پاسخ : علامه حلی 1 یا انرژی اتمی
به نقل از Nima.R :
جفتشون بدرد نمی خورن حلی 1 170 نفر دانش آموز اول داره ولی باید 130 تا داشته باشه پس هر کی هر کی شده
انرژی هم که دوستم توش درس میخونه فکر کنم رو فکر بچه تا ثییر میزارن دوستم خل و چل شده
ولی در کل انرژی بهتره
چرا باید 130 تا باشه؟
چون انرژی بچه هاشو خل میکنه بهتره؟؟
به نقل از Shayan.Hashemi :
من تا به حال نه حلي بودم و نه انرژي اتمي... من تابستون آزموناي ورودي دبيرستانهاي خوب تهران رو امتحان دادم... انرژي اتمي كه مرحله اول قبول شدم، دقيقا" بعد از برگزاري مرحله دوم تو خود دبيرستان، يه بازديد از فضاهاي دبيرستان برامون گذاشتن... انرژي اونقدرا هم كه بعضي از دوستان گفتن امكاناتش خيلي بالا نبود( نميگم خوب نبود)... جالبه خيلي از بچه هاي حلي هم براي مرحله ٢ اومده بودن تعدادشون زياد بود... بعضي از دوستان گفته بودند كه انرژي ٣ تا كلاس ٣٠ نفره داره يا ١٠٠ نفر دانش آموز داره كه بايد بگم ظرفيت اولي ها تو انرژي ٦٠ نفره كه تا پيش حدود ٧٠ نفر ميشن... عده اي از دوستان گفتند كه انرژي فقط درس و تمرينه ولي حلي به غير از اونا كار هاي پژوهشي و... هم داره كه اگر اشتباه نكنم يه آقايي اونجا توضيح دادن كه دانش آموزا بايد يه كار تحقيقي يا ساخت وسيله(دقيق يادم نمياد!!!) تا يه زمان مشخص آماده كنن البته نميدونم اينكار انجام ميشه و يا در چه سطحي انجام ميشه... اونجا ميگفتن خيلي ها فكر ميكنن اينجا ما شديدا" سخت گيري ميكنيم ولي در واقعيت اينطور نيست... راستي امسال از ٧٣ نفر دانش آموز انرژي اتمي ٣٥ نفرشون دانشگاه صنعتي شريف و رشته هاي پزشكي دانشگاه تهران قبول شدند و به غير از ٥-٤ نفر بقيه همگي دانشگاههاي سراسري تهران پذيرفته شدند و ميانگين رتبهاشون ٩٧٠ بود و ٩ رتبه زير ٥٠ داشتند!!!!!!!!!!! به نظر من اينطوري نيست كه هر كي حلي باشه انسان ميشه و كسي كه انرژي اتمي باشه همون يكم انسانيت هم كه داره ازش ميگيرن... در مورد المپياد هم اينكه انرژي اتمي يه باشگاه المپياد داره كه به غير از تعداد محدودي از بچه هاي خودشون در هر رشته، از دانش آموزاي مدارس سلام هم استفاده ميكنن و نتايج المپيادشون هم بايد براساس اون سنجيده بشه، فقط سال اول همشون ميرن باشگاه و آموزش داده ميشن و سال بعدش براي ورود به باشگاه بايد امتحان بدن... بازم ميگم من تو هيچكدومشون تا حالا نبودم و اطلاعاتم محدود به يك روز ديدن دبيرستان انرژي اتمي و چيزايي كه اونجا شنيدم بود و يه سري از مطالب هم تو سايت انرژي خوندم... :)
عزیزم چی میگی برای خودت سمینار ما کجا کاره پژوهشی اونا کجا. X-(
بله اونا با گل چین کردن(قویا ی سلامو میگیرن ضعیفا رو میفرستن)میانگین و ایناشون بهتره ولی اگه تو دانشگاه ببینی دیگه از کلاس خصوصی و اینا خبری نیس حالا میخوای بدونی چه مقدار از بچه های حلی تو دانشگاه موفقن(میرن خارج یا تو ایران دکترا میگیرن)
به نقل از طهران :
من یه دخترم و تو هیچکدومش نبودم.ولی نمونه سوالات برخی از دروسشونو که دیدم به نظرم انرژی اتمی سطح بالا تری داره.
