كدوم مدرسه بهتره؟

کدوم دبیرستان بهتره؟

• رای‌دهندگان
    12
  • Poll closed .

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز
پاسخ : علامه حلی 1 یا انرژی اتمی

به نقل از صُبهان :
باید بگم که سلام دخترونه رو با پسرونه نمیتونید مقایسه کنید :)
چون یه سری بابا پولدار ریختن تو سلامای دخترونه و اینا بعدش به خاطر همین خیلی کم بچه خوب توشون در میاد :D

و باید بگم که حجاریان‌ه که از سیستم انرژی از سمپاد بدش میاد :)) وگرنه منو که دیده بود میپرسید سیستم آموزشی و اینا چه فرقی دارن و نقطه ضعف و اینا میپرسید :D (مدیرمونم --> جلالی پرسید ازم)

باو الان من هرچی بگم میگید دارید دفاع میکنید :)) تا تو سیستم نباشید که نمیتونید بگید انرژی و اینا فلانن :D

میگم اگر قراره فرقی داشته باشه اون انرژی اتمیه نه سلام ها !!!

• لایک
امتیازات: Dawn

mehrad :|

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی ۲ / سلام ایران‌زمین / انرژی
شهر
تِران

ببینید یه چیز میگم کلا حقیقتشه
مدارس سمپاد میان از انرژی و سلام بد میگن
انرژی و سلام هم میان از سمپاد بد میگن
بعد هیچکدومشون هم از کارای هم دیگه خبر ندارن (حدافل دانش آموزاشون خبر ندارن)
بعد هی میان میگن و میگن دعوا میشه آخرش معلومم نمیشه چی پیش میاد
پس بحث الکیه کلا ، هرکی هرجا باشه بخواد میتونه چیزی باشه که ازش توقع دارن دیگه
حالام بحث چرت رو تموم کنید چون هیچوقت نمیشه گفت انرژی بهتره یا حلی
چون شما الان میاید از انرژی بد میگید چون نمیدونید توش چه خبره ، بعد ۲-۳ نفرم از انرژی دیدید که خودشون حواستن خرخون باشن و زندگی نرمال نداشته باشن فک کردین کلا انرژی اونه ، اینطور نیست !
بسه لطفا

N.Y.M

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
TEH
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی برق

سمپاد با تمام ضعیف شدنش :
محورای اموزشیش + پژوهش محوریش + اینکه تک بعدی بار نمیاره از بقیه سیستم های اموزشی سرتره
تو سمپاد هم کسی بخواد خر خونی کنه رتبه 1رقمی میشه اما نه ب طوری که فقط خلاصه شه تو جزواتش
تو سمپاد اگه کسی رفت المپیاد واس عشقش رفت ولی تو انرژی این طور نیست ظاهرا از واجباته
لازم ب ذکرست احیای دوبارش و بستن دهن کساییی که ی مدت بهشون میدون دادیم ب همت بچه ها ست (حتی اگه n تا مرکز فقط تو تهران باشه !)

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهر
تِران

به نقل از N.Y.M :
دوستان چپ برید راس بیاید سمپاد با تمام ضعیف شدنش :

محورای اموزشیش + پژوهش محوریش + اینکه تک بعدی بار نمیاره از بقیه سیستم های اموزشی سرتره

تو سمپاد هم کسی بخواد خر خونی کنه رتبه 1رقمی میشه اما نه ب طوری که فقط خلاصه شه تو جزواتش

تو سمپاد اگه کسی رفت المپیاد واس عشقش رفت ولی تو انرژی این طور نیست ظاهرا از واجباته

3بعدی میری تو انرژی فارغ از ابعاد میای بیرون به حالت تعریف نشده در کنکور و تست :|

