• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

كدوم مدرسه بهتره؟

کدوم دبیرستان بهتره؟

• رای‌دهندگان
    12
  • Poll closed .
پاسخ : درخواست کمک

آره!
کلن جو سمپاد فرق داره! کلی حال میکنی! ;D

این تاپیک به نظرم باید با این ترکیب بشه ...
زحمتشو بکشین لطفاً .

• لایک
امتیازات: nahid
پاسخ : پاسخ : درخواست کمک

ا چه جالب منم مشکل تو رو دارم!!!

چرا همون نرفتی ابوریحان؟از اون که بیشتر تعریف می کنن!!!!

به نقل از !!...me :
این تاپیک به نظرم باید با این ترکیب بشه ...
زحمتشو بکشین لطفاً .
لینکی که گذاشتین مشکل داره!
لطفاً انجمن و تاپیک مورد نظر رو بگین تا بررسی بشه!

علامه حلی 1 یا انرژی اتمی

سلام یک از دوستانم ازم این سوال رو پرسید
من که خودم از علامه حلی خیلی دفاع کردم ولی واقعا بی دلیل چون هیچگونه اطلاعات خاصی نداشتم
حالا ازتون می خواهم برام میشخص کنید که کدوم یک از این مدارس بهتره؟
فقط لطف کنین با دلیل

پاسخ : علامه حلی 1 یا انرژی اتمی

حلي
رشته رياضي كه فقط ملاك نيست تجربي پژوهش همه چي مهمه
100 درصد حلي

به نقل از مُحسن :
سوال مسخره ای هست. امکانات، دبیر، برنامه و ... انرژی اتمی عالیه، حداقل 8 میلیون تومان شهریه داره میگیره برا دبیرستان(و نه پیش دانشگاهی)، همه دبیر ها نویسنده المپیاد و کنکور تو مدرسشون دارن درس میدت..برای چی باید بد باشه؟

حلی بیچاره این روز ها خیلی افت کرده.. اما اگر بخواید از نظر قوی بودن بچه ها بگید، بچه های حلی کلا بهتر هستند.
خوب پس بگو انرژی اتمی بهتره دیگه
مابا هزینه کاری نداریم

انرژی اتمی بیشتر از بچه هاش کار میکشه همونطور که محسن هم گفت بیشترم پول میگیره و معمولا هم بیشتر نتیجه میده!(نظر منه!)

یه تاپیک دیگه هم بود دو سال پیش در مورد فرزانگان یا ابوریحان؟!!؟ جواب این سوالات خداوکیلی معلومه

علامه حلی از حیث کارای تحقیقاتی معلومه که بهتره، علامه حلی بری فقط درس یاد نمیگیری صد تا کار جنبی کنارش انجام میدی

البته بعضی از دبیرا مشترکن اما نه همه! مثه جلالی که مجموعه سوالات ربوکاپ رو نوشته (تا 4،5 سال پیش رو خبر دارم)

یه بهونه هست برای انرژی اتمی رفتن اونم المپیاده که علامه حلی هم باشی به راحتی میتونی بری دوره (خودت آدمش باشی هر دو جا یه کار رو میکنه)

ولی کلی بخوای حساب کنی علامه حلی و انرژی اتمی دو مقوله جدا از همن! و بی تردید همون علامه حلی 1 رو انتخاب میکنی

کلا" انرژی اتمی چون آزمون ورودیشو نصف سوالای المپیاد ریاضی یا کامپیوتر رو توش میچپونه موجب میشه که آدما به شک بیفتن که نکنه واقعا یه خبریه!! <<تجربیات خودم و نقل قول آقای کیوان قدیانی دبیر ریاضی سال سوم راهنمایی حلی 2 ;D>>

(اینا رو در مورد حلی 1 گفتم البته چون فقط از این اطلاع دارم)

Back
بالا