پاسخ : دوربین چی بخریم؟
منم این چند وقت چون خودم دنبال دوربین بودم یه سری اطلاعات دارم
یه نمایشگاه هم هفته ی اول خرداد هست, نمایشگاه دوربین و تجهیزاتِ عکاسی. اونم رفتم . اینایی که براتون مینویسم در مورد دوربینهای کنن هست, از بین سونی و نیکون هم دوربین های خیلی خوبی میتونید پیدا کنید
اگه قرار باشه دوربین معرفی کنم, چند تا دوربین هست که بنا به موقعیت های مختلف پیشنهاد میدمشون
این 3 تا رو برای عکاسی نیمه حرفه ای پیشنهاد میدم
اولیش
G12 هست با 10 مگا پیکسل؛ این دوربینو کنن از سری G 7 به بعد خیلی ارتقا داده, مثلاً G 10 م 12 مگا پیکسله یعنی 2 مگا پیکسل بیشتر اما نویز عکس ها مقادیر محسوسی توی G 12 کاهش داده شده
یکی از ویژگی های خوبش (اگه اهل کار کردن با فوتوشاپ باشین) سیو کردن عکس ها با فرمت RAW هست
کلاً دوربینِ خوبیه
رزولوشن 10 مگاپیکسل زوم اپتیک 5x مانیتور 2.8 اینچ
ولی من
دوربین بعدی رو در مقایسه با G12 خیلی خیلی بیشتر توصیه میکنم !
جدید تره, مگا پیکسلش 14 ئه, زومش 35x ئه یعنی 7 برابر زوم G 12 ! قیمتش هم 15-16 تومن با G 12 فرق داره فقط. البته مانیتورش تقریباً همون اندازه است. ولی خب نسبتاً سنگینه و بزرگ
canon - sx 30
این دوربین جزو سریِ power shot هست اما به نظرم کنن میتونست حتی توی سریِ EOS قرارش بده ! هم از نظر ظاهر و ابعاد, هم امکانات تا حدودی.
رزولوشن 14.1 مگاپیکسل زوم اپتیک 35x مانیتور 2.7 اینچ فیلمبرداری HD
از این افکت و اینا هم که دوست دارین داره
ولی خب اون ویژگی ای که G 12 داشت که عکس ها رو RAW سیو میکرد, نداره
در موردِ وزنش هم خوب فکر کنید بعد بخرید
حدوداً 700 گرمه, توی دست گرفتنش بیشتر از 7-8 دقیقه هم اذیت میکنه! اگه مچتون قوی نیست باید یه فکری بکنید واسش
روی این مورد (وزنش) تاکید زیاد کردم چون تنها مشکلی که خودم به شخصه داشتم باهاش وزنش بود, من دوربینی میخوام که همه جا بگیرم با خودم ببرم, وزنِ زیادِ sx 30 واقعاً چنین امکانی نمیده.
به خاطرِ این وزنِ زیاد رفتم سراغِ یه دوربین با امکاناتِ مشابه, در ابعاد کوچک تر
:
canon - sx 130
در موردِ این خیلی میتونم بهتون اطلاعات بدم چون دوربین خودمه
رزولوشن 12مگاپیکسل زوم اپتیک 12x مانیتور 3 اینچ فیلمبرداری HD
خیلی دوربینِ خوبهی من تا حالا هیچ مشکلی باهاش نداشتم
مانیتورش از دو تا دوربینِ قبلی بزرگتره, وزنش حدوداً 400 گرمه , خوبه کلاً توصیه میشه
خب حالا یه دوربینِ دیگه بهتون معرفی میکنم, اگه مثه آقای مطهری این فکرو دارید توی خرید دوربین:
به نقل از محمّد :
طبیعتا یک یوزر آماتور و نیمه حرفه ای که کارش عکاسی نیست ، نیازی به چیزی خیلی خفن نداره. به کارش هم نمیاد. از چه حدی به بعد دوربین به کار من نمیاد و فرقی برام نمیکنه؟
canon- sx 220
و همچنین
230
این خیلی خوبه واستون. البته امکاناتش اصلاً کمتر از دوربینهای بالایی نیست ! بیشترم هست ! هم فیلمبرداریش و هم زومش بیشتره از دوربین های بالا. تفاوتشون در واقع در وزن و ابعاده . این دوربین خیلی سبک تر از دوربین های بالاییه
رزولوشن 12 مگاپیکسل زوم اپتیک 14x مانیتور 3 اینچ فیلمبرداری فول اچ دی (اون بالایی ها اچ دی بودن
)
بابام داره این دوربینو
اصن مسافرت میری حال میکنی باهاش
وزن و ابعادش کمتره, حدوداً 250 گرمه
باتریش لیتیومیه که ویژگیِ خیلی خیلی مثبتیه! چون هم وزنش از باتری قلمی خیلی کمتره, هم شارژ بیشتری نگه میداره, هم شارز کردنش آسون تر و کم وقت گیر تر (!
) از شارژ کردن باتری قلمیه!
220 و 230 , توی ظاهرشون هیچ فرقی ندارن ! تفاوتشون فقط توی یه سری امکاناتِ جانبیه, مثلِ GPS که 230 داره ولی 220 نداره. همین.
این دوربینو خیلی خیلی خیلی بهتون تصیه میکنم
سایت رسمیِ نمایندگی های کنن در ایران
پ.ن: در موردِ وزن و اینا, دوربینا از وزنی که توی این سایت و اکثر سایتای دیگه واسشون نوشته شده حدوداً 50 - 100 گرم سنگین ترن ! (به نوع باتریشون هم بستگی داره) این وزنا که من نوشتم با باتری و اینا بود