لازم ب ذکرست احیای دوبارش و بستن دهن کساییی که ی مدت بهشون میدون دادیم ب همت خودمونه حتی اگه n تا مرکز فقط تو تهران باشه !
برا حرفات اثبات بیار لطفا !
از رو پشمت حرف نزن که
تو انرژی و سلام المپیاد اجبار نیست ، تو کل انرژی که باشگاهه از خود انرژی و سلام کلا ۵۰ تا المپیادی نیست !
توی انرژی هیچ کس خلاصه نشده تو تست ، بلکه هرکی خواسته خودش خونده و خودش خواسته ان بشه انرژی هیچ اصراری نداره بابت این موضوع
تو سمپاد هم آدم تک بعدی کم نیست ، نمونش آدمایی بودن که از نمونه دولتی اومدن تو سمپاد برا دبیرستان و فک کردن خبریه الان از همه چی زدن دارن مثل خر میخونن ، نمونشم ۱۰۰ تا دانش آموز پایه اول حلی ۲ :)
کلا تو سمپاد فقط فرز۱ و حلی ۱ مورد قبول همس بقیه همه کشک ! حتی حلی ۳ که کلی افتخار داره تو حلیا !

بعدشم اینجا تاپیک مقایسه حلی ۱ با انرژی‌ه نه مرکز سمپاد با انرژی

@ N.Y.M : من و شما و امثال ما ها کاری از دستمون بر نمیاد ، از بی سوادی مسئولاس که نفهمیدن به جا اینکه همون ۱دونه حلی رو نگه دارن اوندن کردنش ۱۱ تا فرزانگان هم کردن ۷ تا ، تا قشنگ و آروم آروم از بین ببرنش وگرنه حدودا ۵۰ سال بود که ۱دونه بود چرا اون موقع نکردنش ۱۱ تا ؟ تازه اون موقع هم که آدما اینقد خفن بودن مثل طرف تو مدرسه عادی درس میخوند و فقط کتاب مدرسه داشت میشد ۱ کنکور یا کتاب المپیاد نداشت بخونه میشد طلا جهانی ؟

کلا من خودم قبلا مث خود شما بودم هی میگفتم انرژی بده و اینا ولی وقتی سیستم و ایناشو دیدم ، فهمیدم ۳ سال اشتباه فک میکردم :)

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز

به نقل از صُبهان :
از رو پشمت حرف نزن که

تو سمپاد که مسلما هر کس میره المپیاد از عشقشه که میره , برو بپرس از بچه های المپیادی , تو سلام من که بودم , گفتن همه باید حتما , حداقل , یه المپیاد رو داشته باشن ...

• لایک
امتیازات: N.Y.M

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهر
تِران

به نقل از F@|-|!mEh :
تو سمپاد که مسلما هر کس میره المپیاد از عشقشه که میره , برو بپرس از بچه های المپیادی , تو سلام من که بودم , گفتن همه باید حتما , حداقل , یه المپیاد رو داشته باشن ...
مجبور نمیکنن کسیو برداره تو تابستون براش کلاس میزارن ببینه خوشش میاد یا نه !‌ :)
حلی ۱ این کارو تو تابستون اول به دوم میکنه ، بقیه حلی‌ها تو تابستون و انرژی و سلام هم تو تابستون !
و اینکه شماها خودتون تو جامعه بودین و میدونستین المپیاد و اینا چیه ، بقیه که خبر ندارن !

@ N.Y.M : تو که اینقد سنگ سمپاد رو به سینه میزنی چه کار مفیدی برا سمپاد کردی ؟

به قول نگین : هرکاری که یه نفر میکنه بستگی به خودش داره وگرنه هیچ جایی زور نمیکنه به طرف که تو باید فلان المپیاد رو بخونی ، اگرم مدال نیاری دهنتو سرویس میکنیم و اینا
من خودم تو انرژی بسکتبالم اینقد قوی شده :D

N.Y.M

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
TEH
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی برق

به نقل از صُبهان :
@ N.Y.M : تو که اینقد سنگ سمپاد رو به سینه میزنی چه کار مفیدی برا سمپاد کردی ؟
ایشلا که در اینده فرد مفیدی باشم واسش فعلا ادعایی در راستای شاخ بودن ندارم واقعا :)

