• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

قسمـت‌های جالـبِ کتـاب‌ها

پاسخ : قسمـت‌های جالـب از کتـاب‌های موردعلاقـه‌تون

بهشت ممکن است وجود نداشته باشد،ولی بودن جهنم حتمی است.

/دشمن عزیز/جین وبستر/

-از بوی آبجو استفاده می‌کنم تا از بوی مرگ رها شوم،اما در مورد تو،فقط بوی مرگ است که تو را از بوی آبجو رها می‌کند.

اگر شبی از شبهای زمستان مسافری-ایتالو کالوینو

وقتی نمیتوانی قواعد بازی را تغییر دهی، پس خفه شو و بازی کن.
من گنجشک نیستم-مصطفی مستور

در فلسفه هم گاهی شعر های لطیفی هست. مثل این حرف که میگه خداوند از شدت ظهورش مخفی است .در واقع مفهوم این حرف اینه که خداوند اونقدر هست که گویی نیست. اون قدر حضور داره که انگار غایبه. اصلا غیبتش به دلیل شدت ظهورشه. میگن خداوند مثل یه صداست که از اول آفرینش تا آخر اون با یه حالت پیوسته در هستی نواخته میشه. چنین صدایی رو تا قطع نشه کسی نمیتونه بشنوه. در واقع دائمی بودن صدا مانع شنیدنش می شه. شاید به همین دلیله که ما نمیتونیم خداوند رو درک کنیم. به نظر من این خیال انگیزترین شعری یه که انسان در طول تاریخ سروده.
چند روایت معتبر-مصطفی مستور

"شکر که من هیچ خدایی را از هیچ کسی به ارث نبرده ام! من آزادم که خدای خودم را آن طور که آرزو دارم تصور کنم! خدای من مهربان، دلسوز، خلاق، بخشنده ، فهمیده و شوخ طبعه!"

بابا لنگ دراز - آلیس جین وبستر

.... بنابراین کشف نظریه ای یگانه و کامل، شاید کمکی به بقای نژاد بشر نکند. شاید حتی بر روش زندگی ما تاثیری نگذارد. اما از سپیده دم تمدن تاکنون انسان ها از دیدن رویداد ها همچون مجموعه ای نامربوط توضیح ناپذیر، ناخشنود بوده اند. آنها همواره در اشتیاق درک نظم نهفته در دل هستی بوده اند. امروزه ما همچنان در آرزوی آگاهی برآنیم که از کجا آمده ایم و آمدنمان بهر چه بوده است. اشتیاق ژرف بشریت برای دانش، کنکاش مداوم ما را به خوبی توجیه می کند. ما به هیچ وجه به کمتر از توضیح کامل جهانی که در آن بسر می بریم، رضایت نمی دهیم.

- تاریخچه ی زمان - استیون و. هاوکینگ

گاهی انسان دستخوش کسی یا چیزی میشود که مثل " پر " در دستش به بازی می‌افتد.

[پر - ماتسن]

انسان‌های خوش‌بین و بدبین هردو می‌میرند؛ اما به دو روش کاملاً متفاوت از زندگی استفاده کرده‌اند.

~ چون رود جاری باش - پائولو کوئیلو

آدم باتجربه می داند که بهترین کار آن است که تازیانه را به تهدید بالای سر حیوان نگه دارد
و تا می دود آن را بر سرش فرود نیاورد

جنگ و صلح - لئون تالستوی

دخترک شش سالهٔ زیبایی‌ را می‌شناسم که نور چشم پدرش است . این دختر باور دارد که بابانوئل راستکی است . او معتقد است که سندباد هم وجود دارد ؛ و آرزو دارد وقتی‌ که بزرگ شد پری دریائی شود . وقتی‌ بزرگتر‌های جدی و محترمش به او یا همکلاسی‌هایش بگویند که بابانوئل یا پریان دریائی وجود دارند ، کاملا باور می کنند . بچه‌ها هر آنچه را که بهشان بگویند باور می کنند . اگر بگوئید که جادوگر‌ها می توانند یک شازده را به قورباغه تبدیل کنند باور می کنند . اگر هم بگوئید که بچه‌های بد در جهنّم کباب می شوند، شب‌ها کابوس کباب شدن می‌بینند . من به تازگی شنیدم که این دخترک را بدون اجازه پدرش برای یک دورهٔ یک هفته‌ا‌ی پیش یک راهبهٔ کاتولیک فرستاده اند .

فکر می‌کنید این طفل در مکتب آن راهبه چه می‌آموزد ؟

ریچارد داوکینز _ویروس های ذهن

اگر می بینید کسی کار بزرگی نمیکند ، برای این است که یا لباسی ندارد که بهش تکلیف کند ؛ یا اساسا آدم کوچکی است.

فرهاد جعفری - کافه پیانو

.

آدمی که مشهور نیست وجود ندارد ، یعنی وجود دارد اما فقط برای خودش نه دیگران و کسی که فقط برای خودش وجود داشته باشد تنهاست و من از تنهایی می ترسم.

مصطفی مستور - روی ماه خداوند را ببوس

Back
بالا