به نقل از Splinter :من خودم مکانیک مشهدم و از رشتم راضیم ولی می خوام بخونم با معدل بالا دانشگاهمو تغییر بدم
کلا تو این دانشگاه همه یا مال مشهدن یا مال اطراف مشهدن
تازه طرح گذاشتن دخترا و ÷سرا رو جدا کردن
من فقط شریفو میدونم.شاید واسه بقیه دانشگاها فرق کنه.به نقل از آبنبات چوبی :تو خود دانشگاه چجوری میشه تغییر رشته داد؟؟؟
مثلا از یه دانشکده به دانشکده دیگه رفت؟؟کسی میدونه چیکار باید بکنم؟؟؟
چجوری باید قبول کنن؟فقط معدل شرطه یا چیز دیگه ای هم ممکنه باشه که دانشگاه مقصد واسش مهم باشه؟؟؟به نقل از مهســـــــــــــا :من فقط شریفو میدونم.شاید واسه بقیه دانشگاها فرق کنه.
تو شریف باید از 3ترم اول،32ترم معدل بالای 17 بیاری.بعدش باشید دانشکده مبدا و مقصد هر دو موافق باشن.که البته اصلش همون مقصده نه مبدا
من خودم استفاده نکردم؛ ولی دانشکده ی مقصد میگه یه سری درسای رشته ی من رو باید بگیری و با معدل خوب پاسشون کنی؛ هرجا یه چی میگن! مثلن 15به بالا یا 17 به بالا؛ بستگی به خودشون داره!به نقل از آبنبات چوبی :وچجوری باید قبول کنن؟فقط معدل شرطه یا چیز دیگه ای هم ممکنه باشه که دانشگاه مقصد واسش مهم باشه؟؟؟
یکی از بچه های ما بعد یه سال از دانشگاه فردوسی به شریف مهمان گرفبه نقل از Ali pasha :در مورد مهمانی کسی رو سراغ دارید که تونسته باشه از شهرستان به تهران مهمانی و بعد از دو ترم ( بعد از تلاش بسیار!) انتقالی گرفته باشه؟
راستش و بخواید یک پارتی پیدا کردم که به نظرم بتونه کمکم کنه نظر دوستان چیه؟ امیدی هست به مهمان شدن بعد از ترم 1 برای من؟
به نقل از Ali pasha :در مورد مهمانی کسی رو سراغ دارید که تونسته باشه از شهرستان به تهران مهمانی و بعد از دو ترم ( بعد از تلاش بسیار!) انتقالی گرفته باشه؟
راستش و بخواید یک پارتی پیدا کردم که به نظرم بتونه کمکم کنه نظر دوستان چیه؟ امیدی هست به مهمان شدن بعد از ترم 1 برای من؟
بالا داشتیم در همین مورد بحث میکردیم خب! میشه ولی سخته!به نقل از نادر راشد :مي شه تو دوره ي كارشناسي ام از يه دانشگاه به يه جا ديگه رفت ؟ فك نمي كنما
به نقل از نادر راشد :مي شه تو دوره ي كارشناسي ام از يه دانشگاه به يه جا ديگه رفت ؟ فك نمي كنما
سختیش به شرطی می صرفه که شما مطمئن باشی معدلت خوب میشهبه نقل از متین موسایی :به نظر من که به سختیش می صرفه...
آخه اون دانشگاه خوباشم درست و حسابی چیز به آدم یاد نمیدن چه برسه به اینا ...
آره!!فقط سعی کن پارتی کلفتی داشته باشی!!ترجیحا یه استاد مهم!یکی از فامیلای ما آمل قبول شد بد یه ترم اومد تهران!چون با یه استادش خیلی قاطی شده بود!به نقل از Ali pasha :در مورد مهمانی کسی رو سراغ دارید که تونسته باشه از شهرستان به تهران مهمانی و بعد از دو ترم ( بعد از تلاش بسیار!) انتقالی گرفته باشه؟