من پرسیدم گفتن تقریبا نمیشه.مگه اینکه یه پارتی درست حسابی داشته باشی.به نقل از آبنبات چوبی :یه سوال؟؟
میشه تو یه شهر از یه دانشگاه به دانشگاه دیگه انتقالی گرفت؟؟؟چه شرایطی باید باشه؟؟
جواب این سوالتون چی شد؟به نقل از سَعیده :بچه ها!کسی رو میشناسید که مثلا محض بخونه و با جامعه شناسی،فلسفه ، کلا علوم اجتماعی دو رشته ای کرده باشه؟!
امکانش هست. ولی شرایطش رو نمیدونم. ولی میدونم که هست.به نقل از Ehem_Ehem :جواب این سوالتون چی شد؟
امکانش بود؟
داخل دانشکده چطور؟ یا مثلا علوم پایه به مهندسی، مهندسی به علوم پایه، مهندسی به مهندسی. اینا چطور؟به نقل از مهســـــــــــــا :امکانش هست. ولی شرایطش رو نمیدونم. ولی میدونم که هست.
سوالی که نقل قولش کردید درمورد تغییر رشته نیست ها...در مورد دو رشتهای خوندن هست.به نقل از Ehem_Ehem :داخل دانشکده چطور؟ یا مثلا علوم پایه به مهندسی، مهندسی به علوم پایه، مهندسی به مهندسی. اینا چطور؟
آره شنیده بودم آسون میگیرن.به نقل از شواليه سبز :تغییر رشته تو امیر کبیر خیلی راه و چاه داره .... کار دشواری نیست اصن ! اینجانب در صددشم ! سوالی داشتین در خدمتم !
خیلی سوالت کلیه ! تو امیرکبیر خیلی خاص متفاوت ان اینا . که از کودوم دانشکده بخوای بری کودوم دانشکده . تغییر یا دو رشته ای ؟ دقیق تر بپرس بگم !به نقل از Ehem_Ehem :آره شنیده بودم آسون میگیرن.
همون سوال بالا.
مهندسی به مهندسی
علوم پایه به مهندسی
مهندسی به علوم پایه
اینا رو میخوام بدونم شرایطش چطوریاس.
وای! چقدر راحته امیرکبیر!!!به نقل از شواليه سبز :ببین قانون اینو میگه :
رشته ها چهار تا گروه هستن . یک تا چهار
یک : برق . مکانیک . عمران . مهندسی پزشکی . کامپیوتر
دو : مهندسی شیمی . هوافضا . پلیمر . نفت و اینا !
سه و چهار هم علوم پایه ها و یکی دو تا مهندسی مثل نساجی
از گروه پایین بخوای بیای بالا باید دانشجو ممتاز شی : یعنی سه ترم از چهار ترم اول باید معدلت 17 بالاتر شه
از گروه بالا به پایین و یا داخل گروه بخوای تغییر بدی دو ترم بالای 15 نیاز داری .
این قوانین رسمیشه تا وقتی عوض نشه مو لا درزش نمیره . راهکار ها و میانبر هایی هم هست که اون میشه حالت خاص . حالا طبق اینا فیزیک به برق اگه طبق قانون بخوای انجام بدی باید سه ترم از چهار ترم اول بالای 17 شی .
این تازه قانونشه ! کسی مشمول این بشه کلا به صحبت کردن خاصی نیاز نداره میره آموزش کل کد رشته جدیدش رو میگیره میاد بیرون . روزنه هایی هم داره که تو بعضی حالت ها راحت تر از این قانون ها هم میشه تغییر داد !به نقل از مهســـــــــــــا :وای! چقدر راحته امیرکبیر!!!
خوش به حالتون!
اینجا بچهها رو داغون میکنن تا بذارن تغییر رشته بدن! اصلا من خودم ۲-۳ تا تغییر رشتهای بیشتر نمیشناسم تو دانشگاه که واقعا شرایط سختی رو تحمل کردن تا بتونن تغییر رشته بدن!