maziar
مازیمون
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران، استانبول، کوالالامپور، اُسلو!
- دانشگاه
- Universitetet i Oslo
- رشته دانشگاه
- ریاضی، CS، نانو الکترونیک
پاسخ : علامه حلی 1 یا انرژی اتمی
میدونید فرق چیه ؟
فرق اینه که شما تنها ملاکتون برای برتری یک مساله رتبه ای هست که میگیرید!
در صورتی که حلی همیشه معروف بوده به خاطره سمینارش. به خاطره خوارزمی. به خاطر المپیاد ها و پروژه های دانش اموزیش. شرکتش تو مسابقات رباتیک.
اینکه یک نفر دو ساعت شبی بخوابه خوب بدیهتن دچار مشکلات روانی و سلامتی میشه. و همچین ادمی اگه به درس علاقه داشته باشه مطمینن رتبه براش بی اهمیت هست.
من هم به فیزیک علاقه داشتم! ولی صرفن به میل خودم برای خودم می خوندم. و هیچ وقت هم توقع تشویق یا اول شدن نداشتم، چون بحث علاقه بود.
بهتون پیشنهاد می کنم به جای اینکه صرفن نگران نمره باشید دنبال علاقه هاتون برید. و اول یا سوم بودن رو فراموش کنید چون هیچ کدوم براتون هیچ نتیجه ی خاصی ندارن.
به نقل از Tan¥a :کسی که فقط 2 ساعت در شب می خوابه حقشه اول بشه نه سوم به خاطر اشتباهات معلما. دوست من فقط 2 ساعت در شب می خوابه و کلا عاشق درسه اما به خاطر چیزای اشتباهی که معلما یاد میدن نتونست اول بشه
میدونید فرق چیه ؟
فرق اینه که شما تنها ملاکتون برای برتری یک مساله رتبه ای هست که میگیرید!
در صورتی که حلی همیشه معروف بوده به خاطره سمینارش. به خاطره خوارزمی. به خاطر المپیاد ها و پروژه های دانش اموزیش. شرکتش تو مسابقات رباتیک.
اینکه یک نفر دو ساعت شبی بخوابه خوب بدیهتن دچار مشکلات روانی و سلامتی میشه. و همچین ادمی اگه به درس علاقه داشته باشه مطمینن رتبه براش بی اهمیت هست.
من هم به فیزیک علاقه داشتم! ولی صرفن به میل خودم برای خودم می خوندم. و هیچ وقت هم توقع تشویق یا اول شدن نداشتم، چون بحث علاقه بود.
بهتون پیشنهاد می کنم به جای اینکه صرفن نگران نمره باشید دنبال علاقه هاتون برید. و اول یا سوم بودن رو فراموش کنید چون هیچ کدوم براتون هیچ نتیجه ی خاصی ندارن.