(از حلی های عزیز واقعا عذر میخوام ولی حقیقتو باید گفت)
حالا هی دیسلایک کنین.! :)
اگه نمونه سوالای سگزنی محض رو میگی خدا کنه حلی ضعیف تر باشه
به نقل از Shayan.Hashemi :
اولا" كه بخاطر يك نفر نميشه روي كل دانش آموز ها نظر داد... دوم اينكه ساعت ٣ تعطيل ميشن... سوم اينكه شما از كجا ميدوني كه به زور پروژه آماده ميكنن و هيچ ميلي براي انجامش ندارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟ يه مسأله ديگه: شما ميخواي زمان تأسيس حلي رو با سلام ها مقايسه كني؟ تازه حلي زيست و ادبي هم داره كه انرژي نداره... در مجموع نميشه دقيقا" گفت كه كدومشون بهترن ... هر كسي ممكنه از جو يكيشون بيشتر خوشش بياد و اون رو انتخاب كنه... اينقدر هم آدم نبايد تعصب زياد از حد داشته باشه... :)
اکثرشان تک بعدی اند.
آقا پروژه هایی که آماده می کنن رو بیارن.
مگه ما گفتیم زیست و ادبی نداشته باشن.
آره تو خواستی برو اونجا ما خیلی علاقه به شما نداریم.
به نقل از AGHA ALEX :
از نظر آمار المپياد و اين چيزها بخوايم بگيم انرژي از نظر حس نوع دوستي حلي 1
ولي خوب به نظر من هم انرژي زندانه و حلي هتل !
کدوم آمار؟؟رفتی چی رو دیدی میگه مثلا در یک سال تونستن از ما تو یه چی بیشتر شن.
به نقل از PanterA :
روش کار علامه حلی رو بیشتر قبول دارم ولی میگن انرژی امسال از 70 تا پیش 65 تا زیر 100 داشته
المپیاد هم که گفته شد دیگه
آمار المپیاد ما که خیره کنندس یه سر یه تالار افتخارات بزنین
زیر هزار نه زیر صد
به نقل از PanterA :
اینارو چجوری گفتی؟
شما امکانات انرژی رو میدونی؟
...
اولا خرخون تو المپیاد قبول نمیشه ... شک نکن
اونا زیاد کار میکنن رو این بحث ... تفریحشون هم خیلی کمه
خرخونی خیلی فرق داره با این
...
دوما خیلیا هم حلی قبول میشن هم حلی هر کدوم یه جا میرن
آمار قبولیو کجا منتشر کردن که ببینی و تازه روش نظر بدی؟
عزیز من اطلاعاتت کامل نیس یه چیزی نگو همینجوری
چرت نگو خرخونا موفق تر هم هستن. X-(
به نقل از ☂ MHK ☂ :
حلی با طباطبایی قابل مقایسه نیست!
معلومه حلی بهتره،به نظر من مقایسه انرژی اتمی و حلی سخته! ولی به نظرم انرژی اتمی درسهای سنگین تری می ده و یه جورایی بهتره!
داداشم تو انرژی اتمی قبول نشد ولی تو حلی قبول شد برا همین انرژی بهتره.
خدا داداشت رو دوس داشت که زندگی شو تباه نکرد.
به نقل از (>.◠) :
شماهایی که دارین اینارو میگید این حرفارو از کجاتون میارید ؟
باو به خدا ما تو انرژی همش داریم کلاسارو میپیچونیم ، بعضی وقتا اینقد کلاس نداریم دیگه حوصلمون سر میره
بعدش چرا میگید کلاس دارید ؟
فقط تو انرژی معلمای معروف میان (همین)
، انرژی خوبیش اینه راحت میشه معلما رو تیغید
آفرین چنتا کلاس پیچوندی خوشحالی. ولی بازم جو تون ابنه: :-& :-&"بعضی وقتا اینقد کلاس نداریم دیگه حوصلمون سر میره" :-& :-&
به نقل از mehdi.sh :
آقا امیر بهت پیشنهاد میکنم برا دیدن تالار افتخارات دبیرستان علامه حلی به http://goldmine.blogfa.com/
مراجعه کنی.
.برای انرژی هم به سایت مدرسشون برو.
ولی به نظر من حرف هیچکی .رو قبول نکن و برو تحقیق کن.
و با دانش آموزای هر دوشون صحبت.کن.
ببین .من کسی نیستم که شما رو نصیحت کنم .ولی میگم که برو تو هر دوشون جو حاکم بر اونا رو مقایسه کن.
ولی نرو با مدیر و معاونای هیچکدامشون صحبت کن.
چون هر دو به طبع از مدرسه خودشون تعریف میکنن.منم کاملا بیطرفانه دارم اینا رو میگم .
