اره! اگه اخراج شیم انرژی اتمی بهترین جا هست! البته من به این نکته تاکید کنم که چه تو مدارس سمپاد باشه چه تو انرژی اتمی باز همه چی و تاکید می کنم همه چی به خود ادم بستگی داره!به نقل از مدیریت :ما یکی رو داشتیم که اخراج شد، معروفه که میگن اصل افتخارات فلانی (خوارزمی و مسابقات و ..) واسه بعد اخراج شدنشه.
برای تهرانی ها بعد اخراج انرژی اتمی بهترین جاست. اصولا اتفاق ویژه ای نمیافته اگر کسی اخراج بشه. فقط از دوستاش دور میشه.
به نقل از مُحسن..! :من هرچی فکر میکنم میبینم کسی از سمپاد اخراج بشه خیلی به نفعش میشه، جدا از مسائل روحی اگه اوضاع روحیش خوب بشه، آدم با امیدی باشه، مدرسه عادی بهترین فضا رو برای کسایی داره که المپیاد یا خوارزمی فعالیت دارند. درس ها سنگین نیست، حدکثر تا 12 درگیر مدرسه هستند، تازه اگر بدونند طرف المپیاد امید داره میگن اصلا مدرسه نیا و ... اما تو مراکز سمپاد(حداقل شهیدبهشتی ما!) هم درس ها سنگین هست، هم باید تو همه چی شرکت کرد، هم برنامه برات میچینند کارایی غیر درس مدرسه کردن بسی دشوار هست.
به نقل از مُحسن..! :آره این همه اون ور سکه هست، اما خوب وقتی کسی از مرکز سمپاد میره، لزوما دوستانش رو از دست نمیده، ما فردی رو داریم که اخراج شده، اما تو کلاس های المپیاد مرکز شرکت میکنه! روحیشم توپه!
مدرسه عادی هم اگه امتیاز نده!درسش رو بخونی بهت گیر نمیده!اما سمپاد نه!درس نخونی اذیت میکنن
کسی که اخراج میشه قطعا معدلش زیر 14 یا نمره درساش زیر 12 هست، پس چطور این مدرسه ها که شرط معدل دارن یک اخراجی رو راه میدن؟به نقل از مُحسن..! :نه اتفاقا، انرژی اتمی یک نمونش هست، بهترین کادر رو داره، به شدت سمپادی هم جذب میکنه، کارشم بد نبوده تا الان..این موضوع تو شهر تهرانه..تو شهرای دیگم نمونه پیدا میشه.
اگه کسی را از مدرسه اخراج کنن مدرسه دیگه ای هم نمیتونه ثبت نام کنه.....!!!(فک کنم)به نقل از مُحسن..! :دوستان یک سوالی در ذهن من هست، اگر برحسب اتفاق، کسی نمره نیاره یا به هر دلیلی از مرکز سمپادش اخراج بشه، به نظرتون چه راه هایی رو باید ادامه بده؟ برای کنترل شرایط روحی چه فعالیت هایی رو باید انجام بده، کجا ثبت نام بکنه و ..؟
اگر خاطره ای در این زمینه هم دارید درباره دوستانتون یا ... تعریف کنید، فقط لطف کنید و درست پاسخ بدید..به خنده نگیرید مسئله رو.