• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

خاطرات کاربران در سمپادیا دات کام

پاسخ : خاطرات کاربران در سمپادیا دات کام

من توی گوگل دنبال آزمایش شیمی میگشتم که با ایشون برخورد کردم ;;).فکر کنم اواسط آذر ماه پارسال(91) بود.اون موقع عضو شدم ولی فقط برای مشاهده لینک :دی.بعد سه ماه از اون اتفاق یک دوست ناباب گفت ایلیا یه فروم هست اسمش سمپادیا ئه بیا بریم توش یه انجمن بسازیم مدیر بشیم خیلی حال میده :)) :-".من اودم یادم افتاد که یه اکانت دارم اینجا.بالاخره لاگین کردم.اودیم تیرمون به سنگ خورد دیدیم نمیشه انجمن بسازیم :)).اولین تاپیکی که زدم توی انجمن سمپاد بود ایشون رو میگم :-[.در حدی ذوق مرگ بودم که فردای اون روزی که تاپیکو زدم با هزار ترفند توی مدرسه به اینترنت رسیدم که بیام ببینم چقدر بازدید داشته تاپیکم :-"(عه الن بعد این همه وقت نیگا کردم دیدم 1950 تا بازدید داشته#ذوق مرگ :)) ).اولین پ.خ رو از حمید شجاعی دریافت کردم اون موقع داخلی بود ولی من حالیم نبود که داخلیو اجراییو اینا چیه :)).اولین کسی هم که شناختمش همید بود :دی.بعد اون هم m@h$en رو شناختم برای خرید موبایل بود فک کنم.اولین تاپیکی که زدم قفل شد(در واقع دومین تاپیکم بود که توی سمپادیا ایجاد کردم :-")یه تاپیک بود(کیا از عربی متنفرن؟مخصوصا دوم راهنمایی) :)) اون موقع عربی ترم گرفته بودم 15 عصابم خورد بود.البته فکر کنم آخرین تاپیکم هم بود که قفل شد کلا بچه خوبیم اسپم نمیدم از وقتی عضو شدم تا الان فکر کنم کمتر از 7.8 تا پست ازم پاک شده :دی.که همش هم توی انجمن ورزش بوده.هرچقد جلو خودمو بگیرم بازم نمیشه جوابه این لنگیارو ندم که :-"
اولین دیس لایکمو توی این تاپیک از میترا.. گرفتم :-" .یادش بخیر انقد ناراحت شدم.باحالت حق به جانب هم بهش پ.خ دادم گفتم چرا دیس لایک بهم دادی.بعد حدود 6 ماه به کار خودم خندیدم :دی
بعد اون دیس لایک زیاد گرفتم که بیشترش بخاطر این بود که من به ملت بدون تعارف دیس میدادم برای همین طرف لج میکرد باهام میشست پستامو دیس میکرد :-" .فکر کنم بجز اون دیس اولیه که از میترا گرفتم فقط یکیش به خاطر این بوده که طرف باهام مخالف بود.بقیش سره لج یا سره کل کل استقلال پرسپولیس بوده :-"
اینجا لازم دیدم یادی کنم از اینترنال سرور ارور گرام که دهنه مارو سرویس کرده بود.اگه ازش خبر دالرین بگین به عمش سلام برسونه :))

×این پست آپدیت میگردد به مرور :-" .تا کنون دوبار عاپ شده :-"

