خوب امدیبه نقل از sayyed :دیگه مگه جز اینه که یا تعداد پسته، یا روزه، یا مثبت هاست؟!(که البته ترکیبشونه!) همش هم که دوا داره!!![]()
![]()
![]()
احتمالا یه پارامتر اضافه کردین به نام ارادت به مدیران کل که لو نمی دین!
درسته به درد نمیخوره ولی باید بین ما با یه کاربر جدید یه فرقی باشه؟من با همین درجه کاربری راضیم ولی این حقم نبود...به نقل از مُحسن..! :اینایی که اسم این رو بی عدالتی گزاشتند بیان بگن آقا این درجات به چه درد میخورند؟
دقیقا درجه بندی برای این عوض شد که برای این که درجه تون بره بالا الکی پست ندین !به نقل از BAX :چرا اعلام نمیشه؟
ما که این همه خودمونو کشتیم ارسالی دادیم دوباره شدیم کاربر نیمه فعال؟
به نقل از sayyed :دیگه مگه جز اینه که یا تعداد پسته، یا روزه، یا مثبت هاست؟!(که البته ترکیبشونه!) همش هم که دوا داره!!![]()
![]()
![]()
احتمالا یه پارامتر اضافه کردین به نام ارادت به مدیران کل که لو نمی دین!
خوب از كجا مديران از اينا استفاده نكند؟؟؟؟بعدشام بايد يه نسبتي باشه كه همه قبول داشته باشن ... مگه نه ... تازه كلا دوتا متغير مگه بيشتر داره....احتمالا ضريب مدت زمان حضور خيلي زياده چون انگار تعداد ارسال بي تاثيره.به نقل از مدیریت :برای این اعلام نمیشه که بچه ها از روش های نامتعارف برای بالابردن درجه استفاده نکنند و درجه ها واقعی تر باشد.
تعمیدات!قبلا اندیشیده شده بودهبه نقل از H O S E I N :مسئله اینجاست که ما چند تا فاکتور داریم ؟ تنها 3 تا :
مدت زمان حضور
تعداد پست
امتیاز پست ها
مورد سوم که اصلا" نباید وارد بشه چون ممکنه امتیازات یه نفر کم باشه چون یه عده با نظراتش موافق نیستن و بهش منفی دادن.
و مسئله بعدی اینه که چطور موارد 1 و 2 رو با هم ترکیب کردن. چون از نظر واحد و یکا یکسان نیستند حالا به هر توانی هم که برسن. چون شما نمیتونی از زمان و عدد میانگین بگیری.
نخیر مهندس !به نقل از سیاوش :می یه بررسی کردم به این نتیجه رسیدممه هر کی میخواد خاک انجمن خورده بشه باید 100 روز تو سایت فعالیت بکنه همین!
![]()
![]()
مديرا كلا فرق دارنبه نقل از 4245 :نخیر مهندس !
فقط این نیس که !
جناب بذر کار 57 روز تو سایت بودن ولی خاک خورده ان !![]()
نه هی معیاراشون فرت و فرت عوض میشهبه نقل از Captain. Pisko :ميگم چي شد دوباره درجه ها دو ستاره رفتن بالا؟
چشاي من چپ ميبينه يا اين درجه ها تعادل و ثبات ندارن؟!![]()
جوابتون :به نقل از Captain. Pisko :ميگم چي شد دوباره درجه ها دو ستاره رفتن بالا؟
چشاي من چپ ميبينه يا اين درجه ها تعادل و ثبات ندارن؟!![]()
به نقل از آرمیتا ثابتی اشرف :درجه ها کمی تغییر کردند ٬ و این درجه بندی ثابت خواهد موند.