• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

المپیاد چه رشته ای میری؟!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alireza.r
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : چه رشته ای میری؟!

خوب فک کنم شما اصلا نجومو اسنا رو ب طور اطلاعات عمومی مطالعه کردین،م3 عموم مردم ک ا عکس ای نواختر ا و اینا خوششون میاد...ب نظر من اخترفیزیک با مسائلش در هم تنیدن ونمیشه ب طور کامل تفکیک شون کرد،اما شاید بتون زیرشاخه ای رو انتخاب کنین ک ریاضیات و حل مسئله اش کمتر باشه،در هر صورت پی ه علاقه تونو بگیرین حتما و بی خیالش نباشین :-[

مرسی.امید دادی.

سلام بچه ها من تازه می خوام انتخاب رشته کنم.
نجوم و خیلی دوس دارم و می خوام بدونم از رشته ی تجربی ام می شه المپیاد نجوم شرکت کرد؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هر کی می دونه پ.خ. بده لطفا...............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

به نقل از veys :
سلام بچه ها من تازه می خوام انتخاب رشته کنم.
نجوم و خیلی دوس دارم و می خوام بدونم از رشته ی تجربی ام می شه المپیاد نجوم شرکت کرد؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هر کی می دونه پ.خ. بده لطفا...............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نه نمیشه ، باید رشته ریاضی-فیزیک باشی

فیزیک

دانشگاه برام تقریبا خیلی مهمه...
رشته الآنم ریاضی فیزیک ;D
مهندسی هوا فضا دوس دارم ... اونم فقط و فقط شریف...
مهندسی برق الکترونیک هم مد نظرمه که اونم شریف...
فعلا فقط و فقط نجوم ;D

خدا خواست و مهندسی کامپیوتر ...

امیدوارم بچه ها به خواستشون برسن.
والا ما از هر 20 نفری که بعد کنکور دیدیم فقط 1 نفرشون به خواستشون و ادعاشون رسیدن...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! امیدوارم واسه بچه های 92 این اتفاق نیفته!!!!!!!1

در رابطه با پست های قبل تر :
اولن تو بیشتر تقسیم بندی ها ریاضی رو علم به معنای علم نمی دو نن ...رریاضی یه موجودیه که مستقله و وابستگی چندانی به علوم ندارد .هرچند گاهی انگیزه های علمی دیگر یشرفت ریاضی هم پدید آورده و گاهی می آره .
اما نباید فراموش کرد که هر رشته ای در عین وابستگی مستقل هم هست .واقعیت اینه که یه فیزیک پیشه باید ریاضی پیشه هم باشه اما در محدوده ی کاری خودش .یک مهندس باید یک فیزیک پیشه هم باشد اما در حوزه ی کاری خودش .لازم نیست یک مهندس مکانیک که می خاد یخچال و یاتاقان طراحی کنه نسبیت عام بلد باشه !
من سه ساله که به انتخاب رشته فکر می کنم و هنوز هم نتیجه ی قطعی نگرفتم !...اما خب انتخاب هام رو خیلی خیلی محدود تر کردم .احتمال 95 درصد یکی از این سه رشته رو انتخاب می کنم :مهندسی نرم افزار-فیزیک - مهندسی برق
تو انتخاب رشته دو مشکل اصلی هست :
1.اطلاعات فرد در مورد رشته ها کافی نیست .
2.شخص نمی دونه که واقعن چی می خاد .مثلا نمی دونه واقعن می خاد از درس خوندن (واحتمالن کار آینده ش) لذت ببره یا اینکه پول بیشتری در بیاره یا ... اگه این هدف معلوم شه ,انتخاب رشته خیلی خیلی آسون تر می شه
البته یک نظریه ی تجربی هم هست که می گه هر کس هررشته ای که واردش بشه بهش علاقه پیدا می کنه ...به نظر من این فقط در مورد افراد تنبل می تونه صادق باشه ......
!

Back
بالا