به نقل از صُبهان :
از رو پشمت حرف نزن که
تو انرژی و سلام المپیاد اجبار نیست ، تو کل انرژی که باشگاهه از خود انرژی و سلام کلا ۵۰ تا المپیادی نیست !
توی انرژی هیچ کس خلاصه نشده تو تست ، بلکه هرکی خواسته خودش خونده و خودش خواسته ان بشه انرژی هیچ اصراری نداره بابت این موضوع

بعدشم اینجا تاپیک مقایسه حلی ۱ با انرژی‌ه نه مرکز سمپاد

من متوجه شدم که جمله ای که بلد کردم مناسب نیست درجا پاکش کردم ولی شما چی ؟ از سطح فکرتون و حرف زدنتون با ی خانوم میشه ب کمالاتتون پی برد! :|

خودم داشتم واس انرژی اماده میشدم البته قبل از اومدن نتایج سمپاد

مثال رتبه:حواهر دوستم رتبه 2 تجربی 2 سال پیش فرز یک تهران فامیلیش بدم بری سرچ کنی ؟

کسی که سمپادی میشه اگه درکش درست باشه از سمپاد میفهمه کنکور حدش نیست دنبال هدفای والاتریه و سمپاد اجازه این رشد رو بهش میده نمیگم اونی که انرژی میره نفهمه ولی سیستم اموزشیش این وقت رو در اختیارش نمیذاره واس همین بچه تو سنی که میتونه ی ادم دیگه ای بشه با ی دید باز تر تو کتاب غرق میشه

بله بحث حلی 1 عه ذکر جز اراده کل با تمامه تفاوت ها سیستم واحد همشون سمپاد ــه

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهر
تِران

به نقل از N.Y.M :
خودم داشتم واس انرژی اماده میشدم

مثال رتبه:حواهر دوستم رتبه 2 تجربی 2 سال پیش فرز یک تهران فامیلیش بدم بری سرچ کنی ؟

کسی که سمپادی میشه اگه درکش درست باشه از سمپاد میفهمه کنکور حدش نیست دنبال هدفای والاتریه و سمپاد اجازه این رشد رو بهش میده نمیگم اونی که انرژی میره نفهمه ولی سیستم اموزشیش این وقت رو در اختیارش نمیذاره واس همین بچه تو سنی که میتونه ی ادم دیگه ای بشه با ی دید باز تر تو کتاب غرق میشه
مهم اینه بتونی کاری کنی :)
مسلما هرجایی خوب و بد داره

نگین امروز حرفای خوبی میزنه :))
کد:
negin : kheiliya nemidoonan va sarfan az energy zehniyateshoon madrese kharkhoonast
vali too sampad bacheha tak bodi nistan albate tazegiya ba in kara k hey daran markaz mizanan daran mishan

دیگه بحث نکنیم بهتره ! :) هوم ؟
چون شما میگید بده ، منم میگم نه بده نه خوب :D ، بعد هی از حرفا رو به شکل های مختلف میگیم :D

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز

به نقل از صُبهان :
مهم اینه بتونی کاری کنی :)
مسلما هرجایی خوب و بد داره

نگین امروز حرفای خوبی میزنه :))
کد:
negin: kheiliya nemidoonan va sarfan az energy zehniyateshoon madrese kharkhoonast
vali too sampad bacheha tak bodi nistan albate tazegiya ba in kara k hey daran markaz mizanan daran mishan

دیگه بحث نکنیم بهتره ! :) هوم ؟
چون شما میگید بده ، منم میگم نه بده نه خوب :D ، بعد هی از حرفا رو به شکل های مختلف میگیم :D
ما توصورمون از بچه های سلام خرخونی نیست

