پاسخ : تغییر اساس درجات کاربری
میشه بگی مشکله تعداد ارسالا چی بود؟ :)به نقل از TnT :اگه دقت می کردین توضیح داده بودم :
میشه بگی مشکله تعداد ارسالا چی بود؟ :)به نقل از TnT :اگه دقت می کردین توضیح داده بودم :
کی گفته امکانش نیست ؟!به نقل از باران! :به نظر من مدت زمان حضور اصلا معیار خوبی نیست چون:
1-ممکن یکی کلا مطالب سایت رو نبینه وفقط یک ربع به یک ربع رفرش کنه تا مدت زمان حضورش بره بالا!کاری که خیلی ها می کننن
2- ممکن یک بنده خوایی خیلی پستهای خوبی بده ولی اینترنتش دایل اپ باشه ونتونه خیلی زیاد وبی خود ان باشه...
ولی تعداد ارسال هم یک مشکل داره!اونم اینکه ممکن بعضی مدیران کم توجهی کنن واسپمهارو پاک نکنن!!! وتعداد ارسالها بره بالا...
وهمچنین + ها ممکن از روی نامردی داده شه...
ولی می شه میزان عدم تخلف+مدت زمان+ارسال+مثبتها باهم قاطی بشن!
ولی به شرطی که مدت زمان حضور کمترین ضریب رو بگیره...
ولی اینم یک مشکل داره اونم اینه که امکانش نیس
ولی خب همین تعداد ارسالها خوبه!فقط اسم درجات کاربری عوض شه
ببخشید من 2بار سوال پرسیدم جواب نگرفتم! :)به نقل از آرمیتا ثابتی اشرف :کی گفته امکانش نیست ؟!
شما یک فرمول که مخلوطی از همه ی اینا باشه ارائه بدین !!
به تنهایی ملاک مناسبی نیست .به نقل از سیاوش :ببخشید من 2بار سوال پرسیدم جواب نگرفتم! :)
میشه دلیل اشکال همین تعداد پست ها را بگین؟
خوب + که اصلا خوب نیست چون 2باره عکس میپکه!به نقل از آرمیتا ثابتی اشرف :به تنهایی ملاک مناسبی نیست .
به نقل از Annem-Azerbaycan :آهان !! ميگم نميشه يه حالت امتياز دهي باشه كه فقط مديراي انجمن بتونن امتياز بدن؟!!! يعني همون چك كردن ارسالا!!! بعدش امتيازايي كه يه نفر ميگيره هم تابع تعدادارسالاش ميشه و هم مفيد بودن پستي كه نوشته ..فكر كنم چيزخوبي باشه ، يعني غير از مثبت ، منفي كه كاربراي ديگه ميتونن بدن ، مديرا هم جداگونه ارسالا رو از نظر مفيد بودن و اسپم و.... كنترل كنن!!! چيز خوبي نيست؟!!
رقم بخورهبه نقل از باران! :پست اگه خلاف قوانین باشه باعث می شه که تخلف رغم بخوره!
باو یه بنده خدایی ممکن دایل اپ داشته باشه ولی تعداد بازدیدهایی که از تاپیکها می کنه بیشتر از یکی باشه که 24 ساعته آن ولی هیچی نمی خونه فقط یک ربع به یک ربع رفرش می کنه!به نقل از مُحسن..! :ترکیبی از چند فاکتور همونطور که قبلا در مورد بین مدیران صحبت کردیم، مدت زمان حضور انجمن(بر حسب بازدید تاپیک ها و گشت و گزار در سایت) + امتیازات مثبت و منفی + تعداد ارسال ها بهترین فاکتور ها هستند، به هر کدوم از این ها هم میشه یه ضریبی داد که ارزش رو مشخص کنند مثلا، تعداد ارسال ها ضریبش 1 باشه، مدت زمان حضور در انجمن 5! در آخر یه امتیازی داده بشه و بر حسب اون امتیازات درجه بندی بشه...
روی این موضوع مدیران قبلا بحث کردند فکر نمیکنم پیشنهاد جدیدی وجود داشته باشه.
حالا رقم با رغم چه فرقی می کنه!!!به نقل از TFire :رقم بخوره
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
به نظر من اگه همون زمينهي فعاليت باشه بهتره. هرچيم هست تشخيص مدير انجمن باشه
یعنی من 14 روز فقط داشتم تاپیک بازدید می کردم!؟به نقل از مُحسن..! :ببینم معیار مدت زمان حضور در انجمن بر حسب تعداد تاپیک هایی که بازدید میکنه هست، نه مدت زمانی که در تاپیک هست یا داره مطلب رو میخونه، هرکسی مطلب بیشتری میخونه فعالیتش تو انجمن بیشتره، حقش هست که امتیاز بالاتری بگیره.
نه به هيچ وجه خوب نيس.به نقل از Annem-Azerbaycan :آهان !! ميگم نميشه يه حالت امتياز دهي باشه كه فقط مديراي انجمن بتونن امتياز بدن؟!!! يعني همون چك كردن ارسالا!!! بعدش امتيازايي كه يه نفر ميگيره هم تابع تعدادارسالاش ميشه و هم مفيد بودن پستي كه نوشته ..فكر كنم چيزخوبي باشه ، يعني غير از مثبت ، منفي كه كاربراي ديگه ميتونن بدن ، مديرا هم جداگونه ارسالا رو از نظر مفيد بودن و اسپم و.... كنترل كنن!!! چيز خوبي نيست؟!!
اين عاليهبه نقل از باران! :به نظر من مدت زمان حضور اصلا معیار خوبی نیست چون:
1-ممکن یکی کلا مطالب سایت رو نبینه وفقط یک ربع به یک ربع رفرش کنه تا مدت زمان حضورش بره بالا!کاری که خیلی ها می کننن
2- ممکن یک بنده خوایی خیلی پستهای خوبی بده ولی اینترنتش دایل اپ باشه ونتونه خیلی زیاد وبی خود ان باشه...
ولی تعداد ارسال هم یک مشکل داره!اونم اینکه ممکن بعضی مدیران کم توجهی کنن واسپمهارو پاک نکنن!!! وتعداد ارسالها بره بالا...
وهمچنین + ها ممکن از روی نامردی داده شه...
ولی می شه میزان عدم تخلف+مدت زمان+ارسال+مثبتها باهم قاطی بشن!
ولی به شرطی که مدت زمان حضور کمترین ضریب رو بگیره...
ولی اینم یک مشکل داره اونم اینه که امکانش نیس
ولی خب همین تعداد ارسالها خوبه!فقط اسم درجات کاربری عوض شه
هان؟!؟!؟!به نقل از سیاوش :الان اساس عوض شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چون پردیس هر 5تا چرخ دندش پر شده!
نه چون اگه بر اساس مدت حضور باشه ماله فرشید باید پر باشه که نیست!به نقل از Pashee :هان؟!؟!؟!
چیه؟!؟!؟!
زورت اومد؟!؟!
فک کنم بر اساس مدت حضوره آخه تو این زمینه من خیلی فعالم
خوب صبر کنین تا مدیرا بیانبه نقل از سیاوش :بابا یه نفر بیاد معیار ها را بگه لطفا! :)