- نام مرکز سمپاد
- .
- شهر
- .
- سال فارغ التحصیلی
- 2000
- رشته دانشگاه
- فیزیک
پاسخ : چه رشته ای میری؟!
رشته ی فنی - فیزیک = صفر
رشته ی فنی - فیزیک = صفر
خب بیانصاف.نمتونی روحیه بدی؟!!!به نقل از H O S E I N :رشته ی فنی - فیزیک = صفر
وقتی شما خودت می دونی جواب سوالت چیه ، چرا سوال می پرسی ؟به نقل از افــــــــــ اچــــــــــ :آغا یه چیزی.من خیلی به نجوم علاقه دارم.اما فیزیکم ضعیفه! چیکار کنم؟!بیخیال نجوم شم؟!!
دقیقا از همین عزم و اراده ت خندم گرفت !به نقل از Pariya :چیه میخندی ؟!
میگم بِره اخترفیزیک دیگه
دقیقا نفهمیدم از چه p ای ، همچین q ای رو نتیجه گرفتیبه نقل از H O S E I N :آره... کلا بیخیال رشته های فنی ....
خب فیزیک منهای ریاضی = 0 الان یعنی کسی که می خواد بره مهندسی ، اول بره ریاضی بعد بره فیزیک بعد بره مهندسی ؟به نقل از H O S E I N :رشته ی فنی - فیزیک = صفر
آقا من مخاطب حرفاتو بد متوجه شده بودم !به نقل از H O S E I N :ببین ایشون گفت فیزیکم خوب نیست ... طبیعیه که تو دانشگاه تو رشته های فنی مثل برق و مکانیک و ... مدام از فیزیک و در نتیجه ریاضی استفاده میکنن.
ضمنا کسی که ریاضیش خوب نیست هم نمیتونه فیزیک بخونه ... البته مایکل فاراده رو فاکتور بگیر...
به نقل از افــــــــــ اچــــــــــ :نظرتون چیه برم بمیرم؟!!
فیزیک از نظر شما تو چه سطحی خوبه و تو چه سطحی بده؟؟
من خودم که نمدونم.شما میدونی؟؟؟به نقل از skYboy :*لزومی نداره ک کلا دور رشته های فنی رو خط یکشه ک...چون فیزیکش بده نمی تونه مهندسی شیمی یا نفت و اینا بره ک فنی ان و ریاضی-فیزیک؟می تونه.
**البته شاید کتابای هوافضا رو بخونه (آیرودینامیک،سیالات و پیشرانش و اینا)شاید قضیه فرق کنه،ینی شاید ایشون فیزیک کلاسیک و دوس ندارن اما اینجا بتونن موفق باشن.
***ی سوال دیگه : شما ک فیزیک تون خوب نیس،چ جوری ب اخترو هوافضا علاقه دارین؟ینی استعداد ش نیس اما علاقه ش هس؟
نه نمیشه ، باید رشته ریاضی-فیزیک باشیبه نقل از veys :سلام بچه ها من تازه می خوام انتخاب رشته کنم.
نجوم و خیلی دوس دارم و می خوام بدونم از رشته ی تجربی ام می شه المپیاد نجوم شرکت کرد؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هر کی می دونه پ.خ. بده لطفا...............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!