امیدوارم تو انتخابت اشتباه نکنی
اون سایت ناقص می باشد برای دیدن تالار افتخارات به مدرسه حلی برید اون جا فقط طلا ها رو زده با زیر 10 کنکور
به نقل از عـلـیـرضـا :
سلام بر عزیزان.خدمت دوستان عرض کنم که به نظر من که خودم راهنمایی حلی 2 خوندم و طرفدار پر و پا قرص سمپاد هستم، انرژی بهتره و امسال که میرم اول دبیرستان میرم اونجا. راجع به حرف دوست عزیز Black Cheer باید عرض کنم که هزینه دبیرستان امسال که ما میریم اول 8 میلیون تومنه که تازه تخفیفم میدن. میشه بگی این 11 تومن پول پیشو از کجا در آوردی؟ تازه هزینه اردوها و کارسوق ها و برنامه ها و کلاس های فوق برنامه همش به عهده مدرسه هست.ضمناً میشه لطف کنی یه نسبت ساده بین دانش آموزان حلی و انرژی بگیری؟ امسال حلی یک، 300 نفر ورودی اول گرفته و انرژی اتمی 90 نفر. تازه سالای قبل 70 نفر بوده امسال زیاد شده 90 نفر. قبولی سلام ها بیشتر از انرژیه؟ خب بله 17 تا مدرسه سلام هست که هر پایه شون 100 نفره. میخوای کمتر از انرژی قبولی المپیاد بده؟ اونم تازه همه سلام ها نیستن که سلام ایران زمین و تجریش و دیباجی همینا معروفن و قبولی میدن. بعدشم تازه قبولیش خیلی بیشتر از انرژی نیست. حالا که نسبت 300 به 90 رو حساب کرده که تقریباً با ارفاق میشه 3 برابر، حالا بگو ببینم آبا واقعاً حلی 3 برابر انرژی قبولی المپیاد میده؟ من خودم به شخصه آمار قبولی های مرحله 2 امسال حلی و انرژی رو شمردم. حلی 46 نفر، انرژی 26 نفر. نسبت 46 به 26 برابر 300 به 90 ـه؟
امسال توی تیم های جهانی چندتاشون از انرژی بودن چند تا از حلی؟
کدومشون نتایج بهتری کسب کردن؟ نمیدونی؟ من بهت آمار میدم.
از حلی 4 نفر بودن از انرژی هم 4 نفر. از حلی: فرزاد عبدالحسینی (کامپیوتر) - علی پیرمرادی، امیرپاشا قابوسی و هومن شاهرخی (نجوم)
اونوقت این 4 نفر چه نتایجی کسب کردن؟ 3 مدال برنز و یک مدال طلا. (برای کار همشون ارزش قائلم)
حالا 4 نفر انرژی: الک بدرویا (ریاضی) - کوشا رضائی زاده (فیزیک) - مهدی یار امانی (شیمی) - پرهام برومند (نجوم)
از بین این 4 نفر، 2 مدال طلا و 2 مدال نقره به دست اومد. حالا بازم میگی نتایج المپیاد حلی با انرژی برابره؟ دیدی که...
اگه اشتباه میکنم لطفا بگو ولی اگه همه حرفامو قبول داری لطفا دیگه کری نخون که حلی بهتره. قبول کن که انرژی بهتره.
انقد بی اطلاعی که حد نداره
آمار امسالو باید با سوما بسنجی چون اول ها که تاثیری ندارن سوما 180 تا بودن
الک هم رفته بود طباطبایی
حالا آمارا رو بیخیال خودت چیکاره ای هان طلای جهانی؟؟
اگه آماره که شما چند ساله که اصلن تو المپیاد مطرحید میخوای آمار خوب بدم بگه نسبت ساعت کلاس خصوصی و عمومی و... تون به طلا چقدر یوده.
تو مدرسه ما رفاقت ها بیشتر از طلا ها میمونه میفهمی رفاقت چیه؟میدونی الافی واسه رفقا چیه؟
ایرادی نداره میری دانشگاه اون موقع میفهمی که
این آمارا به هیچ دردت نخوردن
ما اینجا یا معلما مون میشنیم شبانه روز بازی میکنیم و ... طلا هم میدیم و رفیق بازم هستیم
همون موقع که شما دارید با برنامه ریزی میکنید واسه کلاس ها و... طلا هم مدید
و این طلا کجا و آن کجا
شما باید برید با علامه طباطبایی رقابت کنید و المپیادی های همدیگرو به دزدید
می دونی مسئول المپتون اومده چی میگه؟؟
میگه ما شاخیم چون از
چوب المپیادی می سازیم
ما از این کارا نمی کنیم.