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهر
تِران

به نقل از F@|-|!mEh :
ما توصورمون از بچه های سلام خرخونی نیست
چون خرخون نیستن :D
ولی انرژی ها هم اونطوری که شما میگید تک بعدی نیستن ، خوب و بد توشون زیاده دقیقا مث سمپاد تو انرژی هم هرکس هکاری دلش بخواد میکنه
المپ بخونه ، خوارزمی کار کنه ، کنکور بخونه و اینا
تو انرژی خوب سرویس میدن ، فقط همین
مثلا ما معلم گراف نداشتیم‌ ، رفتیم گفتیم معلم گراف لازم داریم و اینا ، گفتن کیو میخواید گفتیم بهترین باشه دیگه رفتن شاگرد west (گتاب گرافش مرجع گراف المپیاد کامپیوتره) آوردن و فولادی رو برای الگوریتم ،ب برنامه نویسی فولادی و حامد (ولیزاده)
خو ؟
مثلا من تو حلی ۲ که بودم ، گفتم یه معلم برنامه نویسی و الگوریتم میخوام ، اولن که کلی منت گذاشتن سرم بعدشم یه دانشجو آوردن که خودم بیشتر از اون میدونستم :D
ولی در کل نمیشه خوب و بد رو مشخص کرد

مهدی

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه‌حلی
شهر
تهران
مدال المپیاد
کامپیوتر
دانشگاه
دانشگاه تهران. :دی
رشته دانشگاه
آمار. :دی

سبحان میخواستم .تمام پستات رو نقل قول کنم.دیدم نمیشه به دو دلیل.
1_شاید بن شم.
2_خیلی زیاده.
حالا ولش کن.
در.مورد معلم باید بگم که اگه این ثروتی و علیپور معلم بودن.میرفتن م2 کامپ بیش تر از 3_4تا قبولی میدادن.
بهترین معلما مدال آورایه سالهایه پیشن که دبیر المپیاد شون میکنن.
مثلا الان همین حلیا و انرژی و فرزانگان ـیا معلماشون از ما هاست(من نه.بچه هایه سالایه قبلمون)
در مورد سطح بچه ها میخوام بگم که .بعضیا فقط کارشون اینه که شایعه کنن.که این مدرسه فلانه.و اون مدرسه ....ـست.
و این.حرفا به قول سبحان اندازه ... نمیارزه.
انرژی و سلام .بر پایه یه پولن .
به دانش آموز به چشم ـه 6_8 میلیون پول متحرک نگاه میکنن.
ولی حلی نه.بر پایه .دانش آموزه بر پایه پژوهشه.و...
حالا کاری ندارم به اینا.مثلا.دوست من .(سبحان خودمون)رفته سلام دیوونه شده:D
(البته من یه چیزی میگم.دوستشم .به دیگران ربطی نداره.)
البته اینم بگم که هم .علامه حلی تهران و هم انرژی اتمی.از همه یه این تازه تاسیسا قدیمیترن.
مدرسه ما ماله ساله .1355,ـه
انرژی هم ماله ساله1373.
پس نگید که این انرژی جدیده.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
@N.Y.M
این دوستم رو ببخش .همین...
@بعضیا...
ما که حلی 1 هستیم.خودمون رو اثبات کردیم.
شما ها چی؟؟؟؟
@صبهان.
یکم.کوتاه بیا.من که میدونم تو راس میگی.
@AlL
دیگه این بحثو جم کنید.نداره دعوا.میشه.ارزش هم نداره.از این از حلی ما دفاع میکنید .خیلی ممنون.ولی ما ها خودمون بلدیم...
.متاسفم.برا

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهر
تِران

@ جیگرم : یه تابلو تو انرژی دیدم که سال ۶۲ موقع تاسیس با پرفسور حسابی عکس انداخته :D

clever child

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
Allame Helli.II
شهر
Tehran
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
Tehran Polytechnic
رشته دانشگاه
Electrical Engineering

