من پرسیدم گفتن تقریبا نمیشه.مگه اینکه یه پارتی درست حسابی داشته باشی.به نقل از آبنبات چوبی :یه سوال؟؟
میشه تو یه شهر از یه دانشگاه به دانشگاه دیگه انتقالی گرفت؟؟؟چه شرایطی باید باشه؟؟
جواب این سوالتون چی شد؟به نقل از سَعیده :بچه ها!کسی رو میشناسید که مثلا محض بخونه و با جامعه شناسی،فلسفه ، کلا علوم اجتماعی دو رشته ای کرده باشه؟!
امکانش هست. ولی شرایطش رو نمیدونم. ولی میدونم که هست.به نقل از Ehem_Ehem :جواب این سوالتون چی شد؟
امکانش بود؟
داخل دانشکده چطور؟ یا مثلا علوم پایه به مهندسی، مهندسی به علوم پایه، مهندسی به مهندسی. اینا چطور؟به نقل از مهســـــــــــــا :امکانش هست. ولی شرایطش رو نمیدونم. ولی میدونم که هست.
سوالی که نقل قولش کردید درمورد تغییر رشته نیست ها...در مورد دو رشتهای خوندن هست.به نقل از Ehem_Ehem :داخل دانشکده چطور؟ یا مثلا علوم پایه به مهندسی، مهندسی به علوم پایه، مهندسی به مهندسی. اینا چطور؟
آره شنیده بودم آسون میگیرن.به نقل از شواليه سبز :تغییر رشته تو امیر کبیر خیلی راه و چاه داره .... کار دشواری نیست اصن ! اینجانب در صددشم ! سوالی داشتین در خدمتم !
خیلی سوالت کلیه ! تو امیرکبیر خیلی خاص متفاوت ان اینا . که از کودوم دانشکده بخوای بری کودوم دانشکده . تغییر یا دو رشته ای ؟ دقیق تر بپرس بگم !به نقل از Ehem_Ehem :آره شنیده بودم آسون میگیرن.
همون سوال بالا.
مهندسی به مهندسی
علوم پایه به مهندسی
مهندسی به علوم پایه
اینا رو میخوام بدونم شرایطش چطوریاس.![]()
وای! چقدر راحته امیرکبیر!!!به نقل از شواليه سبز :ببین قانون اینو میگه :
رشته ها چهار تا گروه هستن . یک تا چهار
یک : برق . مکانیک . عمران . مهندسی پزشکی . کامپیوتر
دو : مهندسی شیمی . هوافضا . پلیمر . نفت و اینا !
سه و چهار هم علوم پایه ها و یکی دو تا مهندسی مثل نساجی
از گروه پایین بخوای بیای بالا باید دانشجو ممتاز شی : یعنی سه ترم از چهار ترم اول باید معدلت 17 بالاتر شه
از گروه بالا به پایین و یا داخل گروه بخوای تغییر بدی دو ترم بالای 15 نیاز داری .
این قوانین رسمیشه تا وقتی عوض نشه مو لا درزش نمیره . راهکار ها و میانبر هایی هم هست که اون میشه حالت خاص . حالا طبق اینا فیزیک به برق اگه طبق قانون بخوای انجام بدی باید سه ترم از چهار ترم اول بالای 17 شی .
این تازه قانونشه ! کسی مشمول این بشه کلا به صحبت کردن خاصی نیاز نداره میره آموزش کل کد رشته جدیدش رو میگیره میاد بیرون . روزنه هایی هم داره که تو بعضی حالت ها راحت تر از این قانون ها هم میشه تغییر داد !به نقل از مهســـــــــــــا :وای! چقدر راحته امیرکبیر!!!
خوش به حالتون!
اینجا بچهها رو داغون میکنن تا بذارن تغییر رشته بدن! اصلا من خودم ۲-۳ تا تغییر رشتهای بیشتر نمیشناسم تو دانشگاه که واقعا شرایط سختی رو تحمل کردن تا بتونن تغییر رشته بدن!