• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

ماهیت خدا از دید شما

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع dr.eniac
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

ایا با حذف موضوعاتی درباره خدا یا حداقل کمرنگ کردن اون در انجمن فلسفه و منطق موافقید؟

• رای‌دهندگان
    9
  • Poll closed .
منطقم بهم میگه خدا نیست :|
اما
افکاری که وقتی بزرگ میشدم در اطرافم جریان داشته
و اینکه قلبم میخواد که وجود داشته باشه
چون احساس ضعف و تنهایی میکنم وقتی فکر میکنم خدا نیست

باعث شده که نه حرف عقلمو بتونم گوش بدم
و نه حرف احساسمو

کاش یکی میتونست کاری کنه که ی طرفه بشه ...

واقعن همینه
همیشه ی چیزیو میپرستیده بشر
ماه خورشید سنگ خاک گاو الله و..
نیاز ب پرستیدن و تکیه کردن ب ی چیز بزرگتر از خودش داره
اینجوری اروم میشه مثلن مشکلی براش پیش میاد ک خودش ازش بر نمیاد دعا میکنه متوسل میشه ب اون قدرتی ک باور داره

خلاصه خدا نه دستی تو این دنیا داره نه تا حالا کاری انجام داده |: ولی نسبت به وجود اون دنیا نظرم اینه که کلا این دنیا ی بازی 5 دقیقه ایه که مارو امتحان کنه سبک سنگینمون کنه |: پس تو این بازی 5 دقیقه ای میزاره آدما خوب بتازن و کارریشون نداره |: نه شتری از کوه در میاره نه ماهی رو شکاف میده |: فقط صبر میکنه

حس میکنم برای آرامش و دغدغه های ذهنیم به خدا نیاز دارم هروقت به وجود داشتن یا نداشتن خدا فکر کردم اعصابم خورد شده برای همین تصمیم گرفتم وجود خدا رو قبول داشته باشم

حس میکنم برای آرامش و دغدغه های ذهنیم به خدا نیاز دارم هروقت به وجود داشتن یا نداشتن خدا فکر کردم اعصابم خورد شده برای همین تصمیم گرفتم وجود خدا رو قبول داشته باشم
کبک و سر در برفم همین داستان و داره |:

اشتباه نکن پسرک خدا هست نمیشه چون تو سیب پشت سرتو نمی‌بینی بگی سیبی نیست و اینکه شاید گنجایش ذهن تو یه سطل باشه و ماهیت خدا به دریا تو میتونی یه دریا رو تو یه سطل جا کمی؟؟؟؟
برو پنج اصل توماس اکیانز رو بخونید:/

یک سوال
آیا خدا عینی است ؟

خدا ذهنیه ولی شاید اگه خیلی با ایمان و اعتقاد باشی شاید بتونی با عواملش ارتباط برقرار کنی
اونوقت میشه گفت که هر کس خدای خودشو داره ، و این ذهن انسانه که خدا رو میسازه .شاید حتی خدا برای هر کس شکلی از همون انسان باشه که ویژگی های بهتری داره
این نظر شخصیتون بود یا منبع داشت ؟
اگه منبع داشت ، منبع رو اعلام کنید

اونوقت میشه گفت که هر کس خدای خودشو داره ، و این ذهن انسانه که خدا رو میسازه .شاید حتی خدا برای هر کس شکلی از همون انسان باشه که ویژگی های بهتری داره
این نظر شخصیتون بود یا منبع داشت ؟
اگه منبع داشت ، منبع رو اعلام کنید
شخصی بود ولی من یه دوره کلاس عقدیتی رفتم :|
راه رسیدن به خدا و ایمان زیاده فیلم مارمولکو یادتونه به نظرم بهترین حرفا توش بودن راه رسیدن به خدا زیاده حالا یکی از در بره تو یکی یکی از دیوار و یکی از دیوار همسایه مهم رسیدن به هدفهای تو اگه نماز نمی‌خونی بگو خدایا شکرت صدقه بده به نیازمند

Back
بالا