دی اس ال آر ها به نسبت قیمتشون مثلا کیفیت ساخت بدنه شون هم بالاتر میره.به نقل از صَواع. :یه دوربین اسالآر میخوام بخرم. قیمتش هم مهمه. خیلی گرون نباشه، ولی خب تا یه حدی میتونیم خرج کنیم. بعد دوربین رو احتمالا مدت زیادی میخوام استفاده کنم. مقاوم باشه و زود خراب نشه مثلا. پیشنهاد؟
خب من خيلى قيمتا دستم نيست، ولى فكر كنم بيشتر از سه تومن نتونم خرج كنم. همين حدودا ديگه.به نقل از amparisay :دی اس ال آر ها به نسبت قیمتشون مثلا کیفیت ساخت بدنه شون هم بالاتر میره.
بگو حدودا چقدر بودجه داری، شاید بهتر بشه کمک کرد. و اینکه هدفت از اس ال آر خریدن چیه.
کسی دوربین رو برای آشپزی نمیخره که خواهر من منظورم این بود که دنبال چه چیزی هستی که فکر کردی جز با اس ال آر براورده نمیشه؟!به نقل از صَواع. :خب من خيلى قيمتا دستم نيست، ولى فكر كنم بيشتر از سه تومن نتونم خرج كنم. همين حدودا ديگه.
بعدش م براى عكاسى ميخوام خب.
پس همونی که بهت گفتم خوبه.به نقل از صَواع. :خب من سرچ کردم چند وقت پیش و دیدم که برای کسایی که میخوان عکاسی نیمهحرفهای رو شروع کنن این بهتره. میخوام تنظیماتش دستی باشه. سریع عکس بگیره فوکوسش خوب باشه و اینا. اس ال آر خوبه دیگه برام؟
کسی رو ندارم دور برم که عکس بگیره کلا.
ژانرم که هنوز نمیدونم٬ یعنی کلا ژانر رو درک نمیکنم! از همهچی عکس میگیرم من.
معمولا اینجا میپرسن برای چه نوع عکسی میخوای ؟به نقل از ایلیا :با کمترین هزینه بهترین کامپکت چیه؟
اگر واقعا نمی تونی بیشتر هزینه کنی به نظر میاد بهترین انتخابت همینه. اگه می تونستی تا حدود 1100 بیای، شاید میشد D3100 رو پیشنهاد داد که البته قدیمی شده نسبتا. یا شاید به دوربینهای بدون آیینۀ Pentax هم بتونی یه نیم نگاهی داشته باشی.به نقل از Suspicious Girl :دوستان،دوستان.
من حتی مبتدیم نیسم ولی میخوام تازه شروع کنم. یه دوربین میخوام کیفیت دوربین و لنز و ایناش خوب باشه دیگه. برای عکاسی، تقریباً حرفه ای.
تو رنج قیمت 600-700 هست؟ نظرتون راجع به این چیه؟