به نقل از BLACK CHEER :
سبحان میخواستم .تمام پستات رو نقل قول کنم.دیدم نمیشه به دو دلیل.
1_شاید بن شم.
2_خیلی زیاده.
حالا ولش کن.
در.مورد معلم باید بگم که اگه این ثروتی و علیپور معلم بودن.میرفتن م2 کامپ بیش تر از 3_4تا قبولی میدادن.
بهترین معلما مدال آورایه سالهایه پیشن که دبیر المپیاد شون میکنن.
مثلا الان همین حلیا و انرژی و فرزانگان ـیا معلماشون از ما هاست(من نه.بچه هایه سالایه قبلمون)
در مورد سطح بچه ها میخوام بگم که .بعضیا فقط کارشون اینه که شایعه کنن.که این مدرسه فلانه.و اون مدرسه ....ـست.
و این.حرفا به قول سبحان اندازه ... نمیارزه.
انرژی و سلام .بر پایه یه پولن .
به دانش آموز به چشم ـه 6_8 میلیون پول متحرک نگاه میکنن.
ولی حلی نه.بر پایه .دانش آموزه بر پایه پژوهشه.و...
حالا کاری ندارم به اینا.مثلا.دوست من .(سبحان خودمون)رفته سلام دیوونه شده:D
(البته من یه چیزی میگم.دوستشم .به دیگران ربطی نداره.)
البته اینم بگم که هم .علامه حلی تهران و هم انرژی اتمی.از همه یه این تازه تاسیسا قدیمیترن.
مدرسه ما ماله ساله .1355,ـه
انرژی هم ماله ساله1373.
پس نگید که این انرژی جدیده.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
@N.Y.M
این دوستم رو ببخش .همین...
@بعضیا...
ما که حلی 1 هستیم.خودمون رو اثبات کردیم.
شما ها چی؟؟؟؟
@صبهان.
یکم.کوتاه بیا.من که میدونم تو راس میگی.
@AlL
دیگه این بحثو جم کنید.نداره دعوا.میشه.ارزش هم نداره.از این از حلی ما دفاع میکنید .خیلی ممنون.ولی ما ها خودمون بلدیم...
.
در کل
JUST ALLAMEH HELLI.TEHRAN.(no number)D.
اولن این که به قدمت نیست ، دوما این که حالا هر چی میخواید بگید بی شماره ، اگه میتونید تو عمل ثابت کنید که شما فقط سمپادید و بقیه چرتن . سوما ، علامه حلی شما ... ؟! :O کی بهتون اجازه مالکیت داده ... ؟! ما ها همه دانش آموز مدارسیم نه مالک اون ها . این قدر برتری جویی نکنی . دو شعر میگم که همه افرادی مثل تو و دوستت رو توصیف میکنه ... :
افتادگی آموز اگر طالب فیضی هرگز نخورد آب زمینی که بلند است

به عمل کار برآید به سخنرانی نیست ....

rezaezio

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلّیِ 2
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز و طلای کامپیوتر !
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
نرم افزار

انرژی اتمی از نظر امکانات ، از علامه حلی 1 خیلی بهتره . شکی تو این حرف نیست !
ولی علامه حلی 1[nb]به قول خودشون بدون شماره [/nb] یه سری ، دانش آموز سمپادی داره ! اینه که هنوز حرفایی برا گفتن دارن .
در زمینه المپیاد حدودا میشه گفت انرژی بهترین انتخابه !
از نظر کنکوری ، همچنان انرژی رو شاخ تر میبینم ، چون دانش آموزای خرخون تری داره نسبت به حلی 1 !
در کل علامه حلی 1 ، فعلا از نظر درسی و المپیادی حتی رقیب انرژی هم نیست .[nb]رقیب انرژی ، علامه طباطباییه مثلا[/nb]
برای اثبات حرفام ، ازتون در خواست صبر دارم ! تا اواخر خرداد .

آن کجا که تو مدرسه ای درس بخونی ، که اگه هویجم بزاری اونجا مدال میگیره ! و آن کجا که در نبود امکانات و به خاطر هوش و استعداد و تلاش خودت به موفقیت برسی !! [nb]از گفته های ارزش مند رضا سلطانی ! ;;)[/nb] 8->

شقایق س.

