فصلی را که خریداری کرده اند را برگردونن و پولشون را پس بگیرند!
همون دائم المصدوم؟ :-"
پس میفروشنش!
این میلان داره به شدت اقتصادی عمل میکنه...همش دارن پول جمع میکنن و ما خریدی ازشون نمیبینیم!
به نظرم اسکودتو که مال یووه س امسالم و اینتر هم خیلی خوب شده تازه
+ابراهیموویچ رفته پاریسن ژرمن مصاحبه کرده گفته احساس میکنم مدت هاست در پاریسن ژرمن حضور دارم
:|
ینی این وقتی تیم عوض میکنه حرفاش شنیدنی میشن :| روزیم که اومد میلان یه همچین چیزایی میگف :|
یکی نیس بگه اصن پاریسن ژرمن "مدت ها" هست "تیم" شده که تو "مدت"ها باشه توش حضور داشته باشی؟؟؟ 8-|

پاریسن ژرمن مدت ها هست تیم شده ولی مدت هاش به میلان ما نمیرسه :دی
میلان امسال بیشتر از 2 تا بازیکن تاثیر گذار رو شوهر داد :دی سیدورف ، نستا ، زلاتان ، تیاگو سیلوا !
متاسفانه مسئولین میلان شرو ور زیاد میگن :دی پارسال گفتن یه سور پرایز داریم تو بازار نقل و انتقالات ال شراوی رو خریدن !!
حالا برای سیدورف یه جایگزین خریدن( به سیدورف که نمیرسه هیچ کسی ! )(مونتولیو رو میگم :دی) ولی برای تیاگو سیلوا که 2 سال پایپی (2011 و 2012 ) بهترین مدافع جهان شد و نستا با اون همه تجربه ی طلایی و بازی فوق العاده نمیتونن جایگزینی پیدا کنن. همچنین زلاتان که یه فوروارد کلاسیکه که تقریبا الآن شبیهش وجود نداره !
به همه قول میدم این 4 تا بازیکن مثل پیرلو تو فصل قبل میشن که میرن تو تیم های دیگه میدرخشن بعد ما هی حسرت میخوریم چرا این بازیکنا رو فروختن !!
پ.ن : هر وقت پیرلو تو پروفایل fb ـش پوستر های یووه ای خودش رو میزاره من اشک تو چشمام جمع میشه !

به نقل از m-hadi :
پاریسن ژرمن مدت ها هست تیم شده ولی مدت هاش به میلان ما نمیرسه :دی
پاریسن ژرمن مدت ها نیس که تیم شده و تازه فصل پیش با خریدن پاستوره خودشو مطرح کرد که بعدشم 2 ام شد تو لیگ فرانسه

بالاخره اين تيم شما نميخواد بياد اين كاكا رو از ما بخره؟!؟ ~X( ولي خيلي مسخرست كه گالياني گفته 10 ميليون! ديگه كاكا هرچي باشه حداقل اسمش 20 الي 25 ميليون ميرزه! >:p

ميلاني هاي جان! شماها دوست دارين كاكا به تيمتون برگرده يا نه؟!؟

به نقل از آیدا-ق :
پاریسن ژرمن مدت ها نیس که تیم شده و تازه فصل پیش با خریدن پاستوره خودشو مطرح کرد که بعدشم 2 ام شد تو لیگ فرانسه
شاید 3-4 سال اخیر نتیجه نگرفته باشه ولی در کل تو لیگ فرانسه تیم سابقه داریه قهرمانی هم زیاد داشته !
بالاخره اين تيم شما نميخواد بياد اين كاكا رو از ما بخره؟!؟ ~X( ولي خيلي مسخرست كه گالياني گفته 10 ميليون! ديگه كاكا هرچي باشه حداقل اسمش 20 الي 25 ميليون ميرزه! >:p

ميلاني هاي جان! شماها دوست دارين كاكا به تيمتون برگرده يا نه؟!؟
کاکا رو هم 40 و خورده ای میلیون خریدید خرابش کردید میخواید پسش بدید :دی ولی بازم بیاد میلان به نظر من میدرخشه.
----------------------
میدونید بدبختی ما چیه ؟
نستا ، سیدورف ، گتوسو و فن بومل رو به صورت فری ترنسفر از دست داده میلان !
یعنی قراردادشون تموم شده باهاشون قرارداد هم نبستن همینجوری گفتن نمیخوایمتون برید !!

Back
بالا