سمپادیا...
اسم سایت رو گهگاهی تو مدرسه میشنیدم ولی خوب هیچوقت از انجمن ها خوشم نمیومد. بعد از نمایشگاه شهید بهشتی و اتفاقایی که افتاد بحث سایت بالا گرفته بود :-"، اومدم تو این سایت و فقط دلیل عضو شدنم این بود که بیام بحثو دنبال کنم :-"
بعد از اینکه عضو شدم اولین تاپیکی که سر زدم ینی اولین تاپیکی که دیدم فک کنم ازدواج سمپادی ها باهم بود( اسم تاپیک دقیق یادم نیس ;D )
وقتی که اون تاپیک رو خوندم از سایت خوشم اومد :-" ینی طرز فکر بچه هاشو دوست داشتم. اوایل خیلی جدی نبود فعالیتم چون کسی رو هم نمیشناختم خیلی نمیومدم
اولین پ.خ ای که گرفتم درباره اسمم بود. یادش بخیر 8-^
کم کم بیشتر اومدم سایت، چند تا از بچه های مدرسه رو هم پیدا کردم. ;;)
یادمه یه بار دوتا تاپیک به خاطر من قفل شد :-" بعد از اون دیگه عذاب وجدان گرفتم دیگه اسپم ندادم و با لنگی ها هم جروبحث نکردم ;D
کلا خوب بوده تا الآن. ;;)
ولی اگه دوباره نوار برگرده به 7 مه 2013 مطمئنا دوباره اینجا عضو میشم چون سمپادیا مسبب بهترین اتفاق زندگیم بود >:D<

اونموقعها خيلي سايت ايران نودت رو دور بود،ولي من دسترسي به اينترنت نداشتم،بعد از يه مدتي كه اينترنت دار شدم!اسم سمپاديا رو زياد ميشنيدم،تصميم گرفتم بيام عضو شم
يادمه اوايل كه عضو شده بودم نميدونستم چجوري بانگ ميزارن، وارد اكانتم كه شدم ديدم ميتونم اونجا پست بدم،هيجي ديگه اين رو نوشتم و ارسال رو زدم ورفتم
بعد از حدودا دو سه هفته يهو يادم اومد كه من توي اين سايت عضوم،گفتم بزار برم ببينم چه خبره،رفتم ديدم پيام خصوصي دارم،پيامم اين بود كه شما يك نظر جديد در بانگ خود داريد،منم كه نميدونستم توي اين سايت بانگ همون امضاست،كلي گيج شدم :-\
برگشتم تو اكانتم ديدم يه نفر نوشته به درك!!
منم فكر كردم الان اين به دركي كه داده رو فقط خودم ميتونم ببينم و به عبارتي فكر كردم اونجا صندوق پيام خصوصيه و حالت چت گونه داره ;D بعد چون خيلي هم گيج بودم و از نظر خودم اين فرد به نوشته ي به اين قشنگيم توهين كرده و بهم پيام خصوصي داده كه به درك،كلي عصباني شدم و در جوابش منم نوشتم به درك ;D
البته بعدش رفتم يه سري تو سايت گشتم تا قلقش دستم اومد ;D
الان متوجه منظورم شدين!؟؟من خيلي بد تعريف ميكنم معمولا :-<

سمپادیا :-w :-w :-wیا به قول خودم سمپادگلللللللللللللللله ;)) ;))
والا من از وجود ای سایت خیلی شگفت انگیز بیده بودم اصا نمیدونستم اینجا هس
!
یک بار معلممون داشت میحرفید اسمی ازش برد بعدشم داشتیم مباخثه از خود ول میکردیم :-ssیهو دیدیم همه عضون
از اونجا که دخملا کاراشون یخته چشم توشچمیه بله دیگه ماهم اومدیم عضو شدیمو
دیگه حالشو ببرید ;D

خاطره ای ندارم
فقط یادم میاد اولین روزی ک اینجا عضو شدم(ک زیادم دور نیس)کلللللللی خودم و ب در و دیوار زدم تا از این سایت ی ذره عجیب ی چیزایی سر در بیارم.....
الانم فک نکنم همه چیزو یاد داشته باشم^-^

من و سمپادیا

میخوام اینجا خلاصه ای از تاپیک ها و چیز هایی که به نوعی به من مرتبط میشدن رو بنویسم تا حداقل برای خودم ثبت بشن.
احتمال داره که بعد ها به مرور مجددا تکمیل کنم اینجا رو ... :D

شروع فعالیت موثر : خرداد 88 - در جریان اتفاقات انتخابات ریاست جمهوری

سوابق مدیریتی در سایت :