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان - فرزانگان ناحیه یک
شهر
زابل - کرمان
سال فارغ التحصیلی
96
دانشگاه
فردوسي مشهد
رشته دانشگاه
مترجمي زبان فرانسه

یه‌سری مسئله انگار لازمه اینجا یادآوری بشه .
اولاً که این تاپیک ،همونطور که از اسمش پیداست،مقایسه‌ی انرژی و حلّی1 هستش،نه مدارس دیگه .
دوماً اینجا باید دوتا مدرسه رو مقایسه کنید،نه اشخاص رو . "من اینجوریَم""فلان معلم اینجوریه"جاش اینجا نیست.ضمناً اینجا صندلی داغ هم نیست که سوال شخصی از هم میپرسید.
همینطور این تاپیک برای مقایسه‌ی عملکرد این دوتا مدرسه‌ست ، نه مشاوره گرفتن.
در ضمن آخرین و مهم‌ترین مسئله هم اینه که سعی کنید یه مقدار روی طرز حرف زدنتون تجدید نظر کنید و حواستون باشه چجوری حرف میزنید ، شما آسمون برید زمین بیاید ، دانشمند هم باشید ، ادب نداشته باشید ینی هیچی ندارید!حداقل طوری حرف نزنید که بقیه به خودشون اجازه بدن به خونواده‌تون توهین کنن.

اسپما هم پاک شد ، اگه این بحث ادامه پیدا کنه تاپیک قفل میشه .

مهدی

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه‌حلی
شهر
تهران
مدال المپیاد
کامپیوتر
دانشگاه
رشته دانشگاه

ول کنید.این بحثو.
حالم.دیگه از این بحث بهم میخوره.
از الان میگم که هیچ کس نیاد حلی غفاری.(نمیگم حلی 1)
ما داریم میترکیم.
همه برید انرژی و حلی 2.
ایشالله سالایه دیگه حلی 10000هم به بازار میاد.
برید.اونجا درس بخونید.
منم دیگه هیچ حرفی نمیزنم.
ولی مثه.مرد پایه حرفاتون وایسید.
شما رو به خیر .
مارو به سلامت.

• لایک
امتیازات: hk hk

rezaezio

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلّیِ 2
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز و طلای کامپیوتر !
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
نرم افزار

مهدی جان ، گلم
من اصلا دعوا ندارم ، اصن حلی بدون شماره بهترین مدرسه خاورمیانه ، چی از من کم میشه ؟! خوشحال میشم حتی .

موضوع اینه که داری سر خودت کلاه میزاری ، این که شما افتخاراتتون زیاد بوده چه فایده ای داره ؟!
مثال میزنم تا متوجه شی !
بارسا خیلی تیمه شاخ و باگیه :-"
بعد امسال 7 تا از بایرن خرد !
بعد من میتونم به عنوان طرفدار بارسا بگم ، اون موقع که بارسا شاخ بود شما کجا بودید ؟! معلومه که نه !

و من منظورم از پست قبلیم ، وضعیت حال حلی بود ، نه گذشته !!
میزان حال افراد است [nb]رضا سلطانی :-"[/nb]

در مورد قبولی های مدرستون هم ، نمی خواستم اینو بگم ولی میگم : :|
ببین ، ما مدرسمون کلا 200 تا دانش آموز داره !
مدرسه شما تو هر پایه 400 تا دانش آموز داره !! (این بحثو ادامه نده ، چون به موضوع تاپیک ربطی نداره ! خواستی تاپیک بزن حلی بی شماره و حلی 2 :)) )

kotlet

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
مدال المپیاد
تا مرحله سوم رفتم،بیخیال شدم:دی
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی

سلام دوستان
انشالله خوب باشید
شاید بعد از این جمله دوستان گزارش بدن و بن بشم ولی خب بزارید حداقل حرفمو میزنم
الان دانشجو مهندسی شیمی دانشگاه تهران هستم و دانش اموز انرژی اتمی
نبینید خورده حلی چون قبلا زیاد بن شده بودم ولی دوست داشتم تو جمع دوستان سمپاد هم باشم و فضاشون رو ببینم
به هرحال این صحبت های مقایشه رو بنده قبول ندارم با اینکه زیاد میشنیدم در موردش
بله پستای اول دیدم معلم های خوب امکانات عالی و ... همه اینا تو مدرسه ما بود و هست(البته الان دیگه خیلی گرون شده :D)
به هر حال...
قیاس این دو مدرسه درست نیست
بحث کاملا سره علاقس شما دوست دارید برید حلی 1 یا برید انرژی اتمی :-"
هردو مدرسه خوب هستند فقط یکی امکاناتش به شدت بیشتره و زمان ما تجربی نداشت الان دیگه من خبری ندارم :)
ولی در کل من خیلی از دوستانم از مدرسه حلی هستند ولی ما هیچ وقت این موضوع مدرسه کی بهتره رو نداشتیم چون هر دو مدرسه تو ایران از بهترین مدارس هستند،این صحبت ها چیزی رو حل نمیکنه و فقط دوستی هارو خراب میکنه
در کل بگم هر جا که درس بخونید،مهم هست درس بخونید چه انرژی اتمی،چه حلی و یا حتی مدرسه عادی
پروفسور حسابی نه از مدرسه ما بود نه از حلی از یه مدرسه ساده شروع شد و شد افتخار مملکتمون
انشالله موفق باشید
خیلی متشکرم

kotlet

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
مدال المپیاد
تا مرحله سوم رفتم،بیخیال شدم:دی
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی

ببخشید نکته ای دوستان اشاره کرده بودن که کم لطفی بود
اینکه با شرایطی که مدرسه داره ادم خنگ میاد توش زرنگ میاد بیرون
ولی مدرسه اینطور نبود
خوده بنده تا مرحله 3 المپیاد رفتم بعد دلیل مشکلی کشیدم کنار،مدرسه هیچ وقت پشتمو خالی نکرد،در مورد ازمون ورودی دوستانی که میگن ازمونش معتبر نیست یا در سطح مدارس تیزهوشان نیست باید خدمتشون عرض کنم یکی از سخت ترین ازمون ها هست البته بنده ازمون مدارس فرزانگان و تیزهوشان دختران رو ندیدم(نظری نمیتونم بدم) ولی در مقابل دبیرستان علامه حلی که دوستانم شرکت کرده بودن بسیار بهتر هست یا بگیم هم سطح چون بحث رقابت نیست
در کل مدرسه انرژی اتمی به اندازه اسمش قوی هست و بوده و نسبت هم بخوایم بگیریم تو 40 50 نفر فارق التحصیل سالانه امار خیلی خوبی داره
چه المپیاد و چه کنکور
چون اینجا فقط دوستان سمپادی نظر میدن شاید اسم مدرسه ما بد رفته باشه یا مورد تمسخر قرار گرفته باشیم ولی در هر صورت خوب نیست این صحبت ها
بهتره ببینم ارزش خودمون در چه جایگاهی هست
بخشید مزاحم وقتتون شدم
موفق باشید

مهدی

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه‌حلی
شهر
تهران
مدال المپیاد
کامپیوتر
دانشگاه
رشته دانشگاه

به نقل از Dant3 :
مهدی جان ، گلم
من اصلا دعوا ندارم ، اصن حلی بدون شماره بهترین مدرسه خاورمیانه ، چی از من کم میشه ؟! خوشحال میشم حتی .

موضوع اینه که داری سر خودت کلاه میزاری ، این که شما افتخاراتتون زیاد بوده چه فایده ای داره ؟!
مثال میزنم تا متوجه شی !
بارسا خیلی تیمه شاخ و باگیه :-"
بعد امسال 7 تا از بایرن خرد !
بعد من میتونم به عنوان طرفدار بارسا بگم ، اون موقع که بارسا شاخ بود شما کجا بودید ؟! معلومه که نه !

