jaguar کاربر نیمهفعال ارسالها 10 امتیاز 1 نام مرکز سمپاد فرزانگان گرگان شهر گرگان مدال المپیاد المپیاد ریاضی و ادبیات دانشگاه ان شاالله شریف رشته دانشگاه انشاالله مکانیک 2010/8/21 #91 پاسخ : کجاییم ؟ سلام! منم فارغ التحصیلم! امسال کنکور دادم! منتظر نتایج نها یی ام نتایج اومد میگم کجا میرم!
پاسخ : کجاییم ؟ سلام! منم فارغ التحصیلم! امسال کنکور دادم! منتظر نتایج نها یی ام نتایج اومد میگم کجا میرم!
Nimamazroob کاربر حرفهای ارسالها 531 امتیاز 95 نام مرکز سمپاد علامه حلی تهران شهر تهران دانشگاه Karlsruhe Institut für Technologie رشته دانشگاه Geodäsie und Geoinformatik 2010/8/24 #92 پاسخ : کجاییم ؟ × خب ، شما ایده بدید !! آکبند نزارید مثل من
elham20 کاربر جدید ارسالها 1 امتیاز 0 2010/9/3 #93 پاسخ : کجاییم ؟ من سال ۸۲ فارغ التحصیل شدم..تو ایران لیسانس مدیریت بازرگانی دانشگاه علامه خوندم و الانم تو سو.د(sweden) مدیریت کیفیت و محیط زیست می خوندم..یعنی تا آخر این ماه دفاع می کنم و تموم..
پاسخ : کجاییم ؟ من سال ۸۲ فارغ التحصیل شدم..تو ایران لیسانس مدیریت بازرگانی دانشگاه علامه خوندم و الانم تو سو.د(sweden) مدیریت کیفیت و محیط زیست می خوندم..یعنی تا آخر این ماه دفاع می کنم و تموم..
sutech کاربر نیمهحرفهای ارسالها 171 امتیاز 67 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر بابل سال فارغ التحصیلی 88 مدال المپیاد فیزیک دانشگاه sutech-iust رشته دانشگاه برق-کنترل-مهندسی پزشکی(علوم اعصاب) 2010/9/4 #94 پاسخ : کجاییم ؟ سلام/ این اولین فعالیت من تو ای سایته-خیلی جای باحالیه دمتون گرم.... برق-کنترل دانشگاه صنعتی شیراز!!! ??? ??? خیلی شهر - دانشگاه -رشته و گرایشم رو دوست دارم!گرچه عشق فیزیک هستم و ممکن برا ارشد برم فیزیک... :-\
پاسخ : کجاییم ؟ سلام/ این اولین فعالیت من تو ای سایته-خیلی جای باحالیه دمتون گرم.... برق-کنترل دانشگاه صنعتی شیراز!!! ??? ??? خیلی شهر - دانشگاه -رشته و گرایشم رو دوست دارم!گرچه عشق فیزیک هستم و ممکن برا ارشد برم فیزیک... :-\
Splinter کاربر فعال ارسالها 41 امتیاز 3 2010/10/5 #95 پاسخ : کجاییم ؟ من مکانیک فردوسی هستم اگه از بدیهاش بگذریم خوبه البته تالا کلاسی برگذار نشده ولی بازم خدا را شکر اینترنت داره
پاسخ : کجاییم ؟ من مکانیک فردوسی هستم اگه از بدیهاش بگذریم خوبه البته تالا کلاسی برگذار نشده ولی بازم خدا را شکر اینترنت داره
vhd_f کاربر نیمهفعال ارسالها 14 امتیاز 2 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر کاشان دانشگاه علوم پزشکی تهران رشته دانشگاه پزشکی 2010/10/12 #96 پاسخ : کجاییم ؟ من هم پزشکی تهران ورودی 87 از رشته ام خوشم میاد. از دانشگاهیم راضیم. واسه بقیه هم ارزوس موفقیت دارم
پاسخ : کجاییم ؟ من هم پزشکی تهران ورودی 87 از رشته ام خوشم میاد. از دانشگاهیم راضیم. واسه بقیه هم ارزوس موفقیت دارم
sutech کاربر نیمهحرفهای ارسالها 171 امتیاز 67 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر بابل سال فارغ التحصیلی 88 مدال المپیاد فیزیک دانشگاه sutech-iust رشته دانشگاه برق-کنترل-مهندسی پزشکی(علوم اعصاب) 2010/10/19 #97 پاسخ : کجاییم ؟ پس چی شد برنامتون؟! آکبند موندید؟
marlik کاربر حرفهای ارسالها 519 امتیاز 717 نام مرکز سمپاد شهید صدوقی دانشگاه پلی تکنیک رشته دانشگاه مهندسی صنایع - صنایع 2010/10/19 #98 پاسخ : کجاییم ؟ مهندسی صنایع صنعتی امیرکبیر
radiowavefm کاربر فوقفعال ارسالها 113 امتیاز 79 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2010/10/19 #99 پاسخ : کجاییم ؟ مهندسی شیمی دانشگاه تهران. غلط کردم از دانشگاه تهران بد گفتم ... ! خدایا ...
مریم7 کاربر نیمهفعال ارسالها 11 امتیاز 22 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر بندرعباس مدال المپیاد ثبت نام کردم نرفتم بدم! دانشگاه صنعتی سهند-تبریز رشته دانشگاه مهندسی شیمی 2010/10/23 #100 پاسخ : کجاییم ؟ سلام...منم مهندسی شیمی صنعتی تبریزم!ولی ترم بهمنم و کلی تو کف ترکیو سرماشم! میخوام انتقالی بگیرم
پاسخ : کجاییم ؟ سلام...منم مهندسی شیمی صنعتی تبریزم!ولی ترم بهمنم و کلی تو کف ترکیو سرماشم! میخوام انتقالی بگیرم