مدیریت انجمن خلاقیت ( توی اون مقطع بخش زیادی از محتوای سایت از طریق کپی پیست یا ترجمه از سایت های خارجی تامین میشد. انجمن خلاقیت اون زمان چیزی مشابه مطالب سایت نارنجی بود. بعد ها با تغییر سیاست های سایت بیشتر از 50 تاپیک که اون مقطع اونجا ایجاد کردم حذف شد. )
مشاور سایت ( درجات اصلی سایت اون زمان مدیر کل ، معاون و مشاور بود . مشاور به انجمن های تصمیم گیری دسترسی داشت ، اما اختیارات مدیریتی مثل حذف و قفل و ... نداشت. حقیقتا فکر میکنم بهترین سمتی که توی سایت تجربه کردم همین بود . در تصمیمات مهم اجازه مشارکت داشتم ، اما مسئولیتی بابت حذف اسپم و تذکر و غیره نداشتم . :دی + )
معاون سایت ( بعد از مدتی به درجه ی معاونت ارتقا پیدا کردم.معاونت من همراه با اتفاقات پیچیده ای توی سایت شد که دوران سختی رو برام ایجاد کرد. + )
استعفا از معاونت ( سال سوم دبیرستان به خاطر مسائل درسی ترجیح دادم از مدیریت خداحافظی کنم. فکر میکنم توی اون بازه اسم معاون به مدیر ارشد تغییر کرده بود. + + )
مدیریت کل ( دقیق شب قبل از کنکورم بود که مجددا مطهری برای مدیریت کل بهم پیشنهاد داد و قبول کردم. + )
استعفا از مدیریت کل ( بعد از بیش از یکسال از مدیریت کل با اضافه شدن مدیر های کل با تجربه و خوب جدید احساس کردم نیازی به مدیریت من دیگه نیست. + )

فعالیت های موثر در سایت :

تشکیل طرح سمپادیا و بنیاد کودک در زمستان سال 90 ( هرچند من صرفا نقش سیاست گذاری و هماهنگی ها رو داشتم و اصل کار رو دوستان عزیزی که کمک کردن هرماه انجام دادند . خوشحالم که هنوز به لطف دوستان و پیگیری مسئولین طرح این کار به قوت خودش در جریان هست. + , + , + )
برگزاری اولین دوره مدیر گزینی در سایت ( اوایل تنها انجمن هایی که فعالیت بالایی داشتند مدیر انجمن داشتن و اون ها هم مشابه با روال فعلی برای انتخاب مدیر داخلی انتخاب میشدند . اما بعد از مدتی تصمیم گرفتیم مشابه همین روش فعلی تاپیکی ایجاد کنیم تا هرکسی که علاقه به مدیریت داره بتونه بیاد و درخواستش رو مطرح کنه.)
تشکیل شوراهای سایت ( اصل این ایده و پیگیری اون مربوط به محمد بذکار بود . اما خب برگزاری انتخابات و کار های اجرایی اون رو من انجام دادم . متاسفانه شوراها علارغم پتانسیل بالاشون به نتیجه ی مطلوبی نرسیدن. + )
برگزاری اولین میتینگ رسمی سمپادیا در مشهد (این میتینگ که با محوریت سمپادیا و بنیاد کودک بود با حضور بیش از 200 نفر از دوستان و محمد مطهری مدیریت اصلی سایت تابستون 92 برگزار شد. + )
حفظ حرف بزن !! ( شاید یکی از بزرگترین کارهایی که توی سایت در اون نقش داشتم جلوگیری از حذف تاپیک حرف بزن بود. زمانی اکثریت مدیران سایت نظرشون این بود که تاپیک حرف بزن صرفا تاپیکی برای افزایش تعداد ارسال هاست و محتوایی نداره ! خیلی ها نظرشون برحذف این تاپیک بود . اما در نهایت با این پیشنهاد که تعداد صفحات حرف بزن رو در حد مشخصی نگه داریم و پست های قدیمی رو مرتبا حذف کنیم این تاپیک باقی موند . بعد ها امکانی ایجاد شد تا پست های انجمن گفت و شنود و حرف بزن به کل شمارش نشه و همینطور اهمیت وجود حرف بزن برای همه مشخص شد و دیگه نیازی به حذف پست های اون وجود نداشت. + )
ایجاد تاپیک سوالات متداول ( راستش فکر میکنم یکی از تاپیک های به شدت کاربردی و مفید برای کاربران تازه وارد میتونه این تاپیک باشه . نیاز به تغییرات و تکمیل داره البته ، اما بخش زیادی از سوالاتی که ممکن هست مطرح بشه به صورت فهرست وار و با جواب های کامل مطرح شدن. + )

