به نقل از TheBest444 :من در همین مورد چند تا سوال اساسی داشتم: (خواهشا بدون تعصب جواب بدین)
من برای دبیرستان هدفم المپیاده به نظرتون برای المپیاد کدوم بهتره؟(دبیر و برنامه ریزی و ...)(میدونم افتخارات علامه بیشتره ولی دوستام میگن دبیرهای انرژی بهترن)
کدوم مدرسه نظم و برنامه ریزی دقیق تری داره؟
بچه ها و جو کدوم صمیمی تره؟
آزمون ورودی کدوم سخت تره؟
سطح علامه حلی 1 با 2 و 3 و 4 چقدر فرق میکنه؟
خودشون میگن advance یعنی بدون d. اما فکر میکنم advanced اسم مناسبتری از نظر ادبیاتی باشه یعنی پیشرفته. ببینم اگه میشه اسم تاپیکو عوض کرد عوض کنمبه نقل از Damon :Advance نیست مگه ؟
سه تاشون خوبی های خودشون رو دارن، باید دقیق مشخص کنی هدفت چیه تا بتونیم کمکت کنیم !به نقل از daneshvar.amrollahi :خودشون میگن advance یعنی بدون d. اما فکر میکنم advanced اسم مناسبتری از نظر ادبیاتی باشه یعنی پیشرفته. ببینم اگه میشه اسم تاپیکو عوض کرد عوض کنم
حالا نظرتون چیه دربارش؟
المپیاد کامپیوتر واقعا حلی یک از اون دو تا بهتره؟ حلی ۳ و ... چی؟به نقل از Damon :سه تاشون خوبی های خودشون رو دارن، باید دقیق مشخص کنی هدفت چیه تا بتونیم کمکت کنیم !
مثلا، اگه بخوای المپیاد شیمی بخونی، انرژی انتخاب بهتریه ولی برای المپیاد کامپیوتر، حلی یک بهتره !
تو کامپیوتر اول حلی یک، دوم انرژی ! علامه و حلی سه کلا قابل مقایسه نیستن با اون دو تا !به نقل از daneshvar.amrollahi :المپیاد کامپیوتر واقعا حلی یک از اون دو تا بهتره؟ حلی ۳ و ... چی؟
ولی خوب مثلا حلی تا سال دوم دبیرستان روی پژوهشی تاکید داره. اما مثلا ادونس از سال اول دو روز هفته المپیاد میذاره. البته شاید کیفیت کلاس های حلی ۱ بهتر باشه. به قول شما المپیاد نجوم هم داریم! خودتون دیدید که طباطبایی نجوم بیشتر ین مدال رو داره. اما به جاش حلی کامپیوتر و ریاضی و ... بیشتر دار./ به هدف بستگی داره.
کنکور کدوم بهترن؟ المپیاد کامپیوتر به چه ترتیبی میگین مدرسه هارو؟
ممنونبه نقل از Damon :تو کامپیوتر اول حلی یک، دوم انرژی ! علامه و حلی سه کلا قابل مقایسه نیستن با اون دو تا !
کنکور خبر ندارم راستش !
آره واقعا به جو دوره بستگی داره. این که چه رشته ای دوست داره و وضعیت درسی چجوریه...به نقل از صُبهان :تو کنکور انرژی همیشه حرف اولو میزنه :| :))
المپیاد هم بگم مه مهم جوه دورتون باید ببینی چطوریه.
مثن دوره قبلیه ما از ۷ نفری که تو سال دوم بودن ۵ تا مدال در اومد !
ولی دوره ما ی دوره ای بود که همه دشمن بودن باهم ، عمرا از ۷ نفری که هستن ۳-۴ تا مدال در نمیاد.
پیشنهاد میکنم بهت که قدر حلی رو بدون و گول اسم جایی رو نخور. :)
به نقل از mehdi.sh :چه فرقی داره مگه ؟
دبیرستان دبیرستانه دیگه
چه انرژی اتمی
چه حلی
چه ادونس
مهم خود فرد هستش
اگرهم دقت کنی
امسال طلا 1 کامپ برا حلی نبود
مگه تاپیکی که رضا زده کافی نبود که اینو زدید؟
آره حلی همیشه دبیرای دوره قیل میان که بعضیاشون واقعا خوبن. الان تو مدرسه خودمون هم همینهبه نقل از mehdi.sh :بله همون تاپیک منظورم بود.
تو مدرسه ما دبیرا اکثرا از فارغ التحصیل های دوره های قبلی هستن که راستش رو بخوای مرامی میان و تدریس میکنن.
البته دکتر علیپور هم هست اما برای ریاضی هامون. در مورد مدرسه،هم حلی ۱ هم حلی۲ هم حلی های دیگه و هم انرژی و طباطبایی بها داده میشه.
در ضمن در همه مدارس هم دبیران خوبی هستش.
مثلادبیر المپیاد کامپیوتر طباطبایی استاد جبل عاملی هست
و دبیرای حلی۲ هم طبق اون حرفی که از رضا شنیدم آقای مسعودی و آقای مهرجردی هستن .
شما از این بابت نگران نباش و وارد حاشیه نشو