و من منظورم از پست قبلیم ، وضعیت حال حلی بود ، نه گذشته !!
میزان حال افراد است [nb]رضا سلطانی :-"[/nb]

در مورد قبولی های مدرستون هم ، نمی خواستم اینو بگم ولی میگم : :|
ببین ، ما مدرسمون کلا 200 تا دانش آموز داره !
مدرسه شما تو هر پایه 400 تا دانش آموز داره !! (این بحثو ادامه نده ، چون به موضوع تاپیک ربطی نداره ! خواستی تاپیک بزن حلی بی شماره و حلی 2 :)) )
خو پس چرا میگی الان حلی 1 ضعیفه.؟؟؟
چرا میگی که انرژی بهتره وقتی میگی حلی 1 تو خاور میانه اوله (ایران زیر مجموعه یه خاور میانه هستش)؟؟؟؟
خوب این تناقضه.
ببین من میگم ما اولیم چون بهترین ها (لزوما من بهترین نیستم) تو مدرسه ما هستن.
بالاترین تراز ها برا ماست .
بیشتر مقام ها و افتخارات برایه ماهاست .
برو خبر تقدیر از دانش پژوهان برتر تو 14 مین جشنواره خوارزمی رو که خبرش تو سایت مدرسمونه ببین .
تو المپ هم برو http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AF%D8%A8%DB%8C%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86_%D8%B9%D9%84%D8%A7%D9%85%D9%87_%D8%AD%D9%84%DB%8C
حتما ببین بعد بیا حرف بزن.
من میگم به انرژی اون موقع که ما فلان بودیکم شما کجا بودید .چون الان دارن برا ما کری میخونن
باشه .الان ملاکه .ولی الان هم حلی 1 هنوز بهترینه.
.
ببین بر اساس تراز ماهارو تقسیم کردن .
ما جزوه بالاترین تراز ها بودیم اومدیم اینجا.شمام ترازت بالا بود میومدی حلی 1.
تازش هم ما به همون نسبت .بلکه از اون نسبت بیشتر از شما قویتریم.
نمیگم من قویترم.میگم ما قویتریم.
البته اینم بگم بحث این تاپیک مقایسه ما و شما حلی2ایا نیست ولی چون شرو کردی منم جوابتو دادم.
.

به نقل از Ab Duq Khiar :
اینکه با شرایطی که مدرسه داره ادم خنگ میاد توش زرنگ میاد بیرون
ولی مدرسه اینطور نبود
.
دوستانی که میگن ازمونش معتبر نیست یا در سطح مدارس تیزهوشان نیست باید خدمتشون عرض کنم یکی از سخت ترین ازمون ها هست
.
در کل مدرسه انرژی اتمی به اندازه اسمش قوی هست و بوده و نسبت هم بخوایم بگیریم تو 40 50 نفر فارق التحصیل سالانه امار خیلی خوبی داره

چه المپیاد و چه کنکور

چون اینجا فقط دوستان سمپادی نظر میدن شاید اسم مدرسه ما بد رفته باشه یا مورد تمسخر قرار گرفته باشیم ولی در هر صورت خوب نیست این صحبت ها
بهتره ببینم ارزش خودمون در چه جایگاهی هست
.
موفق باشید
چرا الان همه دانش آموزا مجبورن n تا کتاب بخونن .کلی تست بزنن.فقط درس بخونن.خیلی کم کارایه پژوهشی هست.
.
ببین همین الانم بری آزمونش رو ببینی میبینی که نصفه سوالاش ماله ترکیبیات و تئوری اعداد و هوشه.که فقط برا المپیاده.
خو به خاطر همین آزمونش balance نیستش.
.
اینا خوبه ولی به سمپاد .(نه فقط ما حلی 1 ایا) نمیرسه.
.
خو به قوله دوستان خیار هم بدی به انرژی رتبه 1 میده.
8 میلیون هر سال .+11 میلیون پیش.خوب باید طرف نتیجه بده.
معروف ترین معلما رو برا انرژی ها میارن.برا تک تکشون معلم خصوصی میگیرن.
ولی ما سمپادی ها نسبت به پولی که میدیم خیلیییییییییییییییییییییییییییییییییی بهتر وبیش تر نتیجه میگیریم.
.
این حرفایی که من میزنم برا اونایی یه که باد تو سرشونه فک کردن انرژی مثه هاروارده و الان اومدن انرژی دیگه علامه دهر شدن.
بریم دانشگاه اینا اصن مهم نیست.
شما هم موفق باشی.
به امید موفقیت هممون تو همه مراحل زندگی.;(

بالا