کتاب واقعا جالبیه و جالبتر از اون یه کتاب دیگه از همین آقاست که اگه اسمش درست یادم باشه «فراتر از انیشتین» که جواب خیلی از سوال هارو می دهبه نقل از abby :ببخشید من واقا نمیدونم چه طور بیشتر توضیح بدم ولی ببینید می تونید کتاب ابر فضا میچیو کاکو رو بخونید تا بیشتر متوجه شید
همون فصل اوا نوشته

11 بعدی؟ ببخشید من 2 این زمینه ها خیلیسررشته ندارم؛ می شخ بیشتر توضیح بدین؟به نقل از Game Over :کتاب واقعا جالبیه و جالبتر از اون یه کتاب دیگه از همین آقاست که اگه اسمش درست یادم باشه «فراتر از انیشتین» که جواب خیلی از سوال هارو می ده
ولی می رسیم به بحث اصلی:دوستان دقت کنید که این فقط یه ساده سازی بود چون مغز ما قادر به درک بعد چهارم نیست.همونطور که کسی که در دنیای دو بعدی زندگی می کنه نمیتونه سه بعد رو درک کنه.تازه اصصل داستان که دردسر داره اینه که ما نیاز به یه جهان 11 بعدی داریم(که بدع از Big Bang به دو قسمت 6و5بعدی تقسیم شده )داریم...

من چیزی نشنیدم. ولی خودم به ابعاد اعتقاد دارم.به نقل از Game Over :خیلی بهش توجه نکنید.چون اینا محصولات صرف روابط ریاضیه نه بیشتر . ولی تا اون جا که من می دونم اگه یه بعد مادی دیگه پیدا کنن این نظریه درست از آب در میاد.برای توجیه انو هم گفتن که این بعد در اندازه ی کوچکی(کوچکتر از هسته ی اتم)در هم پیچیده شده(خودم هم نمی دونم چه طوری. اگه کسی فهمید به ما هم بگه چه طوری...)

به چه ابعادی؟به نقل از mira :من چیزی نشنیدم. ولی خودم به ابعاد اعتقاد دارم.

منظورم بعد چهارم و... هستند.به نقل از Game Over :به چه ابعادی؟

راستش این یکی دیگه کاری به اعتقاد من و شما نداره و ما هم باید قبولش کنیم....چه بخوایم چه نخوایم...به نقل از mira :منظورم بعد چهارم و... هستند.
تا اون جا که من می دونم نظریه ی ریسمان ها میگه که اگه ما ذرات بنیادی(مثل الکترون یا فوتون)رو با بزرگنمایی خفن نگاه کنیم(زهی خیال باطل)همه ی اون ها رو مثل یک ریسمان یا بند کفش مرتعش می بینیم که تفاوت اونا بین نوع ارعاششون و فکر نمی کنم ربطی به این بحث ابعاد داشته باشه(شاید هم اشتباه بگه) همونطور که قبلا گفتم این بحث ابعاد اضافی فقط یک نظریه ی است توی معادلات کوانتومی به دست اومده...ودیگر هیچبه نقل از clever :بعد 4رم که فکر می کنم...ثابت شده و خودمم قبولش دارم ولی درک بقیه ابعاد برام خیلی سخت تره...
فکر کنم...به نظزیه ابر ریسمان ها مربوط باشه...
اگه مطلبی دارین...بزارین...ممنون میشم...