Snow ball
کاربر فعال
- نام مرکز سمپاد
- علامه طباطبائی
- شهر
- اهواز
- مدال المپیاد
- من اصولاٌ خیلی واقع بینم...
- دانشگاه
- هر جا که خدا بخواد.
- رشته دانشگاه
- ببینم ژنتیک درمیام یا که نه.
پاسخ : علامه حلی 1 یا انرژی اتمی
هفت ساعت خواب زیاد هم وحشت ناک نیست...خواب خود من در حد اکثر به 5:30 ساعت میرسه،هرچند که واقعا کافی نیست
بنظر من،16 ساعت پشت سر هم میتونه مفید باشه،ولی مهمتر از اون اینه که فرد با یه برنامه ریزی بره جلو
از ساعاتی که مغز بیشترین گیراییو داره حداکثر بهره رو ببره و یه برنامه ی منطقی داشته باشه ^-^داشتن برنامه واقعا کمک میکنه و من مطمئنم که بچه های انرژی هم یه برنامه ی جامع دارن...هر چند که یکمی فشردست. (
به نقل از Shaghayegh.Kh :با هم دوست باشید و دعوا نکنید
× ینی واقعا روز که 24 ساعته ، اگه 16 ساعت مفید بخونیم میمونه 8 ساعت ! خب یه 1 ساعت و نیم هم غذا و اینا ! ینی 7 ساعت میخوابن؟ واقعا 16 ساعت توی یه روز نمیتونه مقدار مفید باشه همش !
× ینی بچه های انرژی فقط 2 روز درس مدرسه میخونن؟! بقیه اش المپیاد؟ یکی از بچه های مدرسمون داداشش اونجا بود، المپیاد که اجباری نیست! هست؟!!
× واقعا اینقدر نتایج شیمی شون خوب بوده؟! 6 تا از 8 تا کم نیستا! بچه هاشون انگار خوبن خدایی !
× من یه سوال دارم . امسال انرژی فک کنم 25 تا قبولی مرحله 2 داشت و حلی 45 تا آره؟ خب حالا تعداد کل دانش آموزای این مدرسه رو میشه اعلام کنین درصد بگیریم؟!
× اگه کسی اونقدر میخونه واقعا حقشه خب مدال بیاره ، من همیشه میگم پشتکار و تلاش بر هوش خالی غلبه میکنه خیلی جاها
هفت ساعت خواب زیاد هم وحشت ناک نیست...خواب خود من در حد اکثر به 5:30 ساعت میرسه،هرچند که واقعا کافی نیست
بنظر من،16 ساعت پشت سر هم میتونه مفید باشه،ولی مهمتر از اون اینه که فرد با یه برنامه ریزی بره جلو
از ساعاتی که مغز بیشترین گیراییو داره حداکثر بهره رو ببره و یه برنامه ی منطقی داشته باشه ^-^داشتن برنامه واقعا کمک میکنه و من مطمئنم که بچه های انرژی هم یه برنامه ی جامع دارن...هر چند که یکمی فشردست. (