تاپیک های مرتبط با من در سایت:

صندلی داغ 1 +
صندلی داغ 2 +
انتقاد از "نیما" + ( ارتقا من به درجه ی معاونت همزمان شد با اعتراضات مختلف عده ای از افرادی که بعد ها از دوستان خیلی خوبم شدند. اما روز های خیلی آزار دهنده ای برام به خاطره موند.هرچند قطعا بخشی از اون اتفاقات هم تقصیر کم تجربگی و اشتباهات من بود. تاپیک های زیاد دیگه ای هم همون مقطع ایجاد شد که بنا به صلاح دید مدیران عزیز اکثرشون بعد از اتمام قضایا حذف یا به آرشیو منتقل شد.)
آیا نیما معاون بماند یا خیر؟ [نظرسنجی] + ( در ادامه ی انتقاد های مطرح شده علارغم تلاش برای پاسخ به سوال دوستان باز هم مشکلات باقی بود . در نتیجه من از مطهری خواستم تا یک نظرسنجی با این عنوان ایجاد کنه. استعفا توی این وضعیت به منزله قبول اتهامات بود و نمیخواستم این اتفاق بیفته.)
عذرخواهی از "نیما" + (بعد از اون اتفاق دوستان لطف داشتن و بزرگواری کردن و از بنده عذرخواهی کردن.)
تقدير از انتخاب نيما و TnT + ( یه عده از دوستان هم لطف داشتن و موقع انتخاب مدیرکلی این تاپیک رو ایجاد کردن.)
افشا سازی شخصیت واقعی نیما(تاپیک طنز است جدی نگیرید!!) + ( تاپیک طنز فقط برام کم بود بسازند که اون هم ساخته شد... :)))

یادم نیست دنبال چی میگشتم و چجوری شد که سمپادیا رو پیدا کردم
جو اون موقع سایت برای منِ ۱۴ ساله سنگین بود
خیلی از مطالب رو متوجه نمی‌شدم و حتی یه سری از موارد با باورهای اون زمان من در تضاد بود
گذشت و من بیشتر درکشون کردم و قبولشون دارم.
بچه‌ها دانشجوی رشته‌ها و دانشگاه‌های تاپ بودن و من فکر میکردم فیک باشن! اصلا مگه میشه دانشجو جماعت توی سایت بگرده؟!=))
یه مدت طولانی نیومدم و دیگه یادم رفت اینجا عضو شده بودم
سال کنکورم مصادف شد با کرونا، دوباره اومدم ولی بیشتر خواننده بودم و تاپیک‌های کنکوری رو دنبال می‌کردم ( یادمه کلی سر و کله زدم تا رمزعبورم یادم بیاد!)
فعالیت من بیشتر مربوط به بعد از کنکورم میشه.
خوشحالم سمپادیا رو پیدا کردم و بیشتر خوشحالم که اینجا رو به همکلاسی‌هام معرفی نکردم:D

بهار سال ۹۹ چقدر زود گذشت (:
خاطره زیاد بود.
درس زیاد.
لحظه های تلخ و شیرین.
دوستی هایی که خیلیاشون ماندگار بودن و هستن و دوستی های کوتاه مدت.
شخصیتم شکل گرفت.
ارمغان ۱۸ ساله با ارمغان ۱۶ ساله اوایل عضویتش کلی فرق کرده همین (:

Back
بالا