پاسخ : دوربین چی بخریم؟
به نقل از محمّد :
خب حالا مگه چندتا سوال پرسیدیم که محدود کنیم بحث رو؟
سوال اصلی من اینه : بچه ها اگر من دوربین حرفه ای بخرم میتونم باهاش کار کنم؟ جوری نباشه که آدم رو دلزده بکنه و مجبور باشی بری کلاس تا قلقش دستت بیاد؟
اول این که حدودا تو چه رنج قیمتی میخواید؟
یه سری قرتی بازی(!) قیمت دوربین ُ میبرن بالا ، مثلا برای همه خیلی عادیه که دوربین لایو ویو داشته باشه ، ولی مثلا دوربین Nikon D3000 نداره
بعد مثلا فیلم هم نمیگیره . ولی برای یکی مثل من که این جور قرتی بازی های دوربین مهم نیست ، خیلی دوربین خوبیه .
دوم این که چه استفاده ای از دوربین میکنین؟ عکاسی حرفه ای؟ یا همین جوری؟ یا کلا چه جور عکسایی میگیرین؟
دوربین SLR رو عکاس ها همیشه روی حالت منوال میذارن , اگه بخواین با منوال کار کنین که احتمالا دلزده میشین .
حالت های اتوماتیک هم دارن , با اون ها راحت تر میتونید کار کنین.
البته با حالت های اتوماتیک ، عکس هایی که با اس ال آر گرفته میشن فرق زیادی ندارن با عکس هایی که با دوربین های معمولی گرفته میشن.
عکاس ها هم معمولا عکس رو با فرمت ِ رُ میگیرن ، ینی دوربین به عکس دست نمیزنه که بعدا توی کامپیوتر بشه ادیتش کرد ، ولی دوربین های معمولی با فرمت jpg میگیرن که خود دوربین عکس رو خوشگل تر میکنه .
من پیشنهادم اینه ، که اگه واقعا میخواید عکاسی کنید ، یه اس ال آر خوب (با توجه به هزینه ، اگه ارزون تر میخواید Nikon D3000 ، اگه گرون تر میخواید و این امکانات فیلم و ایناشم براتون مهمه یه چیزی مثل D7000) بخرید ،بعد هم با منوال کار کنید [با صبر و تلاش و حرص خوردن قلقش به دست میاد, یا در نهایت کتاب های عکاسی رو بخونید/ یه دوره کلاس برید] حالشو ببرید .
اگه در حد معمولی میخواید عکس بگیرید زیاد دوربین های اس ال آر رو توصیه نمیکنم ، هم خیلی بزرگن هم خیلی گرون ، با همون قیمت ها میشه دوربین های جمع و جور خیلی عالی گرفت ، کیفیت عکس ها و همه چیشونم خیلی خوبه ، تقریبا همشون هم قرتی بازی های مذکور ُ دارن .
+
من نیکون دوست دارم ، در برابر کانن هم ازش دفاع میکنم ، به نیکون چپ نگاه نکنید ها!!